43

neno

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ Ха ,а тоя американски тюлен като самия той си каза,че АК си е много точно оръжие и той ли е тиин а ?? Човека си каза пряко,че ако си добър стрелец ,с АК може да правиш чудеса Каза също и недостатъците,специално за дулния компенсатор на АК 74,но пък призна че е имало защо да го слагат Ти си един кух ,*** а*мак

42

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

До nenoТУК СИ ПРАВ ! ХЛАПЕТИИТЕ МОЖЕШ ДА ГИ ИЗЛЪЖЕШ ,ЧЕ КАЛАШНИКА Е НАЙ-КАЧЕСТВЕНИЯ АВТОМАТ И ДОРИ ГО ИМА НА ВЪОРЪЖЕНИЕ В САЩ ,ТУРЦИЯ ,ГЕРМАНИЯ !!!

41

биг бос

преди 9 години

***, *** - само за претопяване ставате.Е сега и едно крадливо ФРАНСЕ дойде в София да ни каже кой да е премие!А защо тогава гласувахте бе *** напукани????Продължавайте да лаете под командването на западни ***!

40

neno

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ Какво за качеството бре мен? Е бивш морски тюлен от САЩ ,дето води предаване за оръжия,си призна,че немския G36 е недомислен с редица неудобства и излишни джажи ,които са практически неизползваеми И ако мога да попитам ,кое оръжие е най-разпространено и може да се използва от хлапетии даже?? Кое бе????????

39

Анонимен

преди 9 години

Като някой, стрелял с доста оръжия, мога да заявя, че калашника е оръжието което бих предпочел да взема в бойни условия. Американските пушкала са готини, ама да отидеш на стрелбище с тях, попадне ли мръсотия в него става ненадеждно. Калашника може да го заровиш в пясъл за 1 година, да го извадиш и да стреляш.

38

Анонимен

преди 9 години

щатското оръжие се купува по задължение за членките на нато, те нямат избор, а Русия участва на свободен пазар.Разликата е огромна.

37

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

АБЕ ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ "ПРОСЛОВУТИ КАЛАШНИЦИ " БЕ ! НА ЗАПАД КАЛАШНИЦИ КУПУВАТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ,ЛЮБИТЕЛИ НА ОРЪЖИЯ И ЛОВЦИ ! ЗА КАЧЕСТВОТО НА ЕДНО ОРЪЖИЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ ТО ГО ИМА ВЪВ ВЪОРЪЖЕНИЕТО НА ВОЙСКИТЕ В МОДЕРНИТЕ И БОГАТИТЕ СТРАНИ ! А МИ КАЖЕТЕ ОСВЕН СИРИЯ И НЯКОИ ИЗОСТАНАЛИ СТРАНИ ,КОИ ДРУГИ СТРАНИ ВЪОРЪЖАВАТ АРМИЯТА СИ С КАЛАШНИЦИ ?! ТУРЦИЯ ЛИ ,ГЕРМАНИЯ ЛИ ИЛИ .... ?!

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 44ако можеш да правиш бойни самолети, космически апарати и прочее, спокойно можеш да правиш стругове и фрези. От къде знам? Понеже правя 5 осови ЦНЦ фрези от години.по-скоро правиш сФирки на рашистите

35

neno

преди 9 години

До Слава на Украина Става ,дай ми пари и самолетен билет и заминавам Може да е по-студено ама компанията на рускини е за предпочитане отколкото на араби Ти се гашкай там със Сириици,афганистанци немаш грижи

34

Анонимен

преди 9 години

За това ли калашников регистира рекордни печалби в последното тримесичие?Западни стругове и фрези... сигурно, те руснаците са като нас, с 2 ръце в *** да не могат да произведат нищо. С риск да изтъкна очевидното, но ако можеш да правиш бойни самолети, космически апарати и прочее, спокойно можеш да правиш стругове и фрези. От къде знам? Понеже правя 5 осови ЦНЦ фрези от години.

33

Анонимен

преди 9 години

Всички руски оръжия се произвеждат със западни стругове и фрези, това е очевадно, Путин се занимаваше да обновява военните заводи, докато Западът си мислеше, че ще работят като нормални хора.

32

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

Други руски аналитици обаче не очакват положението да се подобри. В последно време Русия купуваше най-напредналите технологии и машини за производство на бойна техника от западни страни, напомня политологът Алексей Арбатов.АМИ НАЛИ СА МНОГО УМНИ , ЗАЩО КУПУВАТ ТЕХНОЛОГИИ ОТ ЗАПАДА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ОРЪЖИЯ И НЕФТ ?!

31

Слава на Украина

преди 9 години

До Анонимен--------------Призовавам русофилите да напуснат България или да замълчат за винаги. Нека не мислят, че нашата добрина и толерантност, която проявяваме към радикалния ислям, гейовете, ромите и т. н. ще се разпростре и върху тях. България е с такова географско местоположение, че не може да си позволи русофили.

30

Анонимен

преди 9 години

В последно време ,откакто дойде "ДИМУкрацията" у нас се забелязва тендецията,че разни джурналисти са готови да пишат всевъзможни идиотизми срещу заплащане ;)

29

Лъвчо

преди 9 години

Мечо,мечтата си Горбачов осъществи,успя да рухне съюза.Боря и той след него затриваше,та сега Путин вече десет години и накрая успя да вдигне Русия на крака.

28

Анонимен

преди 9 години

,,Валутния пазар се готви за свободен курс на рублата от петък'',т.е. падане,добра статия.Санкциите хич не действали.Някой си го местил някъде,май?Смях.

27

Анонимен

преди 9 години

Интересна статия :)и кога ще спрат да съществуват?Че от времето на Наполен Русия все е западаща и със свиваща се икономика - и всеки път им такова таковата?!

26

Анонимен

преди 9 години

Очаква се да бъде отчетено, че "Натискът на Запада се отрази зле на руския" г***зов износ !

25

Анонимен

преди 9 години

поръчковата (д)журналистка Елака ни отвлича вниманието с поредния поръчков соросоиден пасквил срещу омразната на всички *** Православна Русия,*** я не ни занимавай с глупости,ами пусни списъка с големите вложители в КТБ -политици,прокурори висши съдии и полицай дето се4га мутрите от ГЕРБ и останалите в парламента без Атака искат чрез държавния бюджет-нашите пари да покриват загубите на тези политици и магистрати ,това е новината,Това е кражбата на века в България

24

автомат

преди 9 години

Поздрав за снимката Ак-74м без дулна спирачка.