72

интересно

преди 9 години

До Анонимен 84 Ти полицай ли си ???

71

Анонимен

преди 9 години

Някой може ли да ми обясни защо точно трябва да вярваме единствено и само на Борислава,баща и и нейните приятелчата?Бих и повярвал само при наличие на доказателства: автентични снимки,освидетелстване от съдебен медик,че някой и е бъркал в оная работа или от зад,безпристрастни свидетели!Всичко друго е в света на художествената измислица и научна фантастика!

70

Анонимен

преди 9 години

Аз не знам какво става с полицаите? Тия са съблекли момичето и са го опипвали, друг някакъв садист от Радомир ли беше...трови и избива по най жесток начин бездомните животни пред очите на децата ни... И ние им плащаме заплатите на господа разпищолили се полицаи!!!! Нямам думи.

69

предложение

преди 9 години

Куките са за електрически стол, не за полиграф!

68

Макаренко

преди 9 години

Як шамар зад полицейския врат е необходим, за да се научат тези служители, че законът е над тях и са длъжни да го спазват. Няма място за своеволия!

67

полицайка

преди 9 години

Аз пък не действам с пръсти ,а с език!!!

66

CA

преди 9 години

нали се тиражираше, че имало минувачи които са заснели с телефоните събитието. Не може ли просто тия записи да се появят в интернет или пък ако собственниците им са алчни и не искат да проявят гражданска съвест - да ги продадат на медийте, сигурен съм че интерес ще има

65

кога?

преди 9 години

А девойката и криминалните елементи, кога и тях ще ги прекарат през детектора на лъжата?

64

без майтап

преди 9 години

Давам частни уроци, как се лъже детектора на лъжата. Много е лесно!

63

Анонимен

преди 9 години

не може колегите им да извършват полиграфско изследване! трябва и двете страни да минат на полиграф!!!!!!!!!!!!!!Едната страна *** ченгета, от другата Артисти , които Преиграват!

62

без пардон

преди 9 години

Ами ако девойката сама се е съблякла, за да направи кеф на съпровождащите я криминални елементи? И да я показват по кабеларките?

61

Джедай Мастър

преди 9 години

Полиграф, който ще се прави от колегите им от милицията, не е трудно да се отгатне какъв ще е резултата. Като оня изверг от гранична полиция, който прегази детенце налян като донски казак, пък после в ареста колегите му носили кисело мляко, за да повлияят на резултата от алкохолния тест на кръвта.

60

Анонимен

преди 9 години

Да обясни Борислава,как са и бръкнали в онези места,през носа,през гърлото или през ушите?Отдавна не вярвам на *** парчета,като тая !

59

И двете страни!

преди 9 години

Трябва да се чуят и двете страни. Има ли доказателства? Недейте така, вижте и другата гледна точка. Всеки е невинен до доказване на противното. Включително и полицайката, и момичето!

58

ме

преди 9 години

Бе коя жена ще отговори на предизвикване с изнасилване, ти добре ли си, изобщо? То тогава можеше да предизвика и някой от мъжете да я изнасили. Хайде стига глупости. Става въпрос за изключително тежко и публично поругаване на женското достойнство, тая история сега ще остане завинаги и ще я преследва цял живот, и децата й ще видят снимките й разкрачена и обискирана от полицайката. Хайде стига сте ги извинявали. Грешката си е грешка и трябва да се наказва непреклонно.

57

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 17Всеки ден на по-голяма част от народа трябва да му се напомня,че освен права има и задължения!

56

Виж САЩ!

преди 9 години

Трябва респект към хората с пагон. Как на мен никой полицай не ми е правил проблем?Само две полицайчета от VI РПУ - които не познаваха ЗУЕС и Наредбата за пожарна безопасност, вместо да съставят на нарушителя Акт - взеха моите данни. Можех да извикам адвокат и да подам жалба срещу тях, но защо да им съсипвам кариерите? Единият от тях беше ром! И те са хора, и те грешат понякога. Трябва човещина, може девойката да е предизвикала полицайката, да се е правила на отворена! Трябва респект и уважение

55

ме

преди 9 години

Тия процедури, досега бях чувала да се случват само на летището, или в САЩ (където полицейщината е по-скоро правило, особено към чернокожи). И дори там не те събличат гола, а го правят по начин, който да не те излага и унижава публично. И кому е било нужно да й правят такъв обиск изобщо? Търсели са престъпници, ок, ако са ги намерили, намерили. Какво очакват да си завре в дупката, гранатомет? Или за 1 цигара трева могат на практика да те изнасилят законно? Замислете се, бе хора, това е ужасно!

54

ме

преди 9 години

Към хората неразбиращи виенето срещу обиска на студентката, представете си, че това се случва на най-близката ви жена на земята и тогава говорете.Дали ще ви е приятно 18 годишната ви дъщеря, все още дете (ок, прави секс, но във вашите очи винаги ще е дете), да я съблекат на улицата, да я разкрачат и да й бъркат по дупките, все едно е някакво животно.Едва ли някой мъж може да си представи колко точно гадно и отвратително е нежеланото проникване.Пък на публично място, дори не мога да си го помисля

53

Тука нещо мирише!

преди 9 години

Не че оправдавам полицайката.... *** как с мен никой не се е държал гадно, от органите на реда? Само едни млади момчета от VI РПУ, които не знаеха ЗУЕС - че на етажната собственост съседите нямат право да държат дърва - бяха ошашавени от две съседки излезли пред тях с 5-те си деца и пеленачета, които си държаха дървата до средата на коридора. Помолих съседите да си махнат дървата, те мести, аз ги преместих на долен етаж - площадка. Излъгаха полицаите! Но не ги виня, млади момчета, не знаят ЗУЕС.