32

Анонимен

преди 9 години

до 64 Само ми налива едно вино след банята и след това сам се отдавам-, ако иска разполага с мен както съм по гръб........гледащ като робърт де Ниро напушен в Имало едно време в Америка. толкова да ми е хубаво но от естествена умора и естесвен опиат като женската компания пожелала понякога и флуидност между телата.

31

Анонимен

преди 9 години

до 63Когато работиш моята работа и пренесеш днес 20 тона на ръцете си не секс, а душ няма да искаш да си вземеш. А когато се върна вкъщи и видя жената насреща с усмивка- няма умора няма нищо- тя ме кара да летя.

30

Анонимен

преди 9 години

до 60Както пеееше най-великият Тодор Колев в една своя песен" За да усетиш душата му...трябва много вино с него да изпиеш"..или нещо от рода.Наздраве!

29

Анонимен

преди 9 години

до 60Напротив, не желая секс, а като се прибера вкъщи да ме посрещне усмивка, топлина и уют..било то само от една жена! Друго не искам!

28

Анонимен

преди 9 години

до 56Тази беше 5 пъти по-богата от мен поне. Не е материалното. Просто го отдавам на мимолетна слабост при нея от 2 години, колкото и продължи връзката ни.

27

Анонимен

преди 9 години

до 52След това, обаче както искаше да идва с мен в Гърция взе, че с мъжа си се разбраха някак си и тя остана при него. Това преди 10 години. А след това на никоя не съм казвал: обичам те...просто щото не виждам на коя да го кажа. Искам да го кажа най-искрено, както към оная отпреди 10 години...но.... няма. Т'ва е историята!Имам проблем.....! Трябва да продължа да живея!))))

26

Анонимен

преди 9 години

до 52Хронологията е объркваща за теб и е разбираемо, понеже аз не съм я упоменал, но ти се нае с тази задача на гадател. Та хронологията е следната: Единствената жена на която казах, че я обичам е тази жена и искаше даже тази да се развежда с мъжа си. Тази която ми каза, че не я обичам, а само съм привързан към нея. Тази видя в мен нещо за да се избави от мъжа си. Нищо не съм й подарявал)) освен една екскурзия до Гърция за да види как живеем ние- работохолиците на запад.След това...

25

Анонимен

преди 9 години

Само Мавруд, събеседник!

24

Анонимен

преди 9 години

до 48Че кой е казвал, че трябва да изпитва нещо към мен и че аз да очаквам нещо от нея? От 10 години също нямам и никаква връзка с нея..пък и не желая.

23

Анонимен

преди 9 години

до 47Едно "обичам те" наврежда със сигурност в един от двата случаи: аз като прекалено чувствителен на тази тема да го кажа на някоя, която би се поласкала от това, въпреки че едва ли я обичам и да кажа на някоя искрено" Обичам те", а тя понеже е чепат характер(точно заради това я обичам) да ми бие шут в зъбите с нейното" Дръж се сериозно".Въпреки всичко заемам неутрална позиция- като повече няма да им се обяснявам. Купувам за злобарката кола, а за оная другата букет от рози!

22

Анонимен

преди 9 години

до 39Дали има друг мъж?, Има си. Има го същият отпреди да се запознаем. Бяхме любовници.

21

Анонимен

преди 9 години

до 44След време? На коя? Н атзи дето е от 10 години разделена с мен и на която единствено съм й казвал това?

20

Анонимен

преди 9 години

до 40Впрочем на теб ти казвам Наздраве!Хубав/а си!

19

Анонимен

преди 9 години

до 40На кого да кажа, като няма вече на кого?

18

Анонимен

преди 9 години

до 37Подарък е също като скочих посред нощ да спасявам един неин роднина. Не измервай подаръците само в материи.

17

Анонимен

преди 9 години

do 37Казах на една че я обичам и това беше първата ми любов. А тя ми каза: ти не ме обичаш. Ти си привързан към мен, и нищо друго, но не ме обичаш. След това не искам да казвам на никоя че я обичам, че ще вземат да ме изкарат всичките като присламчик!)

16

Анонимен

преди 9 години

до 33Само така мога да разгранича пошлото от хубавото. Като си самостоятелен в преценките си, а не да лакатушиш в познатите стереотипи на любвеобвилността.

15

Анонимен

преди 9 години

до 33Горд-НЕ. Казва се самостоятелност!

14

Анонимен

преди 9 години

до 30Дали когато ми се обади бившата след 3 години за спешна помощ, аз й казвам: ние нямаме нищо общо, за к'во ми се обаждаш? Или веднага скочих до тях? Дали щеше да ми се обади, ако знаеше че не държа на нея?

13

Анонимен

преди 9 години

до 30Значи съм слаб, защото аз като й купя за рожденния ден кола а никога не съм й казвал че я обичам и държа на нея, тя нека си прави изводите дали ако не я обичам ще и подарявам такива подаръци. Дали съм по-смел ако й кажа само едно: Обичам те, мило!...На рожденния й ден?Дали?