61

Анонимен

преди 9 години

ТОЗИ МЛАД КОМУНИСТ СЕ ГОТВИ ДА УБИВА БЪЛГАРИ,,, УБИЕЦ...

60

Анонимен

преди 9 години

chervenata byrjoazia ,triabva da se ynishtoji .totalno 26 godini stigat daje i s grajdanska voina .tova mnenieto mi.

59

Шаламанов

преди 9 години

Таочно така момчета-научили сте си урока .Всичко лошо и отвратително да се прехвърля на комунистите и техния социализъм и тяхната Русия, която винаги е пречила на Запада и на нашата прехвалена Америка.Народа е безпаметен от него няма да се плашите,той винаги спи или заспива,тогава ний му бъркаме в ....а и вий правете така- казал го е Дълес-обичаме го.

58

Герчо с тамбурата

преди 9 години

До кога такива като Вигенин, Станишев и тем подобни мизерии на ума ще се въртят около БСП и ще ни занимават с техните умозаключения и ,,добри съвети,,.Аде да вървят до Първанов-видяхте ли видяхте ли дълги години какво се е рътило в утробата на БСП и ние ,,спим спокойно,,

57

Анонимен

преди 9 години

Българите са народ от *** или шизофреници. Най-бедният народ на Европа, който гласува за партии с десни платформи с подсъзнателните надежди, че те ще приложат леви идеи. Пълни ***.

56

Анонимен

преди 9 години

Атака със сигурност изземва левите територии и заслужава. Капиталистическата БСП просто ще бъде изхвърлена на бунището на историята. За 70 години ни унищожиха като държава и народ по пътя си към светлия комунизъм-идиотизъм.

55

историк-анализатор

преди 9 години

Другари от БСП-то, народа не ви понася след 70 години робство от КППС-БКП-БСП-ДС -КГБ . Всичките празни приказки за братство , равенство , социализъм вече не вървят. Понеже сме много равни , Станишев и цялата компания около вас станахте милионери. Капитализма поне говори ясно и точно без популизъм. Умните и кадърните ще имат пари , а мързеливите и глупавите не. Вие сте от вторите и имате пари , а умните и образовани са бедни. Въпреки всичко продължавате да крадете и да говорите , че сте лява партия.

54

Анонимен

преди 9 години

Заради такива като Вигенин хората не прощават на БСП. БСП е всякаква, но няма нищо общо с идеите на социализма и лявото пространство. По-голяма лъжа от тази да се наричат леви-няма.

53

НИКОЛОВ

преди 9 години

За да бъде силна БСП ТРЯБВА ДА СПРЕ С ПРЕДАТЕЛСТВОТО !!!!! Вече 90 години работи срещу България !!!! Силна БСП значи :: 1) ИЗВИНЕНИЕ ЗА 45-ГОДИШНОТО СЛУГУВАНЕ НА СССР И ВРЕДИТЕ , ПРОИЗЛЕЗЛИ ОТ ТОВА ЗА НАРОДА ; 2) САМОРАЗПУСКАНЕ И ПРЕДАВАНЕ НА ВСИЧКИ "ТАЙНИ" ЗА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ 1 КАКТО И ЗА 25-ГОДИШНИЯ ПРЕХОД ; 3) ДА ПРЕДАТА НА ПРАВОСЪДИЕТО ОРГАНИЗАТОРИТЕ И ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ ПРЕХОД ; 4) ДА ПРЕДАДЕ ОРГАНИЗАТОРИТЕ И ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА "ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ" ЗА ЗАРОБВАНЕ НА ЕНЕРГЕТИКАТА НИ ОТ РУСИЯ !!!!!!!

52

yan

преди 9 години

До Ха ХаТи в ред ли си? Как разбра, че съм гласувал за тях бе нещастнико?За ГЕРБ, БСП, ДПС, АБВ, реформатори -- НИКОГА !

51

още

преди 9 години

До Бивш член на БСПоще когато дойдоха юни 2013 на власт прогнозирах че ще сринат банковата система. На крачка бяха.

50

запомни

преди 9 години

вигенин, запомни, електората ви не може да прости целувката но орлов мост.И това че бяхте докарали за публика точно оня етнос от който са пропищели по селата.

49

Анонимен

преди 9 години

Сърди се на лъжеца Станишев - той съсипа БСП. Ама ви е страх да го кажете на глас за да не ви ошамари.Цялото провалено управление на БСП и 1 година влачене по корем на държавате беше за да може Съсела да стане евродепутат. Унищожи страната за да се добере по трупа й до европарламента. По-противно животно от него нема.

48

edna balgarka

преди 9 години

Не ме вълнува дали вие , политиците, се самоизяждате . Спрете да изяждате народа ми и държавата ми .

47

Ха Ха

преди 9 години

До yanТова сами си го правите да не може да стане,като хем ги мразите и неискате, хем гласувате непрекъснато за тях.Това, че ТЕ успяват да ви излъжат, чрез над 10 манипулационни похвата,показва само че ТЕ са по-умни от вас! И затова ви владеят!... за което пък е съвсем нормално вие да ги мразите! Ето това е баланса :)

46

Анонимен

преди 9 години

Така е защото много лъжете - много обещавате а нищо не изпълнявате.Руснаците имат виц: Ние мразим Горбачов и Елцин защото много обещаха а нищо не изпълиха но харесваме Путин защото той нищо не обеща и нищо не изпълни.Та така и с бат Бойко. Хората по-лесно прощават некадърността отколкото лъжата при това умишлена.

45

yan

преди 9 години

Ако искаш силна и качествена БСП вън и ти, и всички *** не само от нея, а и от България. И вземи със себе си всички политици от 25 год. насам.

44

Бивш член на БСП

преди 9 години

Другарю Вигенин , ще дам един *** пример за да разбереш , защо хората ви мразят. Вашето правителство изтегли над 5 милиарда лв. заеми и даде повишение на пенсионерите от 4.50 лв. , а другите пари потънаха във вашите джобове. Фалирахте банка КТБ и откраднахте пак парите на хората. Има още много примери , но няма смисъл , а и няма да разбереш. В допълнение от крадените пари Станишев и жена му си купиха замък в Швейцария и луксозна яхта . Да продължавам ли , мисля , че няма смисъл.

43

Й

преди 9 години

Има БСП и ДПС, има проблем, няма БСП и ДПС, няма проблем.

42

Ха Ха

преди 9 години

До Ха Ха - продължениеА това , че от ГЕРБ и която и да е партия не зависи нищо е елементарно: - нито определят кредитния рейтинг на БГ - нито печатат първокласна валута те - нито те осигуряват паричното предлагане в БГНО ТЕ СА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ТЕЗИ КОИТО ГО ПРАВЯТ!затова трябва връзката да е реална и се създава чрез интриги и лъжи => МАНИПУЛАЦИЯ