32

до 33

преди 9 години

Абе олигозахарид, нищо ама абсолютно нищо не го оправдава за постъпката. От уплаха можеш да оставиш бебето пред болница, ясла или някоя друга институция л учреждение ,но кофа за смет ........баси измекярите малки добре че не са го хвърлили в язовир

31

логика на мислене

преди 9 години

Възрастните: родители, баби, дядовци са виновни: не учениците!И аз съм баба, имам внучки : едно живо и здраво дете е Вселенско чудо! Да не се случва, но аз бих го отгледала.Майка ми през 1926 е родила първото си дете на 17 години: но и в онези времена е било отгледано.Какво толкова; това е дете, бебе, възрастните да се погрижат, да не бъдат отмъстителни! Учениците да продължат да учат!

30

Анонимен

преди 9 години

Добре, ако отдаваме бременността на неопитност и хормоналните метаморфози от пубертета в тези ...родители, то нищо не оправдава жестокостта им към детенцето. Като не го искате да бяхте го оставили поне пред някой дом. или в болница....

29

Родител

преди 9 години

Случаят с поредното бебе в контейнер за *** според мен е поредния сигнал към нас като родители и общество колко сме затънали в ***, колко са принизени всякакви ценности. Къде са били тези родители, как са разговаряли с децата си, че накрая да изхрълят собствената си плът и кръв на ***. Изгубваме се като хора, което е най-жалкото.

28

МОЛЯ!!

преди 9 години

МОля, хора, укротете мислите и сърцата си!1.Момиче на 15г. и момче на 17 г.Спомнете си ВИЕ каква самостоятелност сте имали на тази възраст? Аз си спомням: никакви средства лични, то и родителите ми бяха в оскъдица.2.Въсможно е да са били в кавги и разправии, раждането е извършено от възрастните- децата са били в УПЛАХА и ШОК!.3.Да говори с децата, родителие на двамата, баби и дядовци психолог: Живо и здраво дете е цяло чудо! 4.И момичето, и момчето са ученици в елитна гимназия, не са

27

Анонимен

преди 9 години

Няма начин майката да е толкова виновна, та тя е още дете. Дъртите са виновни. Как ще го износи незабелязано

26

Анонимен

преди 9 години

Това българките голями хурви! А сега вече станаха и съдистични хурви

25

Анонимен

преди 9 години

До 19Хрисимира, гордея се, че има хора като тебе.

24

Гост

преди 9 години

Тоя отказ, дето го чакат от нея, може да се точи с години, защото т. нар. майка може да не иска-размишлява-не се решава-забрави да сложи един подпис. Така горкото дете ще е обречено да отрасне по домовете. Искат от безотговорна майка да постъпи отговорно. Този проблем трябва да се решава с мълчаливо съгласие, т.е. ако тя не подписва, че го иска, значи го дават за осиновяване, а не обратното.Да не говорим сега колко пари ще й платят, за дете в риск, за нзнам кви консултации със специалисти после

23

Анонимен

преди 9 години

Хора, в основата на всичко е бабата (майката на родилката). Тя е изродила, отрязала пъпната връв и изхвърлила детето!Родилката е в шок, защото нейната майка се е отнесла така с нея и детето!

22

Анонимен

преди 9 години

"След 6 месеца Димитър ще бъде вписан и в регистъра за осиновявания, ако има отказ от биологичните му родители, които са непълнолетни."Какъв по-голям отказ от това да увиеш главата на новороденото си бебе в пуловер, да го намушкаш в раница, да го изхвърлиш в контейнер за смет и да чакаш кучетата да го разкъсат или пресата на боклучийския камион да го смели?????

21

anonimen

преди 9 години

moje bi momicheto ne e znaialo,che sa go hvarlili na bokluka,i za tova,kato e razbralo e v shok.Sigurno babata go e izhvarlila.shte se razbere,no nai-dobre e deteto da si go pribere maikata.dano si go poiska.

20

Анонимен

преди 9 години

Никакво връщане и никакво питане за родит-права !!! Как така ще връщаш дете там,където са се опитали да го убият???Как така ще питаш някой опитал се да убие,ще подпишеш ли отказ от родит.права????Директно отнемане!!!

