62

fripp

преди 9 години

За руснаците да не берем грижа - Протон има 400 пуска от 60-те години до сега, а Съюз - над 800, така че може да карат и с тия.

61

до 81

преди 9 години

Спокойно другарю, животът е кратък. Вземи си хапчетата.

60

Анонимен

преди 9 години

А между другото от около лунна обиколка се завърна китайския апарат.(от 40 години никой не го е правил.)

59

OLYMPIA HELLAS

преди 9 години

KOSMOSA E GRECKA SOBSTWENOST..KOSMOS = GRECKA DUMA.HELLADA IMA KOSMICESKI KORAB !!

58

Анонимен

преди 9 години

SAMO RUSIA MOGE DA STROI KOSMICESKI KORABI.

57

Colonel K

преди 9 години

Няма начин руснаците да не са виновни !!! Днес е 2 градуса под прогнозата-пак те са виновни. Западъците мислят аргументи, а просто трябва да изразим съболезнования за пилота,вечна му памет.Иначе излиза , че сме с *** ценностно оформени характери. Русия е виновна за всичко-не знаете ли ?

56

Черногледия Щерев

преди 9 години

Щерев, Щерев има една поговорка - от цял свят кенефите да се изсипят в устата ти, пак ще се намери пролука, тя да изхвърли храчки. Господине, има състезание между две велики държави, което засега печелят Руснаците. От своя страна, Щатите са много напред в интегралната електроника. Би било смешно да се отрича. Няма само черно или само бяло. Шарено е. Докато едната държава е напред в дадена насока, другата е в друга. Само Българските медии са черногледци и плювалници. С тях си и ТИ, господине.

55

Ticket to the Hell

преди 9 години

Тази катастрофа обяснява защо Върджин Галактик продават само еднопосочни билети на желаещите да станат спейс-туристи.

54

Анонимен

преди 9 години

Да, нормално е да падне, не е зле да оставят, а и те вече го направиха без да искат, братушките декем белите хора да строят космически кораби. Стига са се мъчили и самоубивали. Там да си правят разни телефончета и смартфончета, а космическите технологии са нещо друго, не е за всеки, особено за тях.

53

Тролска мрежа

преди 9 години

Това ще да е от руския двигател!Какво? Двигателят не е руски? Няма значение, важното е да се плюе по руснаците.

52

Анонимен

преди 9 години

Е, то това, че ще се разбие беше ясно, интересно как ли са изнудили пилотите да летят, сигурно са им подслушвали телефоните и са имали компромати срещу тях и са ги заплашили, че ще им съсипят семействата и репутацията ако не подкарат тази ***...типично в западен стил...

51

Щерев

преди 9 години

А за българските русофили този товар има свойствата на светена вода.

50

Щерев

преди 9 години

Малко история за умните руснаци.След опитите със животни преди хората да почнат да летят в космоса пуснали руснака Юрии. А и първия космонавт жена пак е рускиня защото целия свят знае че са най-леки.Сега руските космонавти задължително минават през нужника да изхвърлят излишния товар че в безтегловност този товар може да ги оцапа. И последно винаги тези пияни чички водят по един американски астронавт за да може да намерят пътя към майката земя.

49

Т.Т.

преди 9 години

Жалко за пилотите--все пак са хора.НО този проблем и ракетата на НАСА която се взриви преди един ден,показва, че с технологиите в САЩ има проблеми,и то големи проблеми.Дали Чичо Сам наистина си повярва,че е богоизбран..Защото има много предпоставки да мислим така-демократизират цялото човечество с бомби--където и както си поискат.Ще се окаже,че цялата им мощ и величие,е само холивудски сценарий..Май шлифера на ГОСПОД е прекалено високо, за да се хванат за него..е тогава да се държът за палците.

48

Анонимен

преди 9 години

РУСИЯ Е ХЕГЕМОН В КОСМОСА,КИТАЙ СЪЩО НАПРЕДВА В ТАЗИ НАСОКА ,А ДАЖЕ И ИРАН СА ВЕЧЕ КОСМИЧЕСКА СИЛА, А САЩ И ЗАПАДА СА,ОПА ДАЖЕ ВЕЧЕ НЕ САМО КОСМИЧЕСКА СИЛА,АМИ ДАЖЕ НЕ СА И РЕГИОНАЛНА СИЛА И СТАНАХА ЗА БЪЗИК

47

Анонимен

преди 9 години

-jjj

46

Анонимен

преди 9 години

Убеден съм, че долните пияни *** са виновни!

45

Кирил

преди 9 години

Съболезнование на семейството на пилота.В крайна сметка човечеството напредва когато поема рискове. Затова са тестовите полети.

44

Анонимен

преди 9 години

Хаа ха ха ха, тези *** хамериканци значи...бърже сороси, отивайте да бършете сополките на Обамба, че е много е натъжен.

43

да се изобличат

преди 9 години

Няма начин.Сепаратистите от Донбас са го свалили с Бук.Стана им навик...Да се санкционират руските подръжници.