19

директора Цеков

преди 9 години

и кучетата им са по умни от наште

18

До хммм

преди 9 години

Ти по плюсовете на Днес-а ли си вадиш изводи?? Или от двама-трима направи извод за цяла "държава"? Точно ти го каза човека - глуповат коментар си написал

17

Анонимен

преди 9 години

Тея фенове са пълен цирк...

16

Анонимен

преди 9 години

"Има свестни и *** македонци както има свестни и *** българи ... Хората не бива да се делят по национален или етнически признак, а по това дали струват нещо или не."Прав си, ама има и генетика и рецидив на гени. И то по-вероятните повторения са на близки роднини от преди 20-30-50-100-150 години.И е важно културното развитие, възпитание.Промит мозък (той не е виновен, че сърбите са си правили експерименти с главата му де) трудно разбира. Пребивани са от бой. Обяснявано им е, че не BG.

15

Анонимен

преди 9 години

Колкото до чистенето на тоалетни ... срамно е да лентяйстваш, срамно е да крадеш ... да чистиш тоалетни не е срамно.

14

Анонимен

преди 9 години

Има свестни и *** македонци както има свестни и *** българи ... Хората не бива да се делят по национален или етнически признак, а по това дали струват нещо или не.

13

Анонимен

преди 9 години

Кучето било единия ловец на 3 ракии .

12

Абе аланхолу

преди 9 години

До хмммТо целия ти коментар е комичен и селски а найвероватно и ти си подобен. Че има доста неграмотен народ в Македония има, но я си погледни обкръжението околу теб и теб самия па след това съди за останалите. Това че говориш за сестрата на някои си, най-вероватно си комплексиран че македонките не са ти пускали ( най вреоватно като резултат на интелектуалните ти възможности )

11

хммм

преди 9 години

имах ,,честта,, да работя няколко години с македонци, не съм виждал по-необразована и селска нация. Без да се обиждат много, ама съм прав. Едно имаше натрови се с мая, помислело че е френско фирене, сестра му монахинята и викахме на 24 беше девстена още, до 32 години се разведе 2 пъти от ***, защото беше много чесна на времето, не като българките била. Сядаха всяка вечер да пукат и си говориха за великата им държава, не се чудя на тоя инцидент, всичко с тях е комично повярвайте ми.

10

от

преди 9 години

нещо не го намирам тоя град на картата, а и google не го знае... та се чудя колко е истина другата част от новината?

9

Анонимен

преди 9 години

Трябват ни 1000 Македонски кучета, а не 60000 корумпирани, рекетиращи, дремещи, пиещи,газещи,биещи и бъркащи по дупките на студентки и майки с деца,нищо не можещи катили . За 1.5 милиарда лева на година могат да станат чудеса.

8

Анонимен

преди 9 години

Един македонец - воевода. Двама - чета. Трима - у четата има предател.Само македонска пушка гърми от леко бутане, затова требва да се бара само от комити.

7

alkap

преди 9 години

е убивайте животни и те убиват просто и ясно

6

Анонимен

преди 9 години

tazi novina mi prozvu4a kato ot nqkoq jalta straniza na vestnik lud:)))))

5

Анонимен

преди 9 години

Веднага трябва да се снабдим със гърмящи македонски кучета да опушкат политиците ни. Като доиде Царцаров ще викаме не съм аз някакво куче ги изпозастреля тия смърдели.

4

Анонимен

преди 9 години

Най прясната информация от македонските медии.....-КУЧЕТО Е БИЛО ТАЕН БЪЛГАРСКИ АГЕНТ ПОД ПРИКРИТИЕ,ВНЕДРЕН ЗА ДА УБИВА ЕДИН ПО ЕДИН МАКЕДОНСКИТЕ ГРАЖДАНИ,ПОТОМЦИ НА ВЕЛИКИЯ ГРЪЦКИ ЦАР-АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ.....

3

Makedonska nadenica

преди 9 години

Monkeydonia

2

Подари танк!

преди 9 години

Типично по македонски - храни куче да те стреля.

1

Анонимен

преди 9 години

Е, това вече е новина!Не човекът е прострелял животно, а животното е простреляло човек!Дано ловецът да се оправи скоро.