38

Tina

преди 9 години

Все едно гледаме сериал "Детската градина, първа група"...Никой от вас не става за премиер - не разбрахте ли?...Два варианта:1.Отзовавате Ангел Джамбазки от ЕП и го правите министър-председател.2.Военните идват на власт.Лично на мен, вторият вариант ми допада повече.

37

rambo

преди 9 години

кой е бойко борисов-той е комунист майор от убо и син на полковник от мвр.бойко е агент буда от дс.кой е цветан цветанов-старшина от дс син на шофьора на най довереното лице на началника на дс и масов убиец григор шопов.коя е цецка цацева-тя е била партие секретар на окръжния народен съвет в плевен. това е цялата истина за бойко цветанов и цацева.

36

Анонимен

преди 9 години

Радан Кънев е изключително ерудиран, образован и възпитан човек, който може да направи опит за нормализирането на държавата.Одисеи 1

35

Анонимен

преди 9 години

Атака се наака покрай подпирането на турско-комунистическото правителство на Орешки! Златния пръст на Ефендито още мирише на лошо!

34

Шпиончев

преди 9 години

Тук пак прелива от руски агенти и комунисти, *** на джуджето. Никога няма да се оправите, никога! Само глад и мизерия за вас, заминавайте си за Сибир, там ще сте на рахат.

33

rambo

преди 9 години

типичен стил на герб и борисов и на реформаторите.а именно те не се интересуват от народа те 1 си разпределят постовете министерствата или по точно баницата за която си точат зъбите.те дори нямат програма а и да имат тя е на 2 план.това значи че задкулисните циркове на герб и реформаторите на който сме свидетели имат за цел само едно.да захапат кокала и да си оправят материалното положение на тях на децата им и на внуците им.или на цялата фамилия.такива нагли лъжедемократи не съм виждал в света.

32

Анонимен

преди 9 години

Бат Бойко бие лошо на избори. За това трябва скоро пак да има избори!

31

Хайде цирка :)))))))

преди 9 години

УХАаааааааа ...ТАЯ , ДЕТО НЕ БИЛА МАСОН ...Си сменила костюмчето, но масонската брожка с окото - НЕ !ЯВНО, разбира се , ТОВА е абсолютно случайно, ТОВА Е ПРОСТО СЪВПАДЕНИЕ!И ВСЕКИ КОЙТО ГО ВИЖДА Е НЕНОРМАЛЕН, В ОЧИТЕ НА ТЕЗИ КОИТО НЕ МОГАТ ДАЖЕ ДА ДОПУСНАТ ЧЕ ТОВА Е ИЗОБЩО ВЪЗМОЖНО !!Но, това САМО значи, че умните са луди в очите на ГЛУПАЦИТЕ :)))))УРА *** !!

30

arhar

преди 9 години

" Бракът по сметка " между ГЕРБ и Реформаторския блок може да се окаже доста сполучлив , възможно е дори да просъществува 4 х 4 години ...Успех на ГЕРБ и РБ и нека заедно борят мафията !

29

Василев

преди 9 години

Ние от централата в Ленгли не го искаме тоя адвокат Кунев, току виж ни завел някое дело пред Съда на човечеството!агент Кой

28

Анонимен

преди 9 години

Рамадан, Кукумявката и Пастирката от Ирландия !!! Смех, смех...

27

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Мачкай комунизите, Бойко!Има и сини комунизи.

26

Анонимен

преди 9 години

Като ги гледам тия тримцата пред чии портрети стоят и ме хваща срам.

25

Маркс

преди 9 години

Добре де, защо трябва да се избиваме един други като животни, като Творецът ни е дал разум и може да се разберем като хора, хайде стига с тая пуста алчност за тоя прокълнат кокъл, не наядохте ли се, още ли ви се *** господа политици?!

24

Кутев

преди 9 години

Браво, маладци! Дега включете никовете с малките имена и действайте по опрните точки за гроб и плюйте по РБ! ВенСЕРЕмус, дургари!

23

Deutschland

преди 9 години

Той също разчисти мафиотските кланове къде с интрига, къде с разни показни акции, къде с подклажадне на вражди и война. Сега ще изиграе РБ както само той си знае.. дано този път народът не му се върже на номерцата и на следващите избори, които както ми се струва, ще са след година, да не гласува за него и партията му.

22

Deutschland

преди 9 години

До ПАРТИЯ = МАФИЯза съжаление си прав. Но всичко тръгва от ДС и нейните кадри. А преди това, от полицай Гешев, който вербува 70% от тогавашното ръководство на БКП за агенти. Полицейското досие на др. Т. Живков е подозрително тънко и с липсващи страници. За да скрие миналото си на двоен агент, прави невиждана чистка в партията, търсейки и наказвайки врага с партиен билет. Същото е и с г-н Бойко Борисов - той също има досие подозрително тънко и чисто. Той също разчисти архива на МВР

21

Анонимен

преди 9 години

На мен лично ми писна от всичките тия нещастници.

20

Анонимен

преди 9 години

Убедих се защо това племе 700 години е било под робство .

19

Анонимен

преди 9 години

Ще си го преместя фара от другата страна на борда кой от тия нехранимайковци кого ще подкрепя. Гербави ченгета и ***, сини комунисти и пребоядисани седесари се опитват да внушат, че от тях нещо зависи. Нищо не зависи-ще бъдат изметени на бунището на историята завинаги. Ето заради такива шамандури хората не искат да гласуват и се отвратиха от това, а щели и задължително гласуване да въведат. Ще ви нарисувам един чепат голям в бюлетината.