36

Анонимен

преди 9 години

Правилно действат украинците! И ние трябва да започнем да ги тричаме!

35

Случайно минаващ

преди 9 години

В България контейнерите за смет трябва да се напълнят първо със журналисти а след това с кибиците които по цял ден драскат по форумите и оплюват всичко наред

34

Анонимен

преди 9 години

Уви, истината не е приятна - *** тормозят политици, които не играят по свирката им. Тия от десен сектор - всичките са за трудови лагери доживот... Не ги хвърлят в *** защото са ***, а защото отказват да са...

33

БГ

преди 9 години

БОИКО ТИКВАТА...БОБИ ПЕРУКАТА..В КАЗАНА

32

Анонимен

преди 9 години

В крайна сметка всеки народ зависи сам от себе си. Погледнете картата на света. Каквото е качеството на човешкият ресурс, такъв е животът на хората в дадена страна. Няма друга реалност. Единственият начин да се промени съдбата на един народ е да се променят хората.

31

ЦК на либерастите

преди 9 години

Който хвърли български политик в *** трябва да получава овации или критика?

30

УМЕН ГУЩЕР

преди 9 години

насам народе! продавам сребърни ибрици по 100 кинта парчето в комплект с космите от задните части на първия турски султан Осман първи за предатели и българофобинасаааам народе!

29

правда

преди 9 години

Това са националистите които партия Свобода изкара отново на улицата защото не им приеха предложението да направят национални герои украинците които заедно с Хитлер са се били с Русия, същите тези хора бяха използвани от САЩ за свалянето на Янукович. А на заблудените украинци живота тепърва ще им се стъжни, ще реват за Янукович но вече е късно, просто бяха използвани за да им вземат държавата а подобряването на живота им ще се случи......ама друг път.

28

Леле че народ

преди 9 години

До БАЧКАТОР +1 ,Поздравления,хубаво му го каза Че и дооста се стараят да се победят Айде да им пожелаем късмет и по-скорошно пристигане на украинки ,да заменят *** висящи на Владислав,барем да живне малко тоя бизнес във Варна Една свежа партия ,украинки ,готови за 20 лева да гълтат ,няма да е лоша ,ама никак лоша

27

Някай

преди 9 години

Украйнците май разбраха, че ги ***.......

26

А българите?

преди 9 години

Какво чакаме бе ЗАСПАЛИ овце? Вижте как се прави!!!!!!!!!!!!

25

бандеровче

преди 9 години

Ние ще победим !!!

24

Анонимен

преди 9 години

В България няма 1О смели мъже къде да го направят това нещо, всички са нежни душици ... *** народ , слаба държава !!!

23

Иван Пешев

преди 9 години

Няма смидъл такива дребни риби да се пипат. Трябма да има чистка след магистрати следователи и полицаи и всичко ще си дойде по местата.

22

Схъг Гьс

преди 9 години

До човечец от БългаритеЧудно! От кога чакам да стане така!Само така ще се оправим!

21

Анонимен

преди 9 години

25, това със съда е много хубаво, ама като гледаш българския как действа, ти сериозно ли вярваш в правораздаването в България и подобни на нас държави :DВъв Франция глави са секли, ама сега са къде-къде, а ние псуваме под юргана и говорим общи приказки.

20

Анонимен

преди 9 години

Ако ние речем да правим това,няма да ни стигнат кофите!Ще трябва да внасяме от Китай!

19

преди 9 години

Това си е анархия от където и да го погледнеш.украйна се врърна във времената на Ренат Брагин,когато правото беше на този с по-дългата цев. Никой освен СЪД няма право да те обяви за виновен. Това което правят Десният сектор,във всяка европейска страна е подсъдимо. Не е вярно,че се хвърлят в кофите само корумпирани политици. В Украйна можеш да обявиш всеки за враг на народа и да го натикаш в контейнер за ***,ако ти стигат силите,защото после има и ответна реакция :)

18

Анонимен

преди 9 години

В ***,в ***,в ***-а-а-а-а-а-а! Ама с главата на долу и преди това да го пресушат със сламка!

17

optimist

преди 9 години

Да вземем пример! На Станишев много ще му отива :)