48

XXL

преди 9 години

Най ме кефи да чупя зъбите на леФски-фенове и да им клатя женките и миРиятелките,докъто те гледат и маструбират бУрНо ;)))

47

Анонимен

преди 9 години

"Спорта" в БГ е противообществен опасен и много зловреден. На 90 % от хората им сте стъжва, когато има "мач". Злоба+простотия+липса на контрол, водят до деградация на цялото общество.

46

Анонимен

преди 9 години

Кога и нормалните граждани ще можем да отидем на футболна среща от българското първенство? Кога ще можем да заведем и децата си? До кога ще сме заложници на шепа ***? Докога държавата ще си затваря очите за простотиите, случващи се по стадионите?Докогаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа?

45

Равносметка

преди 9 години

Левски - ЦСКА - 8 000 зрителя . Със произшествия !Лудогорец - Базел - 30 000 зрителя. Без произшествия !

44

user

преди 9 години

Време е всички мачове в БГ да се играят без публика. То и без друго футболът ни е .... повече от жалък.

43

t-rex

преди 9 години

Всеки път като играят тия отбори агитките им се разписват с някое меле. Кога по-голямо, кога по-малко. Да им се забрани публиката на мачовете на тия отбори преди някой сериозно да е пострадал.

42

Анонимен

преди 9 години

Абсолютен полицейски произвол.

41

Гонзо

преди 9 години

Нашата тактика е ясна. Отпред играеме за нула на нула, а отзад каквото стане.

40

Анонимен

преди 9 години

Стойчо е много прав защото преди 1 месец в Африка на мач убиха човек с камък от трибуните. Представи си че това не е снежна топка а камък. Не е ли същото ?

39

Фактор

преди 9 години

"Един от феновете преди влизането на стадиона се е държал грубо и арогантно, не е изпълнил полицейско разпореждане и е ударил полицай."- Това ако е цивилизована страна -тоя ще лежи 1-2-5 годин в затвора ,а пък ако е в цивилизованата Америка -то да са го разстреляли като куче -и ще намерят обяснение защо е застрелян.Не мога да разбера как не може с тези ....... да се разбере държавата - е ако има държава на тази територия .

38

Монархист

преди 9 години

После пак ме питайте що в съседната новина писах, че между Левски и ЦСКА избирам Лудогорец. На техните мачове поне няма такива селски изпълнения.

37

Анонимен

преди 9 години

Диви простаци, безспорно е!Обаче и Стойчо ми е много смешен! Ударила го снежна топка и той заревал: "Ще убият човек тия!" :)

36

Анонимен

преди 9 години

Къде е Милко Калев Балев?

35

Анонимен

преди 9 години

Да ги закриват и двата отбора заради ***!!

34

Анонимен

преди 9 години

Едно време не е имало толкова развлечения като сега. Причината не е в безредиците. И преди ги имаше но публиката беше много.

33

Анонимен

преди 9 години

Че ние сме си диваци , защо "все едно" ?

32

Анонимен

преди 9 години

По стадионите в Европа може да се види как феновете от единия и другия отбор са смесени и никога няма простотии. А в България все едно сме някакви диваци.

31

Анонимен

преди 9 години

На полицаите трябва да им се даде картбланш да стрелят на месо и да удрят с оловни палки по такива вандали. И без това са долна ***, така че и да им се случи нещо - загуба голяма няма. Даже си мисля, че нещастните им родители ще си отдъхнат.Нема такива необразовани, ей!

30

Анонимен

преди 9 години

Не може ли един път да завърши това дерби без простотии. Винаги поне 20 ще са арестувани и 10 ще са в Пирогов след мача. Какъв е смисъла от такива спортни мероприятия?

29

WTF

преди 9 години

Смешници. Едно време стадиона се пръсваше по шевовете по време на вечното дерби. Когато се трошеха седалки имаше голям медиен от звук и упреци.Сега дерби няма. Две смешни отборчета, които ги гледат само шепа хулигани и безделници. 8000 човека... Смешници... Докъде се докараха тия два *** отбора. Лудогорец нямали фенове, какви ли не ги наричаха. Вижте се бе!!! Двата най-велики отбора на България за всички времена играят един срещу друг пред празен стадион!!! Срам и позор за бг футбола...