43

Наздраве

преди 9 години

Лявото е ръката на Сатаната! Наздраве!

42

sallaadin

преди 9 години

Другаря Миков нещо ми мяза на другаря Живков: другаря Миков има говорен дефект, другаря Живков говореше на правешки диалект; другаря Миков се държи свойски с народа, другаря Живков бе човек от народа; другаря Миков се държи като селянин, другаря Живков си бе селянин; другаря Миков ръси бисери безчет, но хумора на другаря Живков вече е обезсмъртен народният фолклор, *** кат се замисля на тия двамата другари много мяза и другаря Борисов.

41

боби

преди 9 години

До Анонименнямах намерение да вземам отношение и вероятно си прав! Само едно не мога да си обясня как Бистра от Банкя може да е хитра лисица? Доказано е,ЧЕ ИМА МОЗЪК,КОЛКОТО ОКОТО НА ГУГУТКА,затова се опасявам,че хитростта няма да бъде отличилтелната й страна!

40

bobi

преди 9 години

Другарю Миков, ако си умен човек ще четеш тези писания и ще търсиш форма на комуникация с такива като нас! Искам да ти кажа, че размазахте най-старата партия у нас,независимо дали политиката,която изповядва е вредна или не! Казвам това, за да напомня на всички, че за да просъществува досега е имало някаква основателна причина. Двигателят, който е мотивирал последователите й вече е за основен ремонт! Контактувате фалшиво с действителността и по този начин предоставяте възможност на разни тикви...

39

Анонимен

преди 9 години

Двама журналисти си говорят:Остана ли някой в Народното събрание?Само Миков. Допива и си тръгва.

38

Анонимен

преди 9 години

Миков, вашия човек Орешарски каза: Няма лево, нема десно. Точка !

37

Бай Иван

преди 9 години

Ще искате вие БСП и ДПС да се върнат на власт, за да ви "спасяват" отново, но коалиция Бостан ще си изкара пълен мандат. Нищо няма да ви липсва - БСП се замества от ГЕРБ и АБВ, ДПС се замества от турците в РБ, а Атака се замества от Патриотичен фронт.

36

Анонимен

преди 9 години

Биби е хитра лисица .Във съдружие със другата лисица Гоце не стига че ще разкостят измислиният от *** костуф Трансформаторски блок или общежитие ами ще ошамарят и БСП. Биби ще деиства на десният фронт Гоце от ляво. За това ревят пишман реформаторите и комунистите.

35

Анонимен

преди 9 години

и аз съм изумен как мамин Мишо , не спира да пие и не е премахнат дисциплинарно , повечето от нас ако идем пияни на работа сме аут :) та за примера ли да живеем или за похотливостта на слабостите ни , за какво да вдигнем наздравица Мише , кажи де и дай тост :)

34

Анонимен

преди 9 години

Abe Mikov, ....ti ne se li izumi kogato nazionalista Volen Siderov se obvarza s nai-golemija si vrag Dogan po vremeto na na Oresharski???

33

Богдан

преди 9 години

А не си ли изумен от милионерите в управлението на БСП

32

брезите

преди 9 години

Мишкa, вие сте aут ве бaце, провaлихте се отвсякъде!Силните *** от Герб сa нa ред дa ни евaт и нaй-вероятно доведaт до терминус!Дaно дa е по-скоро

31

дaми и господa,.....

преди 9 години

ДПС + Бойко + Георги = коaлиция "Резaните БОРГИ-и"

30

Шоп

преди 9 години

Не си представям страната ни като федерация----------------- Някой е платил на видинския *** да пусне в обръщение идеята за разделяне на България. Следващата стъпка е да скарат източните и западните българи и да ни унищожат държавата. Колкото по-скоро се избие руската пета колона, толкова по-бързо ще се стабилизираме.

29

един българин

преди 9 години

Еми ето на, че имат!Вариантите не са много.Те са:1. Или АБВ не е лява, ами дясна партия (не може да бъде!)2. Или ГЕРБ не е дясна, ами лява партия (по-вероятно).

28

ФАШИСТ

преди 9 години

нищо ново бод небето , всички са от БКП !

27

Николай

преди 9 години

До АнонименА кой бе 2 на власт с ДПС бе .

26

Ботев

преди 9 години

Евала на Първанката. Не се направи на велик като Кънев и др. *** от РБ. Отиде на преговорите, преговаря градивно и позитивно.В края на краищата в тая държава сме всичките. Ако се разсипе - страдаме всичките. Повече отговорни хора трябват и по-малко *** като Радан и Станишко.

25

Анонимен

преди 9 години

Нито ГЕРБ са десни, нито АБВ са леви, но и двете групировки искат да докопат властта за собствени цели.

24

въх

преди 9 години

Аз съм изумен как Мая лудата бе председател на Парламента?Изумен съм как Мазнарова не ев затвора още,заедно с коалиционния министър Емел Етем?Леле,от колко неща съм изумен-а тоя се вайка заради неква политическа глупост? Все едно не знае,че у нас няма политици,а всеки гледа да захапе нещо от оглозгания кокал.Ама пък Михов да се изумява и да дава морални послания-ей тва е най-изумителното! Дано на сутринта, като изпие литър-два студена вода и малко зелева чорба-да не се изумява толкова!