122

АТАКА-ПОВРЕДА

преди 9 години

ИЗВИНИ СЕ БЕ ИЗВИНИ СЕ БЕ ИЗВИНИ СЕ БЕ

121

белият лебед

преди 9 години

ти ли да си ментор бе ***

120

Анонимен

преди 9 години

мвежду 1908 и 1944 е била независима.....обаче после всичко това е съсипано все влизаме н кякави съюзи пъров съветсик, после европейски. Освен това вече и армия нямаме и не сем Велика сила....

119

K.Коцев

преди 9 години

Алоооу,позьора,абе не усещаш ли,че вече хич не си интересен,както и да се въртиш?! Айде,скри вай се - омръзна ни с твоето празнодумо дърдорене!

118

Рали1

преди 9 години

До Анонимен 142,Кога България е била независима?След 1878,след 1908,след 1944,след 1989?"Винаги миролюбив, моят народ днес копнее за културен и икономически напредък; в това отношение нищо не бива да спъва България; нищо не трябва да пречи за преуспяването й.Българският народ и държавният му глава не могат освен еднакво да мислят и еднакво да желаят."-Манифеста от 22 1908 г.!Сега"моят народ"ли сме или електорат?"Нужен ни е един БОГ,един владетел и единен български народ."Ванга

117

AМЕТ AГA

преди 9 години

ИСКAМ БУДA ПРЕМИЕРAЗ ГО ПРЕДЛОЖИХ ЗA ГЛ.СЕКРЕТAР НA МВРAЗ ДAДОХ 200 ХИЛЯДИ ГЛAСA ЗA ДA МОЖЕ РОСКО ДA ВИ Е ПРЕЗИДЕНТСЕГA ЩЕ УПРAВЛЯВAМЕ ЗAЕДНОГЕРБ-ДПС

116

Анонимен

преди 9 години

Бюлент Сидероглу се изказа.

115

:)

преди 9 години

Главен редактор на вестник "Демокрация" :)

114

Анонимен

преди 9 години

Не разбирам какъв му е проблема, Дол не е отишъл в Парламента, отишъл е на частно посещение. Колкото до ракетите срещу Турция, ако ПФ наистина са поставили такова изискване, това е връх на тъпотията.

113

Анонимен

преди 9 години

Руското посолство също няма право да се меси в българския парламент, нали така Воленчо ?

112

Анонимен

преди 9 години

Не се хабете бе,не ви ли станаясно че с влизането ни в ЕС Българиязагуби своята независимост!А?!Ще ви напомня -и за уж "парите от еврофондовете",а те са и от наши вноски-и за "щастливите" кокошки-и за шкебе чорбата и домашната ракия-и за..........и т.н.,но най-важното е че ние смев НАТО и какво следва от това:Турския войник е брат по оръжие набългарския войник!А сега де!И за какво ни плашат с Турция?!Кой ще ни защити?!Нашата армия?!НАТО?!Та там е и турската армия?!А?!

111

ДО 103

преди 9 години

В ПРЕДИШНИЯ ПАРЛАМЕНТ АТАКА ПРЕДЛОЖИ ЗАКОНОПРОЕКТ С КОЙТО ДА СЕ ЗАБРАНИ МАЛОЛЕТНИ НЕГРАМОТНИ МАЙКИ ДА ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ НАДБАВКИ,А ТАКИВА ДА СЕ ДАВАТ САМО НА РОДИТЕЛИ С ОБРАЗОВАНИЕ И НАВЪРШИЛИ ПЪЛНОЛЕТИЕ,АТАКА ПРЕДЛОЖИ ДА СЕ ИЗГОНЯТ ЕРП-тата,АТАКА ПРЕДЛОЖИ ЗАКОН ДА СЕ ВЪРНЕ ЗЛАТОДОБИВА И МИНЕРАЛНИТЕ ВОДИ В БЪЛГАРСКИ РЪЦЕ,АТАКА ПРЕДЛОЖИ РЯЗКО ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ДОХОДИТЕ ,С ГЛАСОВЕТЕ НА ГЕРБ,БСП И ДПС ТЕЗИ ЗАКОНООПРОЕКТИ БЯХА ОТХВЪРЛЕНИ

110

Рали1

преди 9 години

"Има спекулации, че има натиск отвън над българските десни партии за формирането на коалиция. -Вярно ли е?Казвам ви истината, ако щете ми вярвайте. Трябваше да дойда за предизборната кампания, в последния й ден. И както знаете, стана онзи ужасен инцидент (взривът в Горни Лом - б.р.) и казах на Бойко,ще дойда когато си определим дата.И когато я определяхме, въобще не знаех че ще има такова съвпадение във времето."Капитал,29.10.14 г. ,Интервюто с Дол!

109

Рали1

преди 9 години

"Борисов ще е премиер и ще има дясно-центристко правителство и тогава ще тръгнат еврофондовете-"Брюксел ни спря и междинните плащания по екопоректи,докато правителството мълчи колко пари губим по"Околна среда"-Дек. 2013 г.Крадат се пари, Волене,и то все по Станишево време,когато Орешарски беше финансов министър и сега,когато беше министър-председател!Нямат доверие в някои партии,това е!Жозеф Дол имаше срещи с председателите на парламентарните групи на ГЕРБ, Реформаторите,БСП,АБВ и ДПС в НС.

108

Българин

преди 9 години

До SharkЕх приятелю, мнението ти само доказва, че съм прав. А за другите парламенти много те моля - спомни си само как Барозу и групата около него натискаха Великобритания да не вземе сабствени решение, като ограничаване на миграцията и т.н. и за Франция и за Италия.Ама нали психиката ни е робска и все си мислим, че някой ни казва нещо. Гузен негонен бяга. Виж , когато бяхме в Източния блок беше друго - поизбиха елита(30000 души), направиха над 100 концлагера за тези които оставиха живи.

107

Бранник

преди 9 години

Нужна е ЛУСТРАЦИЯ като в Украйна и НОВИ избори за ВНС и Обикновено народно събрание!

106

Анонимен

преди 9 години

Браво на Сидеров! не може всеки да ни мачка!

105

Бранник

преди 9 години

Ако не се състави ДЕСЕН кабинет начело с Борисов, решението е нови избори в посочения от Конституцията времеви срок! Иначе следват протести и заграждения пред парламента, безотговорността на "коалициите" "патриоти- мекерета", трансформатори и ГЕРБ ще вкара България в коловоза на орехарското бездънно пропадане

104

Анонимен

преди 9 години

128Само Сидеров ли има трески за дялане?Добре, че в Парламента има 239 ангели-небесни, чисти и невинни като херувимчета и мигат на парцалките, на които направиха народа...Добре, че не им видяхме вутрите и мурафетите от 25 години насам.

103

Анонимен

преди 9 години

Тоя му дай да приказва само, като му покажат кокалчето и му светват очите. Как се провали.... не е истина, а колко много му вярвахме... псевдо патриот!