22

Случаен

преди 9 години

Никой не знае каква е причината. Секта или домашно насилие. Всеки сам знае себе си. Аз пък си мисля, че може да е имало подтикване и от съпруга. Знае ли някой какво се е случвало в семейството. Няма по-скрито нещо от човека. Може да е била заплашвана, унизявана. Най напред да се търси в семейството причината и тогава да се продължи разследването за външни фактори. Казвам го защотото знам, че е възможно човек да се страхува и да не издържи на домашно насилие. Защо всичко се политизира?

21

до Драго

преди 9 години

Повярвай ми, колкото грубо и бездушно да звучи, с 90% изгаряния, по-добре е за нея да не оцелее. Ти не би искал да живееш по този начин.

20

Анонимен

преди 9 години

Понякога човек може в момент на силна негативна емоция да реши да сложи край на живота си. Тази жена обаче е избрала изключително болезнен и мъчителен вариант. Нещо повече - тя се е запалила до фонтана пред президентството и не е опитала да скочи в него за да се загаси. Това означава, че е направила напълно осъзнат избор и дори мъките и болката не са я пречупили, горяла е като факла. За причините можем само да гадаем, за съжаление.

19

х

преди 9 години

Всички комунистически и диктаторски режими използват един и същ похват за да се отърват от хора които не са съгласни с водената от тях политика или протестират срещу неправдите им по най лесния начин като ги обявят зя луди. Да са спомним Лясковец и Варна, това само потвърждава факта,че сме псевдодемокрация.

18

Анонимен

преди 9 години

Не мисля, че българските политици ще се трогнат от подобни актове ... Подобни актове са не само безполезни, но дори и вредни защото и други хора с по-слаба психика ще ги последват.Ако си готов на всичко - бори се със себе си ... със собствената си леност, глупост или страхове.Там е полето на истинската битка, а не с държавата.

17

Анонимен

преди 9 години

Вчера това самоубийство беше главната новина на всички западни медии за България. това и неспособността да се състави правителство

16

Драго

преди 9 години

Много ми е мъчно за това момиче много,сърцето ми се разкъса като видях клипа как гори,не съм спал цяла вечер,дано да оцелее.

15

Емилия

преди 9 години

С пожарникара идват и пламаците!

14

Очевидец

преди 9 години

Изпитала е "професионализма" на Пожаро Угасвача /бивш и кандидат за бъдещ/ премиер. Е видя се колко му е професионализма на този /бившо-бъдещ/ специалист по всичко.

13

Въпрос

преди 9 години

Да се самоубиеш или да изживеш живота си като българин, кое по голямато нещастие, това е въпросът?

12

Анонимен

преди 9 години

Къде е произведена раницата?

11

Анонимен

преди 9 години

Искаме да видим записи от камерите!!! Излиза ли от кола и ако да коя е тя, какво носи и как стига до фонтана, откъде идва...и стига сте ни правили на балами!!!

10

Другаря червен трол

преди 9 години

До Пиар агентДоста повърхностно си прочел и нищо не си разбрал от коментара на "Другаря червен ***"!!! Това е проблема на цяла България, че хората не мислят, ами реагират първосигнално! И за да съм ясен, че да ме разбереш. Тези които изпуснаха властта, нямат намерение да я дават на някой друг, и очевидно стигат до крайности това да се случи.

9

Пиар агент

преди 9 години

Другаря червен *** се активизира и както винаги пише глупости. Ами като беше толкова хубаво при БСП-ДПС , защо подадоха оставка. Да си бяха стояли та да не се палят хората. За сведение на простия и злобен *** в момента ГЕРБ не е на власт И Борисов не е Премиер. Мнаго ви е зле опорната точка.

8

Анонимен

преди 9 години

Интересно как така докато ДПС/БСП държаха властта нямаше никакви такива инциденти? Сега изпуснаха и изведнъж народа се отчая толкова рязко, че почна да се самозапалва. Да не би изминалата година да донесе нещо добро на някой от нас? Тъжното е, че се използва съдбата на невинни хора!

7

психолог

преди 9 години

Тази работа е доста съмнителна , и даже невъзможна. Тази жена не е имала сериозни проблеми . Просто е седнала на фонтана и изведнъж избухва в пламъци. Тази раниза може да е задействана дистанционно. Знаем , че атентаторите самоубийци се дрогират и след това се взривяват. Тази работа ми се вижда доста нагласена. Може би някой не иска да има правителство и държава.

6

онбашията

преди 9 години

тц тц, гледам ги пиянките пред блока, със сигурност живеят с мизерни доходи, ама им е весело и се смеят и хич не им е до самозапалване. ей затова трябва да се набляга на чалгата и кебапчетата, а не на интелектуалстването и политиканщините.

5

Анонимен

преди 9 години

не знам какво станало, но две години да се чувстваш обезпокоен заради атентата в Бургас ...

4

Анонимен

преди 9 години

ДС в действие...

3

До 2

преди 9 години

Точно пък Пламен си беше живо луд, лека му пръст.