58

Пешо

преди 9 години

Ми да си оди у Банкя да сади компир като неще!

57

Анонимен

преди 9 години

TrolgenossenЕто така се пише на немски. А ББ можеш спокойно да го сложиш към разкостителите на държавата- с мутренското си минало, с връзките му с олигарсите, с това, че окрадоха заедно с възлюблената му една банка,.Имал волски нерви.Че какви други нерви да има един вол, и *** пожарникар

56

Анонимен

преди 9 години

e нали цяла година искаха да пада правителството и да почват да управляват сега защо ги сърби

55

Берлин

преди 9 години

Как ли ще се маскира Бойко за Хелоуин?!

54

Анонимен

преди 9 години

НАПРЕД НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ ВЪРВИ СЛЕД ОЩЕ 25 ГОДИНИ ЩЕ ПИТАТЕ ЗА ОЩЕ ВИИ ДОРИ. И ПРЕЯЖДАХА С ЛУКАНКА И КЮФТЕТА БРАТЯТА В ПАРЛАМЕНТА. А БЕДНИТЕ ГЛЕДАХА И КАЗВАХА ЕЙ ТОВА Е ДА СИ БОГОПОМАЗАНИК.А КВО ДА ПРАИМЕ НИИ КАТ СМЕ БЕДНЯЦИ И ГОЛТАЦИ? НЕ ИСКАМЕ НИИ ПАРИ НЕ ИСКАМЕ БОГАТСТВО А САМО УДРЯЙТЕ НИ В ГЪРБИНА ДА СТАВАМЕ В ЗОРИ. ДА БЛЪСКАМЕ ЗА ТОЗ ДЕТ ДУХА. Е ТАКАВА ТЯ ЩЕ ДАЕ ДОКАТО СВЕТ СВЕТУВА. НАРОД ЛИ БЕ ДА ГО ОПИШЕШ ЖИВОТ ЛИ Е ДАГО МУ ГО ТУР.Ш

53

тролгеносен

преди 9 години

*** волските нерви дето ги има Борисов. Извиват му ръцете всекви ***-популисти и той още си трае.............Е, що не съм аз на неговото място!! "Консенсус" ли, гадини КГБ-ейски??? НикЪФ!!! *** мръсни!! Разкостихте държавата и ся някой друг да обере парсата. Голям късмет имате , че не съм на мястото на Б.Б. Рубладжии гадни. Повръща ми се от вас.

52

Анонимен

преди 9 години

Борисов отново показа, че освен собствен дневен ред не признава нищо друго - аз да управлявам, аз да съм президент, аз няма да мога да контролирам. Аз пък смятам, че е много добре за държавата, ако той "не може да контролира" министрите си. Жалък, жалък, жалък човек.

51

Шоп

преди 9 години

До ВенелинСъщо като онези от избирателите му, които са гласували за него без 30-50 лв. с надеждата, че ще им реши проблемите.-------------- Всъщност, за Бойко основно са гласували хора с бъдеще и без проблеми. Хората без бъдеще са в БСП, а тези с неразрешими проблеми са в Атака.

50

Анонимен

преди 9 години

"Това са ВСИЧКИ без Атака, стана ясно от думите на лидера на ГЕРБ."Тоест не се изключва от схемата и ДПС,АБВ,БСП така ли?А говорихте за златния пръст на "Сидероглу" и се бихте в гърдите че сте големите "антикомунисти".Ей хора,отварайте си очите като гласувате.

49

Брат Му на Винету

преди 9 години

ква я мислехме ний , ква стана тя

48

Анонимен

преди 9 години

Мутро , и ние не те искаме за никакъв !

47

Боко

преди 9 години

Сетих се, ще направя Цецо премиер.

46

Анонимен

преди 9 години

Хвана го шубето. Разбра ,че идва тежка зима .... и предпочита само да бъде кукловода, а друг да изнесе на гърба си ПРОТЕСТА И НЕГОДУВАНИЕТО НА ХОРАТА. ХИТРЕЦ .....

45

Случаен

преди 9 години

И аз както много други преди мен не разбирам какъв му е на Борисов проблема? ГЕРБ - 84, РБ - 23, ПФ - 19. Общо 126. Мнозинство - слънце!!. Нали за такова мнозинство в продължение на 400 дни клатиха лодката. Ами сега да почнат да я управляват.

44

Анонимен

преди 9 години

Утре като се събуди друг акъл ще му дойде.

43

Венелин

преди 9 години

Какво стана сега? Толкова пари похарчени за протести, бойкоти и напъни за да може тиквения вожд да стене министър председател и сега, когато всички искат да го подкрепят, започна да се дърпа. Може би защото в резерва няма 8 милиарда за харчене, а има поне 8 сериозни проблема за решаване. Жалка картинка! Също като онези от избирателите му, които са гласували за него без 30-50 лв. с надеждата, че ще им реши проблемите.

42

преди 9 години

Няма никакво значение кой ще е премиер и какво партиите са записали като преоритети за развитие на България. До 1месец след избирането на новото правителство,премиерът ще отиде на официално посещение във Вашингтон и там ще му дадат програмата на кабинета. След това обаче започне ли Марси Рийс да говори за демокрацията в България,това означава,че правителството не следва програмата и скоро ще си ходи...........:);)

41

Анонимен

преди 9 години

Смачкват от работа и ви лъжат с телевизия и вестници и накрая ви довършват с данъци и дългове към банки.

40

кк

преди 9 години

Ако това в заглавието е вярно, има шанс не само да има стабилно и работещо правителство, но и шанс за България.толкова години всичко бе подчинено на егото на един болен за власт човек....

39

Анонимен

преди 9 години

Колко гири вдигаха, колко пушилка, а накрая свали га...те ? Защо беше цялото репчене ? Сещам се за един виц за гаргата и вълка в самолета и поуката, че ако нямаш крила, не бива да се правиш на та...кар !