10

Бог да ги прости

преди 9 години

Но, на българина му дайте стара кола, чалга , алкохол и т. н. Той сам ще се затрие. Е, като нямаме съзнание. Все бързаме, занякъде и доникъде не стигаме. Жалко за този народ.

9

Анонимен

преди 9 години

До8 брaтле мен ме учихa в Бългaрия ти нещо дaнеси врязaл в някое дърво по този път

8

йхгллкгх

преди 9 години

И да допълня, че променения закон, чрез който държавата само ни прибира парите от глобите за превишена скорост не струва пет пари. По-добре е, водачите да се лишават от правоуправление за N-брой месеца, а не да се толерират баровците със скъпите возила, които превишават ограниченията и им дреме на оная работа, че са ги глобили със 100 лева. Дай да ти вземат книжката и после ако караш без такава и те набарат - в пандиза! Тогава да видим дали водачите няма да се респектират от ЗАКОНА!

7

До №4

преди 9 години

Къде са те учили на правопис, братле? Как успя на 1 ред 10 грешки да допуснеш?

6

йхгллкгх

преди 9 години

Натоварен път... Много TIR-ове, много нещо... Посока Русе-Бяла, на спускането към гр. Бяла има ограничение 50 км/ч, което никой не спазва, а тираджиите ти светкат с фарове да настъпиш и караш по-бързо... Т.е. и те не спазват ограничението. А дано никому не се случи да кара срещу 2 изпреварващи се камиона (на път с 2 ленти)... Та, ако спазваме ограниченията и се съобразяваме с метеорологичната обстановка, няма да има произшествия, но уви... Нямаме култура на пътя... Жалко за децата...

5

Анонимен

преди 9 години

Нищо му няма на пътя, но наистина прави впечатление, че много катастрофи се случват там. Наскоро минавах от там- пълно е с некролози покрай пътя, а да не говорим за моста на разклона за Бяла! Там какво чудо е... Перипетите извити, а на кръговото посредата на могилката тъкмо беше кацнал един колега, пак с пежо. Странно...

4

Анонимен

преди 9 години

Не разбрах какво й е зверското? Някой на силс ли ги е карал да целят дървото?

3

Анонимен

преди 9 години

пътят супер широк със ясни тaбели без дупки но великите шофйори се прaвят нa чумaхер зa товa

2

Анонимен

преди 9 години

Някой информиран ще каже ли, какво е специфичното на този път? Доста катастрофи се случват. Разбит ли е? Тесен ли е? Прекалено натоварено е движението ли?

1

Анонимен

преди 9 години

Този път могат да го кръстят гробището а търските титове може да си слагат графити за Halloween