252

Nox до 344

преди 9 години

"Факт неоспорим е,че циврещата *** нищо не може да докаже. Факт е,че не желае да се подложи на детектора!"Факт неуспорим е, че си *** на ***.Детектора не е меродавен, за това и не се признава в съд. А ако си травмиран от полицейската употреба, може да се притесниш и едва ли не да излезне, че лъжеш."Факт е,че е хващана да краде"И като нарушение през живота си, значи губи всички права, и полицаите могат да я малтретират как си искат, така ли?Да ти *** на логиката, умствен инвалид!

251

Nox

преди 9 години

"Момичето да съди полицайката.Това е единственият начин да се реши "кой крив , кой прав""Полицаите са под пагон, при тях съденето не е по същия начин. До сега за един уволнен или осъден полицай не съм чул за издевателства над хората.Гарван на друг гарван око не вади, кайман не гони кайман...Трябва голяма реформа. На такива ***, които забравят, че са обществени служители,за такива злоупотреби трябва да ги разжалват, че и затвор да им дават и никога повече да не могат да работят в сектора.

250

тя

преди 9 години

Момичето да съди полицайката.Това е единственият начин да се реши "кой крив , кой прав"

249

Анонимен

преди 9 години

Факт неоспорим е,че циврещата *** нищо не може да докаже.Факт е,че не желае да се подложи на детектора!Факт е,че е хващана да краде-ако не е вярно може да опровергае или да търси отговорност от полицайката!Факт е,че никой не е виждал снимките от обиска,въпреки че пак според мърлата,там е гъмжало от снимащи папараци!Факт е,че двамата и спътници са регистрирани за кражби,грабежи и наркотици!

248

Анонимен

преди 9 години

До VBабе има, ама не смеят се обадят да не се окаже че и те имат некое наложено административно наказание и извършено престъпление за което не знаят, например за непредумишлено убийство ;)нали знаеш "нашата полиция ни пази"

247

VB

преди 9 години

Свидетели няма ли???

246

Анонимен

преди 9 години

Това, което буди съмнение у мен е, че останалите лица от случката - колегите на полицайката и приятелите на Борислава по една или друга причина мълчат и никой не ги търси, за да кажат те какво се е случило. Нещо се прикрива определено. И също не се знае на какви въпроси точно е отговорила полицайката и къде се е подложила на детектора. При някой колега ли?! И защо не покажат записите, май нещо монтират и изрязват от тях ми се струва.

245

Анонимен

преди 9 години

Абе верно тая как станала полицайка на 38 години, нали на тая ввъзраст се пенсионират нашите тумбаци, щото немогат да гонят престъпниците ;)

244

Бисер

преди 9 години

Не знам защо, но от първия момент не повярвах на това девойче. С цялото си неадекватно и изкуствено поведение, с качулка, тъмни очила и пр. - някак си нагласено беше.Сега не искала полиграф, въпреки, че аз лично я видях в един репортаж, в който каза, че ако полицайката се подложи - и ти я ще отиде с радост. Да, ама не баш! Искам да се разбере, кой направи обществото на маймуни и ни занимава цяла седмица с този казус и независимо кой е, полицай, или недобрсъвестен гражданин - СЪД!!!

243

Ха

преди 9 години

Латинкова толкоз рев изрева по всяка една телевизия, че още тогава си помислих, че следва в НАТФИЗ. То бива драма, ама чак такова раззтройство, айде бе! И то защото я било много срам в три през ноща, че и вдигнали блузата...май.

242

Анонимен

преди 9 години

Тая полицайка прави кевити сърч

241

Анонимен

преди 9 години

тая и студенката като я видях в новините си беше като *** и 100% работи на околовъстното

240

Анонимен

преди 9 години

На такъв "колегиален" полиграф - вЕрвайте му. Както и на "регистрирана" за кражба.

239

Анонимен

преди 9 години

До МатематикътDA, TRIABVA DA SE POTARSI SMETKA NA TEZI,KOITO PISHAT I GOVORIAT LAGI PO ADRES NA POLIZIATA,PROTIV DARGAVATA I NASAGDAT OMRAZA PROTIV DARGAVNITE ORGANI.

238

Математикът

преди 9 години

До Samo minavamОт контент-анализа, който направих на постовете и отношението тук е безспорно ясно, че става дума за сценарий имащ за цел за сплаши полицията, като случайната жертва е тази полицайка. Благоевградската мафия сплашва полицията. Невероятно, но факт. Вие го потвърждавате със заплахите си към полицайката. Би трябвало ДАНС да ви снеме IP-то и да ви намери, ако има ДАНС... но може би няма щом Благоевградските нарко-тикви си позволяват да заплашват българската полиция. Но има други ...

237

Анонимен

преди 9 години

До сега имаме спокойното и уравновесено поведение от страна на полицай Върбанова,подкрепено с резултатите от полиграфското изследване,до колкото разбрах-доброволно.От другата страна са голословните сълзливи и с нищо не подкрепени твърдения на Латинова,с наложено административно наказание за извършено престъпление по НК-кражба,не желаеща да се подложи на идентично изследване!Мисля че мотивите на двете дами са ясни!

236

Анонимен

преди 9 години

До Samo minavamMNOGO SI SILEN DALI MOGE DA TI SE SLUCI NESHTO PO POGRESHKA?

235

Анонимен

преди 9 години

До sKOI BESHE TOZI SASHO DIKOV? DA TOZI,KOITO I EDIN DEN NE E RABOTIL,KOITO ZIAL GIVOT GIVEE NA GARBA NA DRUGITE.

234

Samo minavam

преди 9 години

По стар комунистически терк,почнаха,наркомани били,крадци и прочие.Полиграф даже включиха в манипулацията,но как ще те накарат да седнеш е друг въпрос.Струва ми се ,че ако е истина,на полицаиката ще и се види тясна София.Детето е наи милото и бедна ми е фантазията ,какво може да и се случи.

233

h

преди 9 години

Policaikata laje v pogleda i se chete a na nikoi ne pojelavam publichno unijenie , zashtoto mnogo boli i psihikata ti se sriva i to ot organite na reda. Lichno izjivqvane imam ne e priqtno