18

Анонимен

преди 9 години

изборите са по-добрия вариант - до дупка!!!!!

17

Анонимен

преди 9 години

"при нови избори АТака ще има ДВОЕН резултат. Те налучкват правилонот поведение - не на европейските генерал-губернатори"...Това го зняат много хора и много политици, ама как? Ти знаеш ли какво ще стане ако някой каже НЕ на Брюксел и на господарката в американското посолство! Ние сме изцяли в техни ръце, Монката и Куневица ни продадоха тотално без пари, 100% сме зависими от тях. Как си я представя тая работа Волен та се откачи от тях като и руснаците не го искат, само лъже хората.

16

optimist

преди 9 години

Разбира се, че така им е изгодно. При нови избори може да не влязат, а и е по-добре 2-3-4 годинки да си взимат субсидии и тлъсти заплати по 3-4 хил. Дет се вика интереса клати феса, пък кой и какво правителство ще направи е най-малкият проблем.

15

Анонимен

преди 9 години

Виж - ББЦ ще се разпаднат - парите там свършиха, а освен това те не се разплатиха със застъпниците, а Бареков избяга в Бюрксел и лъжите блеснаха. Никой в парламенат не го бръсен за нищо, ако има избори до три-четири месеца няма и да влезе... докато атака ще съберат поне 7 проценат АБв също ще вдигнат....

14

Анонимен

преди 9 години

при нови избори АТака ще има ДВОЕН резултат. Те налучкват правилонот поведение - не на европейските генерал-губернатори, не на Турция, не на оздравяването на банката с държавни пари...волен може да е комупиран, но е хитряга и знае каков исак народът в тая старшна зима ще видите как ще му скоич рейтинга.

13

Анонимен

преди 9 години

Народните представители са народни само докато ги изберат, а след като влезнат в парламента стават антинародни представители. Докато не се даде право на народа да отзовава тези, които забравят кой и защо ги е избрал само името на събранието ще е НАРОДНО.

12

Добрич

преди 9 години

Хехе. Догановите уродливи творения - Атака, ББЦ и АБВ се страхуват от нови избори защото народът ще ги измете с вота си. Затова забележете как леко ще започнат да се превъртат като фурнаджийски лопати за да няма нови избори. Цирк ще гледаме отново! :D

11

Анонимен

преди 9 години

Ей, това комунистическата мафия като този "експерт" ще ни продъни ушите да обяснява колко са лоши РБ. Само и само да се намърдат или да накарат ГЕРБ да направят правителство с ДПС. Ако Борисов се поддаде на това нещо, значи е част от тях.

10

Богдан

преди 9 години

Ако ГЕРБ даде на РъБовете министерствата на МВР,Външните Работи или Отбраната,да се готвят за тотална загуба на следващите избори...за хората на Рамадан - Правосъдието,Енергетиката и Социалната политика,за да видим как ще си изпълнят програмата за реформи с които непрекъснато парадират!

9

Мунчо от село

преди 9 години

Парите са в мафията на БКП.По нареждане на КГБ "Хочите не хочите на х***я ще скочите".Сега ще ни спретнат още една хиперинфлация покрай КТБ и циркът продължава.

8

Бойко, Бойкооооооооо

преди 9 години

Всичката ти работа такава!Едно свястно ЛАЙ-О да беше изср-л за президент поне!Туй и на гов-о не прилича, дрисок някакъв.

7

Анонимен

преди 9 години

Бойко е най-отговорния политик и ГЕРБ са единствената възможност и бариера пред пълния хаос! никой не поема и грам отговорност, не виждате ли? никой не иска да оздравят КТБ, което очевидно трябва да стане, никой не предлага решение с енергетиката, страх ги е да пипат тока, страх ги е да взимат заеми, само простака волен плещи глупости а другите се усукват като мачки край суджук? Избрах герб - най малкото зло и мисля че избрах правилно, пък вие се надайте на св. витков, болен, корморан и пръмова!

6

това ли искате?

преди 9 години

Ако искате да ви управляват агент Буда и Цецо Лажецо, значи искате да има повече емигрирали, повече умрели, по-малко новородени, повече безработни, повече полудели, по-ниски детски, по-ниски пенсии и заплати, по-малко пари за лекарства, повече подслушани, повече онкоболни, повече мутри, повече бити и убити, повече самозапалили се и повече от другите самоубили се? Наистина това ли искате?

5

нови избори

преди 9 години

Трябва да има нови избори. На казионните партии им свършиха парите и няма да могат да си купуват избиратели. Така ще лъсне истината, кой за кого е. И кой срещу кого е.

4

i'm

преди 9 години

Само ДПС не се страхуват от избори, защото ако пак има избори, още по-малко българи ще гласуват! ДПС пак ще имат 99% подкрепа от електората си и съответно процентното отношение ще е в тяхна полза. На финала, БЪЛГАРИТЕ ще направят ДПС мнозинство и Местан премиер!!! За съжаление на много малко българи мисълта им стига по-далече от Биг Брадър!

3

Анонимен

преди 9 години

Талпата явно пак иска да го гонят с камъни и от правителство и парламент.

2

БЪЛГАРИН 1

преди 9 години

Не у всички политически партии има страх от избори-не манипулираите и не подвеждаите хората,пример за това е "АТАКА".Май някои ги е много страх от тази партия,но рано или късно ще има сериозно парламентарно нейно присъствие и това време не е далече.

1

Корекция сега

преди 9 години

Омерзена съм от"политиците". Какви преговори се водят? Какво конкретно се преговаря. Това никой не чу! Най-омерзителна обаче е позицията на РБ. За тази коалиция от 7 партии са гласували едва 290 хил. души. А какви невероятни претенции!!! На какво основание са тези претенции като представителност? На абсолютно никакво или по-точно на основание на няколко пролмила от българския народ, което е направо стохастична грешка. Да, РБ са една ужасна стохастична грешка, която трябва да се коригигира СЕГА !