13

Знаем!

преди 9 години

САЩ именно за тази цел създадоха джихадистите. Ще ги поддържат и по йезуитски ще ги отричат и когато завземат подходящи територии и направят демографското прочистване на Балканския полуостров тогава ще бъдат унищожени за да освободят територии за краварите.След 1990г. тук пропагандата е много силна и нашите "умни и интелигентни" няма да разберат как ще им го *** и ще им режат главите защото не знаят какво става и гледат *** телевизии. Неприятно е да ти режат главата...

12

Аз

преди 9 години

Русия е непревземаема!

11

кекуле

преди 9 години

просто никой не иска да унищожи ид, нека се поразрастне, да стане причина за хубави военни бюджети, един ден ще видим. ако нещо лошо се случи в страни като нашата, то е всъщност необходимо, все пак заплахата трябва да е явна.

10

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ

преди 9 години

"""Централна Азия изпитва дълбоки подозрения към руската мълчалива "мека сила" от този вид", обяснява Дубнов.""""А по-добре ли е да ви режат главите , а? Сами ще молите ВЕЛИКА РУСИЯ ЗА ПОМОЩ , защото се видя , че запада няма голям интерес да унищожи ИДИЛ ИД ми дойди ми , защото самите те го създадоха.

9

Анонимен

преди 9 години

малоумието сред седерастията е достигнало огромни размери. В българия останаха май повече *** а аз се чудя защо е толкова зле родината и няма напредък.

8

Анонимен

преди 9 години

Идеята,сибир да се насели с араби е чудесна, русия е свикнала с глупаците!

7

Анонимен

преди 9 години

До ЩеревДругарю ***, от коя психоклиника те пуснаха без да ти дадат дозата хапчета?

6

Анонимен

преди 9 години

Щерев има и тя се казва САЩ.

5

Елемаг

преди 9 години

Истинската мисия в Афганистан беше тестването на всичкото ново воъръжение ,което стряска запада в момента.РАзбира се, няма как да подминем и жертвите дадени.Но така е ,за да си добре трябват жертви.Много елементарно гледаш номер 5!!Като не си наясно с политика,въоражение ,стратегия просто копай домати.Но определено тези неща не са твоята стихия!!

4

!

преди 9 години

До Елемаг,видяхме ги и руските войници в Афганистан и Чечня. Айде, без много хвалби. Аман от *** на руски *** тука.

3

Щерев

преди 9 години

От Русия по-голяма заплаха надали има.А и може ИД да освободи волжките българи под руско иго.

2

asdf

преди 9 години

Dosta stawa strashno s tiq fanatici!!

1

Елемаг

преди 9 години

Все е станала заплаха.Ако не искат руските войници да си плакнат ботушите в индийския океан и персийския залив, по-добре да не будят мечо!!!ЕС малко го разръчка,ама видя само с *** какво става.