14

Анонимен

преди 9 години

Искам Михаела да напише статия и да даде АКЪЛ !!!!

13

Анонимен

преди 9 години

Е да де, за клоаката говорехме, не за Холандия...

12

Берлин

преди 9 години

До вчера играла еротични танци, а днес - достойна за заместник-председател на Агенцията за българите в чужбина. Интересно каква щеше да е в момента, ако не я таковаше тоя измислен политик. Може би вече щеше да звезда в танца на пилон в "Спартакус".

11

Анонимен

преди 9 години

Парата се предава по полов път!Властта също...---------------------По полов път се предават болесттните състояния за пари и власт! Здравословният вариант за неща като пари и власт е на други нива! Има власт и Власт, пари и Пари!пп. в клоаката : парите се предават по полов път, както и властта!

10

от 11

преди 9 години

До TulskiДа, така е! Семейството е все още ценност в някои качествени политически следи, но за съжаление не български!!!!!

9

Парата

преди 9 години

Се предава по полов път!Властта също...

8

за 10 Жена

преди 9 години

... а лидерът на СДС призна, че заради новата си любов е в развод...-------------------------------------------------------Действително мъжете във властта са калпави! Нещо като, че нямат глави на раменете си! Как ли ще погледнат сериозните чужди политици на мъж напуснал съпруга и малки деца/?/ заради еротична танциорка? А тази която явно не си знае мястото развежда семейство и я назначават да представлява българите в чужбина!пп. политиците ни съвсем са се объркали във възприятията и ценностит

7

Жена

преди 9 години

Тази девойка и за външен министър може да ни я сложат, или за посланик в ООН. Като я гледах при Слави, натам я влече. Позорното е, че са ни калпави мъжете във властта, вместо да си я държат дома да им се кълчи, я слагат на държавната софра, народът с данъците си да им я храни..

6

Анонимен

преди 9 години

ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪОткога АМБИЦИОЗНА стана синоним на на СПОСОБНА? Помагайте от половин час ровя в талковния речник но нищо не излиза. И кака Куна е Амбициозна и сака висок пост и много пари, и да е извесна, но способностите и не стигат и основно да изкара.

5

Анонимен

преди 9 години

Миличка тая боржа дето я водиш за признание не трябва да се разразява между чаршавите. Ако държиш на уважението на хората за поста който си получила в следствие на борбата. Става смешно, жалко и противно. И демонстрира липса на самоуважение за съжаление. На тази база как ще ме убедиш че го правиш за доброто на родината?

4

aaaaaaaa

преди 9 години

пак като не е назначена да контролира светия синод -добре..

3

:)))

преди 9 години

Близнашки надмина Борисов! Единят търсеше министри по магистаралите, а Близнашки от еротичните шоута!

2

Танцьорка на пилон

преди 9 години

Много съм амбициозна и търся признание!Моите предпочитания са да се реализирам като:- Декан на Богословски факултет;- Директорка на девически пансион;- Вицепрезидент;- Посланик в някоя западноевропейска държава.Ако ми откажат подобно назначение, ще се жалвам пред Хелзинкския комитет за ДИСКРИМИНАЦИЯ !!!

1

Елемаг

преди 9 години

Тия от сега я подкараха, на фона на черните облаци за съставяне на правителство.Прогнозата ми е 80% предсрочни!!Виждам дългосрочна нестабилност+ падане катастрофално на инвестиции!!Те па, едни инвестиции!!Ако някой иска от "Института за пазарна икономика" нека ме обори :)Аз много ги обичам тия организации!!тепърва ще е весело.А и кой ме чу преди 2 год като казах за банките!!Само FI-то да се срине и тя и всичко ще е розово!!Въпрос на време!!При тях 3 милиарда се губят!!!