22

Анонимен

преди 9 години

****ка им ***.

21

Aлекс

преди 9 години

до 36Сериозните, антинародни чистки започват след 46-та. Дотогава са разкарали най-вече про-фашистки елементи. И едрия капитал. Днес им викаме олигарси, но не можем да ги разкараме... За чистките след 46-та дори руснаците са ни правили забележка за бруталността.

20

Анонимен

преди 9 години

До Александър Боооже,те трият каквото им падне Естествено ако са антируски коментарите,не ги трият Правят го ,да се види,че уж бг народа подкрепя САЩ и Украйна ,но не е така А Украйна ще изяде хурката ноо бавно и болезнено а не бърже бърже като Грузия

19

Анонимен

преди 9 години

26 НАТО е създадено след блокадата на Берлин от Червената армия когато Западът се е убедил че срещу себе си имат безскрупулен противник незачитащ договереностите както и сега де Одисей 1

18

Анонимен

преди 9 години

А забравих и православна Молдова преди 23-4 години каже бе православнияОдисей 1

17

Циганин

преди 9 години

До 26 Точно така е -грешката е моя -прав сте.

16

ДО 22 циганина

преди 9 години

Варшавския договор беше създаден в противовес на НАТО на 14 май 1955г а не обратно, защото НАТО е създаден на 4 април 1949г r или 6 години по рано от Варшавския договор.

15

АБВ

преди 9 години

Напрежението ескалира единствено заради действията на Русия в Украйна. Досега си мислех, че в Европа. в 21 век, вече не могат да се водят войни, но не съм бил прав. Явно днешните управляващи в Русия имат същите разбирания, като императорите през изминалите векове.

14

Циганин

преди 9 години

НАТО беше създадена в противоес на Варшавския договор (соц страните ) ,а 25 г няма соц страни,но Тепродължават да съществуват -а защо не се направи едно "НАТО" ,НО ПОД ОПЕКАТА и ръководство на ООН ,а не кактое сега под САЩ?!

13

gogo

преди 9 години

до анонимен @14Сигурен съм, че имаш силно умствено разстройство

12

Анонимен

преди 9 години

....а действията на *** по анексирането на Крим и нападението над Украйна успокоява напрежението в Източна Европа. Бе що не си е... п.... м... към Азия откъдето сте се пръкнали ватенки ***..........

11

haha

преди 9 години

До Анонименправ си От утре спираме да ползваме руски газ и нефт спираме АЕЦА и БОМБАРДИРАМЕ Москва Маи няма да целуваме попадията по рьката

10

Анонимен

преди 9 години

НАТО са много търпеливи още. Фактите: 1.русия незаконно анексира Крим. 2.русия неофициално воюва с Украйна. При тези факти досега НАТО трябваше да накаже русия. НЕКА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ВЕДНАГА ДА КАЖЕМ: НЕ НА РУСИЯОт днес да започнат протести срещу русия

9

циганин

преди 9 години

до аз не знам какво ще стане ако това попадне в ръцете на някой откачен руски полковник, но знам какво става когато някой разреши на "великите демокрации"да им влезе в държавата справка Сирия, Ирак , Афганистан, България и още много!!

8

bvm

преди 9 години

Раша си отива, евтаназирана от ботоксовата *** с еврейско потекло и неговите приятелчета милиардери-евреи и ционисти! Раша е превзета от ционистите много отдавна-още когато другата мумия Ленин и после Сталин (висш ционист) пълнят всички висши институции със ***! Та говорете ми още за славяни, истинските славяни сме останали само в Украйна, Бъгария, Полша, Чехия и Словакия! В Раша и Сърбия няма никакви славяни!!! Евреите управляват Путинска Раша и избиват нашите братя славяни в Украйна!!!

7

Анонимен

преди 9 години

"Това ще има трайни политически последици, заяви руски дипломат"Боже, колко прозорливи били руските дипломати!Ами МНОГО ЯСНО, че ще има трайни последици, бе, умнико! Азиатските агресори и окупатори на чужди държави трайно ще бъдат изтикани там, където им е мястото - в Азия!

6

Анонимен

преди 9 години

,,Нападението е най-добрата защита/заблуда/манипулация/''.Украински КРИМ и Източна Украйна са фактите,а те казват ИСТИНАТА за путлеровци.

5

!

преди 9 години

Чиновниците на *** - най-наглите на света!

4

Анонимен

преди 9 години

Соросоидчета, разбрахте ли? Русия ще разполага по източната си граница когото иска и каквото иска, и в количества, каквито иска!

3

До 1

преди 9 години

България има една запаха:умствено изостанали индивиди,моделирани за плоска пропаганда.