19

Относно 20

преди 9 години

Току що прочетох в "Блиц", че причината да бъде изхвърлено детето е може би не разбиране от страна на семейството. С други думи, останалите членове на семейството изглежда не са искали това бебе. След като момичето и момчето са непълнолетни, кой ги пита тях искат ли да си задържат детето или не?Според мен психолог трябва да работи и с момчето. Ако са го заставили сам да изхвърли собственото си бебе, не се знае той пък под какъв стрес е в момента.

18

shady

преди 9 години

Абе дайте снимка на тая родилка или на *** й, к'во сте ми пльоснали снимка на някаква стая с легла.

17

Радка

преди 9 години

Я ДА Я ЗАДЪЛЖАТ ДА СИ ПРИБИРА ДЕТЕТО МАЛКА БИЛА НАЛИ ИМА РОДИТЕЛИ ТЯ ТОЙ СРАМОТА БЕ ХОРА ДА ЗАТРИЕТЕ ДЕТЕТО ПО ДЧУЖДИ ДОМОВЕ ДА ЗНАЕТЕ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА АМА КАКВА Е ГАРАНЦИЯТА АМИ АКО НЕ МОЖЕ ДА ИМА ВЕЧЕ ДЕЦА НЯМАТЕ ЛИ МИЛОСТ КАКВА РАДОСТ Е ДА ПРИПКА ВНУЧЕ ПОКРАЙ ВАС БЕ БАБИИИИИИИИИИИИ

16

и на мен ми е жал

преди 9 години

Родителите на младежите трябва да отговарят. Ако са възпитавали децата си с обич и разбиране, ако са ги подкрепяли, това бебе нямаше да е на ***. Кой знае колко са ги травмирали ако са били против връзката им или са свързавали раждането на тяхното дете само с пари и разходи.И не ми разправяйте за презервативи и аборти. Едва ли дори 50% от хората са били планирани да се родят. Всеки прави грешки, още повече младите.Освен това и контрацепцията има пропуски.

15

Анонимен

преди 9 години

Не ми е ясно къде са родителите и на момичето, и на момчето. След като мистерията се изясни и вече всеки знае чие е детето, защо допускат внучето им да иде в приемно семейство? Могат да си го отгледат. Не е станало тежко престъпление, такива неща се случват.

14

Хрисимира

преди 9 години

ПО ПОВОД СЛУЧАИТЕ С ИЗХВЪРЛЕНИ В КАЗАНИТЕ БЕБЕТА ИЛИ УБИВАНИ, ИЗТЕЗАВАНИ, ЗАЛИВАНИ С ВРЯЛА ВОДА ДЕЦА И ТЕМ ПОДОБНИ ИЗРОДЩИНИ - ЧУЖДИ НА ЧОВЕШКИЯ РОД!ДО ВСИЧКИ ОНЕЗИ, КОИТО НЕ СИ ИСКАТ ДЕЦАТА!КАЗВАМ СЕ ХРИСИМИРА МИЛКОВА МАЙКА НА ДВЕ ДЕЦА - ЕДНОТО НА 7 Г., ДРУГОТО НА 6 МЕСЕЦА. С НАЙ-ГОЛЯМО ЖЕЛАНИЕ ЩЕ ОТГЛЕДАМ И ВАШИТЕ ДЕЦА, ТАКА ЧЕ НЕ ГИ УБИВАЙТЕ, НЕ ГИ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ, НЕ ГИ ИЗТЕЗАВАЙТЕ!!!!! ПРОСТО ГИ ОСТАВЕТЕ ПРЕД ВРАТАТА НА ДОМЪТ МИ НА АДРЕС: ГР. ШУМЕН, УЛ. "Д-Р ЗАМЕНХОФ" 3 ИЛИ МИ СЕ ОБАДЕТЕ НА 0886067388 ЩЕ ДОЙДА ДА ГО ПРИБЕРА! АНОНИМНОСТТА ВИ Е ГАРАНТИРАНА!

13

Анонимен

преди 9 години

9,За прекалено дебели лъжи Господ наказва.Почти всички захвърлени деца са точно от този етнос. Но там действа малко по-друга практика. След време отиват да си искат чаавето, като казват, че е било оставено някъде "за малко", но като се върнали - детето го няма. После случайно срещнали човекът, който го е намерил и се е обадил в полицията и от него разбрали къде им е чедото.С други думи, взимат си го поотраснало, таман да тръгне да проси и да краде.