15

Анонимен

преди 9 години

Кой ще им даде мандат на тези "патриоти"? Много им се иска, но са далеч от третото място.

14

НAБЛЮДAТЕЛ

преди 9 години

Кaто вземaм предвид оценките нa коментaр номер 4 е видно че в този форум 3/4 ненaвиждaт Герб и 1/4 ги подкрепят.Товa сa фaктите!

13

смел

преди 9 години

както каза президента пред студентите във ВТУ на нас ни трябват СМЕЛИ хора а не ОБРАЗОВАНИ,да бъдат лидери в политиката,бизнеса,кражбата и продажбата на ДЪРЖАВАТА.г-н президент не с каракачанов пак ще сбърката,трябва ви БАТ САЛИ,КЪНЧЕВ,ЧЕРНИЯ КРАСИ.ЕДИН ДВАМА ОТ СТОЛИПИНОВО,ОЩЕ ТОЛКОЗ ОТ ФАКУЛТЕТО и сте готови100%.пуснете им за водач ПЕЕВСКИ и това е,не бъзикайте другите хора става страшно.

12

Анонимен

преди 9 години

Вие хубаво ще го вземете тоя мандат, обаче какво ще го правите?????Или викате време да мине, че да вземем по още някоя друга заплатка.

11

Анонимен

преди 9 години

От всичките Мекерета , Каракачонов най става за премиер.. Поне лисица и умерен както към САЩ така и към Русия.. Беше за Белене , но беше и за Американските военни бази.. Малко Фурнаджийска лопата но този свят е такъв..

10

гошо тъпото

преди 9 години

Малоуници :каква е тази програма от 20 точки или 4 страници и все нямат време да е прочетат.Това да не е висша математика или са достатъчно *** .. да вземат някои ученик да им е прочете на глас..

9

ч

преди 9 години

Преэидента да не връчва мандат на агенти эависими

8

Анонимен

преди 9 години

ой призна, че Патриотите все още не са запознати с подготвяната от ГЕРБ и Реформаторския блок управленска програма, за да преценят доколко съвпада с техните виждания.???? АБЕ, КАК СТАНА ТАКА, ЧЕ "ПАТРИОТИТЕ" не били запознати с управленската програма, а вече бяха НА 94 % СЪГЛАСНИ С ТОЧКИТЕ НА ГЕРБ??

7

Анонимен

преди 9 години

Евала, и Атака и Сидеров ще направят Отечествен фронт с ПФ.

6

Богдан

преди 9 години

Ще вземете мандата но първо трябва да го спечелите на избори.. в този парламентпо-далеч от бензиностанцията на изхода от Бургас няма да стигнете

5

ЕДИН ОТ МНОГОГО

преди 9 години

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ! ДОКАТО ПРЕСТЪПНАТА ХУНТА НА ГЕРБ, РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК И ПАТРИОТИЧНИЯ ФРОНТ СЕ ПАЗАРЯТ ЗА МИНИСТЕРСКИ КРЕСЛА И КОЙ КОЛКО ДА РЪФА ОТ БАНИЦАТА И ОТ ОГЛОЗГАНИЯ КОКАЛ, НЕЩАСТНИТЕ БЪЛГАРИ ОТНОВО ЗАПОЧНАХА ДА СЕ САМОЗАПАЛВАТ ОТ ОТЧАЯНИЕ И ГЛАД ! ТРЯБВА ДА ИЗМЕТЕМ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ***, КОЯТО ЩЕ ЛИКВИДИРА РОДИНАТА И НАРОДА НИ !

4

yan

преди 9 години

Тези двамата само за стойки пред обектива стават. Ега ти показността.

3

изнервен

преди 9 години

Ха-ха-ха, нали не ламтяха за никаква власт тези?

2

Жоро

преди 9 години

Каракачанов и Симеонов - новите Гоце Делчев и даме Груев

1

Циганин

преди 9 години

Хм, това ми намопня ВСОР когато другите партии не можеха или неискаха по една или друга причина да създадът правителството и се появява Ленин с неговата партия на болшевиките и казва Ние ще направим правителство ,ние ще спасим народа ,ние ще го нахраним ..... !