10

Пешко

преди 9 години

Бузлуджа, май някой пак чете отгоре отгоре - в Гърция предвиждат до 2020 г. 40% от тока да е от соларни панели. Що ли не искат АЕЦ, а се занимават със *** измишльотини? Сигурно щото са фашисти. А защо министерството на икономиката и енергетиката при тройната ламя е давала грешни прогнози за енергийните ни нужди?

9

ЦК на либерастите

преди 9 години

Колко е яко първите да станат последни !Ама така е смотаните колонии ...

8

...

преди 9 години

"България няма да има нужда от нови ядрени мощности до 2037 г."...казаха от американското посолство.

7

Анонимен

преди 9 години

Този Иван Костов е просто един клоун. Той е толкова зависим, че му личи от километри, и то не само за КТБ където опита да скрие депозита си и ни убеждаваше как банката трябвало да бъде спасена. Години наред повтаряше че няма полза от ядрената енергетика (нищо, че почти всички страни инвестираха в нея), той предаде нац. интерес в полза на едни американски тец-ве, затова не искаше да имаме ядрена енергия, и сега когато всеки има ядрена енергетика казва- няма пазар за нашета нова...

6

?!?

преди 9 години

Лоша преценка . В НБУ образованието не е на ниво.

5

Анонимен

преди 9 години

Според драгалевския ман.ал, на нас не ни трябва ни ток, ни вода, дори и въздух! Защото той е унищожителят на България, след него следва мъртва земя!

4

Анонимен

преди 9 години

Разбира се, че ще строят.Дано им платят на Б'ат Бойко и онова нещо "президентчето" дето направиха всичко възможно да не се построи нашата централа.Ако ние си я бяхме построили сега съседните държави щяха да анализират, че нямат нужда защото ние сме взели пазара.Вече колко мандата избираме все "ръководители" дето работят за Турция, а не за Българя.А пропо, двете централи в Турция са 100%руски, но там няма олигофферни да протестират за зависимости от Русия

3

Анонимен

преди 9 години

Докато в България се туткаха и не построиха още преди 20 години АЕЦ Белене, съседните страни строят ли строят нови мощности. Те по-глупави ли са от България?

2

Иван Пешев

преди 9 години

При анализа се предполага че България ще има собствени добиви на газ и затова няма да има нужда от ядрени мощности , тоест ако сега приемем за верен анализа после ще кажат , "Понеже нямаме нови ядрени мощности ще разчита на собствен добив на газ" - а какъв ще е газа ? Шистов май.*** ***.

1

Анонимен

преди 9 години

От ядрени мощности няма да има нужда, но от фракинг на шисти ще има. Новото правителство ще го направи, цитирам "НА ИНАТ"!