13

Анонимен

преди 9 години

Айде стига плямпахте глупости, бе хора. Подобни случки има по цял свят... Дори в най-развитите страни. Изнервените хора са навсякъде. Ясно е, че водачът на маршрутката мрази всичко и всеки, защото е *** в обществтото, ясно е, че пешеходците пресичат, където им скимне. Голямата работа станала.

12

Анонимен

преди 9 години

Ето заради такива селяци, както пешеходеца така и шофьора България никога няма да стане цивилизована европейска страна, а ще си остане един балкански бардак ... Защото всеки 2-ри е *** кат ***, а се мисли, че е хванал дедо господа за шлифера !

11

Анонимен

преди 9 години

Със сигурност тоя от държвата на Маршрутките е бил фен на ГЕРБ. Те си умират да копират поведението на Главния *** от Банкя.

10

лв

преди 9 години

Нашенска работа

9

?!?

преди 9 години

Последствията от корупцията, комунистите, мутрите, чалгата и консуматорско ореинтираното мислена са налице. Хората чувстват, че каквото и да направят, не могат да променят ставащото в страната. Обезверяват се, вземат нещата в свои ръце и се стига до крайности.Ще става и по-зле.

8

Анонимен

преди 9 години

***! Когато пешеходеца се фърля на пътеката, ти се фърляш на спирачките ! Пътеките са за това, продълженията на тротоарите при кръстовища са пешеходни пътеки по подразбиране, ДОРИ И ДА НЕ СА ОБОЗНАЧЕНИ с пътна маркировка или знак!

7

optimist

преди 9 години

Това е. В последните 25-30 г. възпитахме нация от профани, наглеци, дребни тарикати, мутри и чалгари. Липсата на всякаква култура, обноски, поведение и нормално държание е потресаваща! За 20 лв., или че си засякъл някой ще те пребият като куче...

6

Анонимен

преди 9 години

*** - нямам друг коментар.

5

Анонимен

преди 9 години

Пешеходеца у нас е като магаре с вързани очи! Как се фърля на пеш.пътека като шаранче във ***! Ето защо разбирам шофера.

4

Momo

преди 9 години

Шофьорът е прав да негодува в случая, защото макар и пресичащ неправилно според законите ни, ако стане инцидент виновен ще е шофьора, а не пешеходеца.Веднага ще му напишат "несъобразена скорост" и до там. После съдилища с години, нерви и пари на вятъра.

3

Анонимен

преди 9 години

пешеходеца за какво са го арестували, за това че главата му е пречела на пистолета на шофьора ли? Има да чакат да го арестуват за неправилно пресичане, сега да си търси правата в Страсбург и да осъди държавата за полицейско своеволие!

2

Анонимен

преди 9 години

Смело, смело ... Имам няколко познати, дето ще го отгърмят преди да обясни че му газеняк пищова. Късметлия е че не е попаднал на някой редовно трениращ.

1

Анонимен

преди 9 години

Костов е виновен!