17

Див Селянин

преди 9 години

Язе най-обичам в брой, кеш и на ръка да плащам, да чуя шум на банкноти. Както казват в едно от любимите ми места за пазаруване "Кеш енд Кери"!

16

ебан та разпран

преди 9 години

Кат те източи кварталния *** да не ми плачеш на рамото.. не е америка тук

15

Свако

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Това прилича на параноя. Ако не искаш да те следят, тогава не ползвай интернет и телефон.:)

14

ебан та разпран

преди 9 години

Скъпи ми гугутки ,кога разберете че пара джоб си е най добре тогава ще сте добре... Одим си с 1к джоб и без карти,хахахахха

13

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

А така колко повече плащат толкова по-бедни стават ! Купувате само не българска стока от не български магазини и питайте деформаторите кога ще прокопса България???

12

s

преди 9 години

`бойчооо, магаре такова кои ти плати за да правиш тия скрити реклами бе хаймана

11

Ха Аха!

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Вероятно касиерките в хипермаркета са невежи или системата име ***. От опит просто с карта се харчат повече пари и банката си реже нейното купонче за това че те олеснява с харченето на пари.

10

Анонимен

преди 9 години

До *** ли съмНезнам защо не ви ги връщат. На мен ми откраднаха визата 3 часа по-късно разбрах и се обадих на виза. Блокираха визата но през тези 3 часа някакви араби бяха купили дискове с филми от граничащ с Газа израелски супер. Първо от виза ми въстановиха всичко до стотинка. Второ камерите в магазина са ги засекли според часа на покупката и при следващото влизане ги спипаха. Скрито покрито в Израел неможе да има. Виза ми изпрати в пощата нова карта.България е умишлено *** система. Жалко

9

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !При плащането кеш е по-голямо забавянето. Почват и търсят пари. Броят стотинки и т.н.

8

Киро-бедното

преди 9 години

Евтина реклама,ама нема кой да се върже.Само да питам с картата от КТБ, къде да пазарувам.

7

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Стига сте промивали мозъците на хората бе !Никой не иска да плаща с карта !Всеки ден ми се случва да чакам на опашка в някой хипермаркет, докато някой плаща с карта. Забавянето е много по-голямо, отколкото при плащане кеш.Супер неудобно е !Всички знаем кой има полза от плащането с карти !Онзи, който иска да следи и знае всичко за нас. Да знае къде сме били, какво сме пазарували, от какво имаме нужда, от какво сме болни и т.н.Долу тоталния контрол над хората !Свободата е висша ценност !!!

6

Анонимен

преди 9 години

Вероятно сте анкетирали олигарските квартали на София, Варна и Пловдив, Пазарувам 25 години с карта но в чужбина. Като казвам чужбина да не си помислите че имам предвид Русия. Израел и Америка вече звучи малко по нормално. Българите първо са страшно бедни , второ всяко ново нещо го пиемат със 100 години закъснение

5

Анонимен

преди 9 години

Кога направихте това проучване ? На сън ? През ноща сънувате, преди обяд лъжете а лед обяд сами си вярвате на лъжите. Това може но не и в България !

4

Анонимен

преди 9 години

С карта е по-лесно

3

Тъп ли съм

преди 9 години

Да бе искат ама с VISA gold без лимит,и после да не ги връщат.

2

Парадокс

преди 9 години

Въпреки големите промоции в големите супери аз вече година си пазарувам от бакалията в квартала. Преди година си направих експеримент, Половин година пазарувах храната само от супера и водих сметка до стотинка. Следващите 6 месеца не влезнах нито веднъж в супера. Намирах необходимото в кварталния хранителен магазин и пак записвах всичко до стотинка. На края на годината когато седнах с двете сметки за мое учудване пазаруването от магазина ми излезна по евтино въпреки различните промоции в супера

1

Луд

преди 9 години

Ха-ха по-фалшиво проучване трудно може да се измисли.Да се твърди, че в държава в която над половината население оцелява с минимални заплати , ползвателите на дебитни карти са 69% е меко казано цинизъм.