29

край

преди 9 години

до 555 Кърджали все още е с българско мнозинство и е български град. Това че Иван Костов навремето вкара в община Кърджали околни турски села даде възможност ДПС да има вече 20г. кмет на Кърджали. Но Кърджали е населен с българи и ще си остане български.

28

асд

преди 9 години

Мишо Шамара ще поведе контрапротести до няколко дни...

27

българин

преди 9 години

Не Местан а Мая Манолова ви натресе бат Сали. Не търсете под вола теле. Кравата сътвори този *** изборен закон. Тя е при вас и е от вас.

26

Само напред

преди 9 години

Така се отстоява българска кауза. Жителите на Кюстендил и Дупница ни показват как се наказва алчен турско-*** нагъл модел.

25

Анонимен

преди 9 години

В знак на протест, Волен Сидеров се потурчил !

24

Анонимен

преди 9 години

България не е изгубена с такива хора. Смели родолюбци ни карат да се гордеем. Щом и в София има места с подписката трябва сме с тях.

23

Анонимен

преди 9 години

Големи. Това е България. Най-после някой скочи истински на цялата мафиотска структура около ДПС.

22

Анонимен

преди 9 години

Много ме кефят. Това са българи. И се борят за всички ни. Бат Сали не трябва и да помирисва парламент да не се резилим всички.

21

край

преди 9 години

Не е правете проблема верски и итнически. Големия проблем е че при сегашната избирателна система депутати стават хора дето по принцип и за домоуправител на входа няма да ги изберат. Баракова от ББЦ Пловдив е същия случай като Бат Сали. А педофила Владо Кузов не беше ли депутат. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура намаляване броя на депутати.

20

Анонимен

преди 9 години

Волен Сидеров ще организира всенароден митинг на Атака в подкрепа на Бат Сали. Кюстендил и Дупница не могат да се мерят с еничарите на Сидеров.

19

ХХХ

преди 9 години

Стига с това сравнение бе ....защо не против Атака и АБВ .....ами само срещу ДПС ....отговорът трябва да ви е пределно ясен бе ....бат сали кай .....вие луди ли сте ? Все едно местаня да пита "защо не мразите Българското знаме , а само турското мразите ?" Събудете се бре !

18

Гьоринг

преди 9 години

Иначе подписи против крадливите е(т)ничари може да сложите и в София. На метростанциите Сердика", при стадион Васил Левски", Софийския университет и пред входа на УНСС. Който има път натам е добре дошъл да драсне едно неодобрение.

17

Анонимен

преди 9 години

Браво на Кюстендил и Дупница. Сега се почуствах българин.

16

Анонимен

преди 9 години

Давайте момчета и да покажем на цялата местанова пасмина, че ще ги изметем.

15

Химлер

преди 9 години

Защо няма протести срещу мандатите на другите партии в областта, пита Местан ефенди. Много просто - те нямат за депутати ***, подкрепяни от турци.

14

Анонимен

преди 9 години

Тези хора трябва да бъдат подкрепени. Само те скачат на Доган ефенди. Къде е подписката?

13

край

преди 9 години

Не е проблема бат Сали, баракова от Пловдив или др. имена. Проблема е 91г. когато се прие конституцията бяхме 9 млн. и депутатите се реши да са 240 сега сме 7 млн. и депутатие пак са си толко. И при тази избирателна система ГЛАСУВАШ но НЕ ИЗБИРАШ.МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура /като кметските избори/ ще прочистят политиката от тази пяна от некадърни послушковци само че такива избори народа трябва да си ги заслужи както се заслужава свободата.

12

Анонимен

преди 9 години

Видях кмета на Кюстендил при Слави. Напълни ми душата. Е тоя ще им спука гумите на ДПС и компания. Интелигентно, грамотно и твърдо направи турците на пестил. Хвала му на тоя човек. С Кюстендил сме.

11

асд

преди 9 години

Докато се позволява на ДПС и БСП да купуват ***, миньори секции в чужбина и пенсионерските клубове, ще има напрежение и нестабилно управление. Това не го ли разбраха?

10

kukubend

преди 9 години

До ЦАЦАтемата е дай ти сали бе