100

Седераст

преди 9 години

До sofetoЕ да, ама ние чакаме някой да ни оправи.

99

Анонимен

преди 9 години

А днес простият български народ избра охранителя му.Ирония....

98

Анонимен

преди 9 години

хубавото е че който можа се махна от ком. гето, а който не става в едно свободно и по-развито общество той си е *** навсякъде

97

sofeto

преди 9 години

В една държава винаги остава нещо за краднене. Ако ние не се погрижим(за нас) да унищожим бандитите и въведем върховенството на закона, Господ неможе да ни помогна!

96

Анонимен

преди 9 години

KOGATO VSICHKI RODENI V "KOMUNIZAM "UMRAT TOGAVA SHTE ZAPOCHNE NOVOTO NACHALO!DRUGOTO E STOKHOLSKI SINDROM!

95

Мара Бунева

преди 9 години

Тази игра с "прехода" свърши преди 18 години. Стига лъгахте хората.

94

Анонимен

преди 9 години

ВИЕ АКО СТЕ ИМАЛИ ,ДЕЦАТА ВИ НЯМАТ

93

2

преди 9 години

оставиха празна хазна,4 милиарда външен дълги безброй западащи предприятия мишките избягаха,когато кораба потъваше затова предадоха властта НЯМАШЕ КАКВО ДА КРАДАТ,А ПРЕХОДА Е КАТО 6 ОТ ТОТОТО

92

Емигрант.

преди 9 години

На сминките виждам едни добре облечени и щастливи хора. Улиците чисти а лицата на хората ведри и необременени. Днес като се разходиш по улиците на София виждаш само угрижени и озлобени хора. Повечето износват старите си дрехи а пенсионерите отдавна не изглеждат като тези от снимките.

91

ooo2

преди 9 години

оставиха празна хазна,4 милиарда външен дълги безброй западащи предприятия мишките избягахаЕ КАТО 6 ОТ ТОТОТО,когато кораба потъваше затова предадоха властта НЯМАШЕ КАКВО ДА КРАДАТ,А ПРЕХОДА Е КАТО 6 ОТ ТОТОТО

90

Анонимен

преди 9 години

До 92 Малко сте чели по този въпрос. Една година преди 10.11.Т.Ж. започва да говори за оставка, но партийната номенклатура започва да се мазни -Как така, др.Живков, вие сте ни нужен, аман, заман, без вас ние на къде и Т.Ж. решава да остане.След това отива в Русия, там разбира,че подкрепа вече няма да има и след завръщането си подава оставката. В десетки вестници го пише това нещо, включително и самия Т.Ж. го казва в интервю. Мнимите "превратаджии" решиха на негов гръб да си направят дивиденти!

89

Анонимен

преди 9 години

25 години кражби и разпродажби

88

Анонимен

преди 9 години

Пиндоския "преход" ще продължи 100 години докато не остане нито 1 българин

87

1

преди 9 години

да съгласен съм,но всичко беше ако не си съгласен в затвора затова казвам че демокрацията е е била крайно необходима

86

Рибар

преди 9 години

До ooo1Я се замисли какво направиха комунистите за първите си 25 години и какво направиха "демократите". В единия случай превърнаха България от изостанала селска държава в индустриална, а другите я върнаха обратно там, където беше през 1943-44 г.

85

ooo1

преди 9 години

имам роднина бил по затворите,роднина учил за свещеник и роднина носил водана партизаните,знам за двете страни на соца мисля че демокрацията е била крайно необходима

84

Чиновник

преди 9 години

Както всички забелязвате, не е в интерес на обществото да сте сателит на САЩ.

83

Анонимен

преди 9 години

Да живее Клептокрацията!

82

Анонимен

преди 9 години

Според мен тези 25 год не се е правило нищо друго освен убиването на България. Преди бяхме държава,сега сме една пародия. Постоянно затъване и жестоко разграбване. Няма причина за празнуване, държавата умря. Това което остана от нея е една територия която днес е на първите места по бедност,корупция,смъртност,нещастливи хора,катастрофи,итн.... станахме за съжаление. 25 години геноцид.

81

ИСТ

преди 9 години

СССР назначи Тодор Живков, СССР го свали чрез марионетките си. Това което беше създадено за 45 години, другарите го откраднаха веднага. И започна див комунистически капитализъм.За народа остана демокрацията - да обикалят улиците на София за здраве и да протестират напразно.