10

info.

преди 9 години

До ДаниелА сега ми кажи ТИ гласуващият!От къде се намериха 5млн. души(гласували),при 30 и няколко % избирателна актишност,А??????

9

Калоян

преди 9 години

Митоди го е казал това или под въздействие на високо кръвно, или е пил нещо или пак получава сигнали от кораба-майка някъде в далечния космос. Може и да чува гласове, кой знае?

8

Даниел

преди 9 години

До Анонимен 6:А ти гласува ли, та сега ревеш ? Ако не си гласувал, млъкваш и траеш.

7

Анонимен

преди 9 години

Бай мИтоди, избирателите не са искали подобно нещо, не си измисляй вдъхновения в синьо... Това е реалния живот, не твоите сънища в цветове!

6

Анонимен

преди 9 години

съвет към патриотите-стойте на страна от тази сбирщина подчинена на енп и брюксел.тя мисли за краденето от еврофондовете само.след 5 месеца нови избори.боко не може да дели пари с никого.

5

Анонимен

преди 9 години

КОИ ИЗБЕРАТЕЛИ РЕШИХА? ДА НЕ БИ СЪС 40 % ГЛАСУВАТЕЛИ КОИТО СА РАЗХВЪРЛЯНИ МЕЖДУ НАЙ РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ И ПАРТИИКИ ДА СМЕ ИЗБРАЛИ НЯКОЙ ДА НИ УПРАВЛЯВА? ГЕРБАЖИИТЕ ДА НЕ БИ ДА ИМАТ 50 % ОТ БГ ГЛАСУВАЛИТЕ? ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ. ПРИ ГЛАСУВАНЕ ЗА ПАРЛАМЕНТ НЯМА ЛИ 51 % ГЛАСУВАЛИ ЗА ПАРТИЯ ДА НЯМАТ ПРАВО ДА СЪСТАВЯТ КАБИНЕТ. СЪС ТЕЗИ 10 % ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБАЖИИТЕ ДА НЕ БИ ДА СА ПОБЕДИТЕЛИ В ИЗБОРИТЕ? КОИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ С ТЕЗИ ПРОЦЕНТИ. ЛЕЖАЧИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА СОФРА ЛИ? ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ.

4

Уважаеми журналисти!

преди 9 години

Питайте Лукарски за мнението му по въпроса КОЯ да бъде третата партия, която да участва в правителство, което той би подкрепил?Относно "достойното" поведение на приятелката му, няма ли кой да му обясни на това момче, че само момиченцата в предпубертетна възраст си мечтаят за едновременна изява в сфери, които нямат нищо общо помежду си и виждат там себе си като звезди - и в политика, и в държавната администрация, и в еротичните танци, и т.н. Това е доказателство за незряло мислене!

3

L.

преди 9 години

А Бог какво ти говори?

2

Пламен

преди 9 години

Мето, грешиш аз и много други истински демократи не сме гласували за РБ да се съюзява с Б.Б.На тебе Герб ти даде ясла като депутат и затова така говориш.

1

Анонимен

преди 9 години

неуспял строителен инженер, неуспял седесар, некадърен шеф на комисия по досиета и.... виден гербаджия. е те такава е стълбицата в кариерата на този екземпляр