19

Анонимен

преди 9 години

Украинците и Македонците трябва да се третират като предатели.. А предателите се наказват по-жестоко от враговете.. Великия е тази нация която убива , преследва предателите ..

18

Анонимен

преди 9 години

Едните националисти са мекерета на Ционистите и ЦРУ.. ЦРУ винаги е финансира националисти , както и у нас ВМРО и НФСБ са финансирани от ЦРУ..ЗАЩО.. Нито една Нежна Революция или Болшевишко възтание не става без патриоти.. *** , либерастите , *** могат да си реват по площадите колко искат .. Но без патриоти и националисти преврат и революция не става..

17

Анонимен

преди 9 години

ЯПОНСКАТА ЙЕНА СТРУВА В БЪЛГАРИЯ ....САМО 0,016 СТ.....И ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ НЕ СТАВА .....МНОГО Е ХЛЪЗГАВА ...ХА,ХА,ХААААААААААА

16

Антисоросоид

преди 9 години

Добре де, ***, поне от американското посолство плащат ли ви за извънредния труд?

15

Анонимен

преди 9 години

В ЦРУ обявили конкурс "Как евтино и безопасно да се унищожи Русия?"Победил проект от една точка:1. Не пречете на Путин.

14

непримирим

преди 9 години

Трима проруски активисти, са били убити днес след сражение. Първият е баща, втората е майка, третият е брат, на детето, останало сираче! Драго сираче, твоите баща, майка и брат, бяха убити с любезното финансиране на ЕС, на Нато, на Цру и на Сащ. Те дадоха парите и те ръководеха убийството на твоите близки!

13

носи на болка

преди 9 години

Оказва се, че санкционирания Путин носи на болка много повече, от колкото санкциониращият го Обама! Обамата е безсилен пред Путин!

12

Магаринчо Ревлев

преди 9 години

Брега на реката Нил. На единия бряг американската армия провежда учение.На другия бряг два крокодила разговарят:- Ееех хубава е реката Нил!- Хубава, хубава, но реката Волга е по хубава, другарю майор - отговаря другият

11

награда за мир

преди 9 години

Обама трябва да върне Нобеловата си награда за мир и да я връчи на Владимир Путин!

10

под диктовка

преди 9 години

Статията е написана под диктовката и с любезното съдействие на отдел "Лъжа и дезинформация" на Цру! Цру най-голямата терористична организация в света!

9

Антисоросоид

преди 9 години

До Анонимен 2А пък скоро доларите ще стават само за тоалетна хартия!Дългът на САЩ е 17 000 000 000 000$ !

8

rusnak

преди 9 години

По-добре, Путинизъм от Еврогей либерастизъм!

7

един българин

преди 9 години

До: номер 6Че защо да беснеем? Да не е само Путин?Списание Тайм например в един брой е обявило Адолф Хитлер за човек на годината.

6

Магаринчо Ревлев

преди 9 години

Решили евреите да станат посредници между Русия и Германия заради Украйна. Отива Бениамин Нетаняху при Путин, после при Меркел и се връща в Тел Авив.Министрите го питат - какво стана?По-добре е руснаците да ти спрат газа, отколкото германците да ти го пуснат - отговорил Нетаняху...

5

Анонимен

преди 9 години

ht-tp://youtube/watch?v=zMnxkmI6SZ0

4

Евроатлантик

преди 9 години

Няма как да се води икономическа война срещу държава, ако хората не усетят, че тя е оправдана от гледна точка на морала и нравствеността, че тя е необходима акция с цел разгром и замяна на престъпния ръководител на дръзката държава. Постоянно трябва да се пишат очернящи и негативни статии за Путин. Дори само споменаването на името на Путин трябва да предизвиква гняв в умовете и душите на правоверните евроатлантици.

3

Анонимен

преди 9 години

Мария или *** -досетих се щом прочетох заглавието! Та питам: Защо не пишете за изказването на финландския президент срещу ЕС, та на ли и те са в него? Защо не пищете за протестите на производителите във Франция, за протестите на индустриалците в Германия? А тази манифестация я отразиха в Италия с голям възторг говореха журналистите за огромната подкрепа на Путин от народа!

2

Анонимен

преди 9 години

EURO яде рубли в момента на валутния пазар.1 -> 56

1

Янукович

преди 9 години

Украинският грип лекува хубаво путнския национализъм.