246

Маркс

преди 9 години

Песента на Боко ми е позната- нема пари и нема пари, пАри нема, действайте! Лош матреял, лооош матреял!На къса верига, на къъъса верига!Станишев е виновен, Станишев е виновен!Аре, че шъ ритам мачле!Меркел, Меркел, Обама, Обама. Евро, евро!Няма пари, фалит, избори, пак шъ ги бия! (2)

245

Луд

преди 9 години

Народа ненавижда цялата депутатска пасмина , а те не не ние ще ви спасяваме . Дали пък след време световните медии няма да предават с директни включвания от София как народа ги смазва от любов.

244

Анонимен

преди 9 години

Атакистите кво ще атакувате като всичко е првзето.

243

Анонимен

преди 9 години

Педелизите само комунизи сънуват, нощно време пълнят *** от кошмари.

242

от 307

преди 9 години

до "до 307"Да не се мислиш за по грамотен, м? В кое бре соросоидченце, м? Единствено по граматика, литeратура-художествената измислица и празнословие ще да е, кукло егрегорялна! :))) Сссс...., Му ...., Ауууу......,....

241

Анонимен

преди 9 години

Е как няма да го гепи УСА слагат най-отгоре *** за лесно движене на конците също като в Укрина с оня Трупчинов (с отвратителната джука) и Потрошенко шоколадовия убиец.

240

Анонимен

преди 9 години

Мутрагенчо пак докопа кокалчето.Идва глад и разкошна мизерия.Тежко и жалко за народа.

239

до 307

преди 9 години

***, първо научи правописа после плюй!

238

CTOEB

преди 9 години

Раданееее, Раданеееее.....адиос, Раданееее! Кунева е ясна. Лукарски няма нужда дори да се коментира! Ама ти???? Единствения с принципи и чест в тоя политически бардак. Най-важното нещо се нарича ДОСТОЙНСТВО! Поздрави, СТОЕВ - твой вече бивш избирател.

237

Федор

преди 9 години

Ей какво нещо е политиката всеки случай... Пред колко време беше, Бойко нарече Кунева "комунистическа снаха", което си е точно така де, ама с което става съвсем ясно какво мисли Борисов за Кунева и доколко изобщо я уважава. Сега обаче Кунева го подкрепя. Защо? Защото има келепир. Все си мислех, че политиката е за хора с чест и достойнство, а то всъщност обратното - политика да правиш, трябва голям *** да си. Иначе просто не става - ще ти намерят цаката някак си.Дупе да ни е яко, господа!

236

Маркс

преди 9 години

Яд ме е, а шеметът бе шега. Яд ме е, че близо 60% от най- бедните българи не гласуваха, яд ме е, че тези хора НИКОЙ не ги представлява, нито пък го е еня за тях. Яд ме е, че нямам финансовата възможност да регистрирам една нова, истинска левица и да поведа тези хора към едно достойно съществуване. Нито Сорос, нито Путин пари за това мероприятие не дават, а аз не съм милионер, пфу!

235

Kit Chelin

преди 9 години

Хората се палят от безизходица РК и ББ си пращат послания с песни. Какви хора сте? Държавата е в рецесия вие правите театър на абсурдите при съставянето на правителството. Да дадем на тази партия министър, на друга партия министър само и само да закрепим властта. Какво излиза, че коалицията е по лоша когато е явна, отколкото задкулисно да се раздават министерски кресла. Бойко така работи. Ще си купи цели партии като ги включи в управлението и разграбването на общественото богатство.

234

до 304

преди 9 години

Ти си типична слабумна *** гмеж, жизненоспособна единствено на системи, т.с изкуствено подържане! Труп си!:)))

233

И. Иванов

преди 9 години

Оня *** Маркс си призна, че колабирал от злоба, голям страх ги тресе партийците, треперят им гащите!

232

Вазоф

преди 9 години

Българийо, от тебе те крадяха, и пачките като брояха, го правеха без страх!

231

Анонимен

преди 9 години

*** и *** ги стегна феса!

230

Маркс

преди 9 години

Крадец до крадеца, мутра до ченгето,бъркат в медеца,облизват си пръстето!Това е положението, другарки и другари, ДСолигархията печели поредния си рунд срещу народа, Жалко!

229

отново е Мутрата :))

преди 9 години

Храсвам фразата : Нищо лично, просто бизнес! Да, ама не! В БГ всичко е лично и няма разграничение между личното и бизнесът! Да лично! Дали точно Борисов е най подходящият за премиер, м? Маркучодържателат, бандитът, мутрата? Другото което е дразнещо е : В бг се търсат места за някого/ познатият/ приятелчето/ роднината/ дупелизеца - последният ласкае, макар и често да е неискрен, а не се търсят подходящите професионалисти/принципни люде за местото!пп. Е държавата нема скоро да се оправи!

228

Анонимен

преди 9 години

Очаквам тази зима режим на тока,купони за храна и комунистически опашки пред магазините.Няма вече кво да крадът - остана да изпоскат и държавният резерв и всичко да се свърши.Амин.

227

Анонимен

преди 9 години

По добре разБойко премиер отколкото Раданчо! Тъкмо един път завинаги да разберем,че тиквата е бандит който не трябва да е в парламента никога повече.