41

ДаИмИмамАкцията

преди 9 години

Акция....да им имам акциите недопланирани! Вчера вечерта още се случи цялото това нещо, при което ДАНС блокира и два автобуса с туристи от Турция и 3 часа отказваха да дадат каквито и да били пояснения. Защо не работи КПП-то, какво да правят колоните с чакащи коли, автобуси и тирове...кучета ни яли. Накрая се появи някакъв от ДАНС, който буквално каза да си ходим в Турция (на нас, българските туристи...), че няма кой да обслужва КПП-то и не знаят кога ще има. И тази "новина" след 3 часа чакане..

40

Анонимен

преди 9 години

Наглост! Наглост! Наглост!......... Не го ли е срам тоя дървеник на снимката!?!?!? Ама и аз *** неща питам.... много ясно, че не го е срам, тях всичките не ги е срам, мафията никога не се срамува....... Един италиански писател, осъден на смърт от мафията го каза супер добре - В Италия си имаме мафия в държавата, но в България не е така, в България си имате държава в мафията. Осещате ли злокобната провидение, че никога няма да сме правова държава.

39

бивш от СДС

преди 9 години

Добре бе другари червени *** , защо слагате минуси на коментар 47 , нали Костов е анти комунист. Видяхте ли как бързо се издадохте , че е ваш човек.

38

бивш от СДС

преди 9 години

Мисля , че това е най добрия вариант за България. Премиер става Иван Костов неофициално , а Радан Кънев официално. Какво по хубаво от това .Другаря Костов каза , че знае как да стабилизира банката и дъщеря му ще продължава да получава по 10 000 евро на месец за някакви консултации. Все пак тя е на 28 години и има 20 годишен опит в банкерството. Ето сега ще видим как ДСБ милее за държавата. Кой не скача е червен.

37

Анонимен

преди 9 години

Ало Ваньо, а у вас кога ще тършуват ченгетата? Кой знае колко си нагушил а и колко ръсиш на Тиквоний Велики.

36

Анонимен

преди 9 години

Мутрата, турците и мастития банков кръг на Петя се подготвят за нов зъл план. Време да откраднат парите на западна Европа. Следва Америка, после Марс и накрая ще вземат и парите на Дар Вейдър. Империята на Злото има нов шеф-КОЙ

35

лора

преди 9 години

какво стана със свиленградския митничар задържан за дрога.

34

Анонимен

преди 9 години

Във всяка статия, независимо от фабулата само коментари срещу мутрата.

33

оптимист

преди 9 години

Минаха изборите ..Задават се нови..И има нужда от пари и назначения на" НАШИТЕ" хора.През Лесово ще са "нашите канали за цигари ,прашец,автомобили...Трябва да се яде.идва студена зима.АЛУУУУУ Танов!!! Оправи нещата ама да не стане като с Мишо бирата ..Началника инфаркт да направи.И прокуратурата нищо няма да открие.Договорките трябва да се спазват.Танов винаги оправя нещата.

32

Анонимен

преди 9 години

Хитрата мутра вече съсипа държавата. Накрая неговите приятели ще си измият ръцете с него. Тогава народа ще се дигне и ще го стъпкат. Идва края на мутрата. Идва края и на БГ и на други банки. А,най-лошото е че народа продължава да гладува за мутрата. Тоест мафията.

31

....................

преди 9 години

Наред ги проверявайте и по малките митници захващайте

30

Анонимен

преди 9 години

Цялата истина1-352-363-37Бас си глупаците, които продължават да гласуват за хитрата мутра.

29

Анонимен

преди 9 години

След като получи карт бланш от задокеанските си ментори след връщането си от САЩ започна открито да говори колко са зле банките, как трябвало да се вземат милиарди заеми да се спасят две банки и други глупости. Банките се оказаха три. Духът бе изпуснат от бутилката. Стадото повярва и отново даде власт на банкянския негодник. Оставаше само да се намери друг виновник и прехвърли маймунката на рамото му. Е, сега вече тече този процес, но парите вече ги няма! Т.е. има ги, но ги търсете в СИ Банкя и някъде на друго място.

28

Анонимен

преди 9 години

Това не бе всичко! След като държавните пари бяха изсмукани, погледът МУ по мутренски се обърна към спестяванията на хората. Започна да приказва колко милиарда спестявания има в банките и как тези пари са неизползваеми - 30, 35, 40. За да ги вземе му трябваше отново властта. И се започна с протестите и онези наивни *** с вувузелите по жълтите павета. След като получи карт бланш от задокеанските си ментори след връщането си от САЩ започна открито да говори колко са зле банките, как трябвало

27

Анонимен

преди 9 години

главния виновник за състоянието на КТБ - банкянската мутра Б.Б. и кръгът от мазни и тлъсти котараци и писани. Да не забравяме как само за три и половина години стопи резерва от 8.2 млрд. лева, ограби Здравната каса и Пенсионния фонд, присвои по-голямата част от европейските фондове, започна да засмуква доходите на хората чрез увеличение цените на горива, ток, храни, промишлени стоки. Държавата бе докарана до колапс. Народът се надигна и го изрита от властта. Това не бе всичко! След като държав

26

Шоп

преди 9 години

До АлоПрост човек, драги читатели, много ***!

25

Ало

преди 9 години

Да, да значи това е телефонния му номер!А? ... ЕГН-то ли е, а кой му е номера?

24

ИСТ

преди 9 години

Заловили две смени митничари за подкуп. Сега две смени прокурори и съдии се готвят да ги оправдаят и върнат на работа. Стига безработица.

23

Кирил Софийски

преди 9 години

Днес в Лесово, утре и в другите села и градове! Честито на митническите служители ! Да живее ДАНС! След като се справиха успешно със счетоводителката в Карлуково, днес удариха тежката криминална престъпност на Лесово! Ако ,че няма заловени нито един поръчкови убиици, "банкери" и "Индустриалци " както и крадливи "бизнесмени" ! Само така момчета, трябва да заслужите новите си автомобили, без много да ви питат ,що така не разследвате тая именно поръчка! Кофти е когато *** ни правят на *** !

22

DUBLIN

преди 9 години

Сега разбирате ли защо беше голямото викане и неискане за Танов да оглави митниците.