30

човечец от Народа!

преди 9 години

Нищо нищо още се е...те с Народа и накрая ще Мучите като *** у необрано зеле... То бива простотия ама на нищо не прилича... Най ми е жал за децата защото те не са виновни за нищо а се мъчат като грешни дяволи.... Вече идва Време Разделно... Но вие го направихте да е така.... Сега ще плащате с кръв... Не аз го казвам а Народа на България... Въпрос на време е!!!!

29

Анонимен

преди 9 години

ББ знае ли нещо въобще ???Май само магистрали са му в главата !

28

Себайтин Ебатин

преди 9 години

Кольо социолог... ааахахахахаа!

27

ПЪЛНА ОРИЕНТАЦИЯ

преди 9 години

СВИКВАЙТЕ ---С НОВАТА ЕВРО-ОРИЕНТИРАНА ЛЕВИЦА ОТ ДПС, ДРУГАРИИИИ....!И НОВОТО ДЯСНО ---ГЕРБ!!!..И НОВОТО ЛЯВО----ДПС!!!!...СА АБСОЛЮТНО ЕВРО--ОРИЕНТИРАНИ !ДГД РУСИЯ !!!ТОВА ЩЕ Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!

26

Бай Иван

преди 9 години

По-добре нови избори отколкото коалиция с двете турски партии, а именно ДПС и РБ. Искате да отстраните ДПС от властта, а в същото време искате РБ с турската партия в него да прави коалиция с ГЕРБ. Не е ли все едно и също?

25

Светата Троица

преди 9 години

Кънчо, Червен Кольо и Андрейчо са мъдреците на многострадална България. Тяхната дума е чиста като планинска роса, защото е самата истина.

24

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Световна новина е, че българите свалиха в парламента на България синьото знаме със звездите на Европейския съюз.

23

племето

преди 9 години

В България управляват Прокопиев, Златев, Василев, Пеевски, Брендо, ТИ8Маджии и останалите!Техните кукули Бойко и останалите само изпълняват, пазаят им фирмите от закона и им наливат кинти!А най-големите парчета от баницата, монополите, са в ръцете на мъжа на Американския посланик!

22

НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ:

преди 9 години

ИДВА НОВИЯ 9.09.44г---ПРЕЗ 2015г.-------КОГАТО ДПС ЩЕ ВЗЕМАТ ОФИЦИАЛНО ВЛАСТТА !ВЛАСТТА НА БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИ БЪЛГАРИ И ЕТНОСИ В БЪЛГАРИЯ!!!НЯМА НАЧИН ДА НЕ СЕ СЛУЧИ!!!!!!ЗАКОНОМЕРНО Е!!!!!

21

АНТИ

преди 9 години

До 30Военно положение, обаче режим Пиночет трябва!

20

ЗА 28..

преди 9 години

РАЗЛИКАТА В ИЗБОРНИЯ РЕЗУЛТАТ НА ДПС И БСП ....Е САМО ЕДИН ДЕПУТАТ!!!!!!!ТОВА "МЕЧТА" ЛИ Е ...ИЛИ ГРУБА РЕАЛНОСТ....ХА,ХА,ХАААААААААА??!!!/РАЗЛИКА ОТ 0,7% , БАКЕ.../....НЕЩО КАТО "СТАТИСТИЧЕСКА ГРЕШКА"!

19

Го4о

преди 9 години

Бойко наистина не знае "КАК СЕ ДАВА ВЛАСТ", а СтаниШЕФ знаеы сваля гащите и започва да целува *** отпред и отзад, а те си знаят работата!!!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 9 години

До ТАКА СИ Е:НА ТОВА МУ СЕ ВИКА МЕЧТИ ИЗРАЗЕНИ В МЕРАЦИ :)))) Е, МЕЧТИТЕ ПОНЕ СА БЕЗПЛАТНИ.

17

Анонимен

преди 9 години

Боко е изпратил Борвил с две дами за преговори!

16

НА НОВИТЕ ИЗБОРИ:

преди 9 години

ВСИЧКИ БЕДНИ , ГЛАДНИ И ОНЕПРАВДАНИ В БЪЛГАРИЯ ---ЩЕ СЕ ВЛЕЯТ В РЕДИЦИТЕ НА "НОВОТО ЛЯВО"---ДПС!!!ГЛАДНАТА , СТУДЕНА И БЕДНА ЗИМА ----ЩЕ ИЗХВЪРЛИ СТАРИТЕ СИНОДАЛНИ СТАРЦИ ОТ БКП, И ТЕХНИТЕ ПОЛИТ-СОЦ-ИНЖИНЕРНИ ОБРАЗУВАНИЯ---НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ***!!ТОВА ЩЕ Е НОВАТА РЕФОРМА!!!!ИСТИНАТА ВИ КАЗВАМ!!!

15

Анонимен

преди 9 години

И други избори да има Бойко повече гласове няма да получи и дережето ще е същото както и сега,така като гледам нищо добро не ни чака.Оправията е само, една но народа си спинка толкоз хубаво че скоро няма да се събуди,пък и тъпотията му е безкрайна така че тия отгоре каквито и глупости и кражби да извършат,няма кой да им потърси сметка и познайте кой ще плаща во век и веко!

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонименzastoto taka se pravi.

13

ТАКА СИ Е:

преди 9 години

НОВИТЕ ИЗБОРИ , ОПРЕДЕЛЕНО ИДВАТ!!!!НОВОТО ДЯСНО ---ТОВА Е ГЕРБ!!НОВОТО ЛЯВО -----ТОВА Е ДПС!!!ИСТИНАТА ВИ КАЗВАМ----ВРЕМЕ Е ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ И ДА СВИКВАТЕ С НЕГО!ТОВА СА ПАРТИИТЕ ---СЪС СОЦИАЛНА ПОДКРЕПА И НАСОЧЕНОСТ!ДРУГОТО Е ---"ПОЛИТ-СОЦ-ИНЖИНЕРИНГ".....НА СИНОДАЛНИТЕ СТАРЦИ ОТ БКП!!!!!!!!

12

анонимен

преди 9 години

Знае да оплюва,да очерня хоратадза ги злепоставя.Иска си държавата ,иска си властта/МНОГО МУ ХАРЕСА ОТ ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ/е има я ,айде да го видим сега.Тя/властта/ не е детска играчка,много сериозна работа е и колкото по скоро го разбере тоя *** толкова по добре и за него и за България.Щял да назначава същите министри от предния път/той други няма/Лилето,Дилянчо,Горанчо и какво,същата работа ще се учат отново на наш гръб,е народа е търпелив и тях ще научим,защото научените не искат да се хващат

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Най-добре е нови избори, за да ни си губим отново времето.От практическа гледна точка по-добре е да има за малко правителство на разединената орел-рак-щуческа коалиция. Така има повече вреоятност "избирателят" да му уври съсржанието по капата и да гласува по-смислено. Иначе пак ще гласува като футболна агитка.