94

aaa

преди 9 години

no

93

Кеф

преди 9 години

Пада им се, като бият хърватите за нищо, ще падат и хоро ще играят!

92

Анонимен

преди 9 години

do Ismail - A ti na Turcia li se radvash? Te mai pak biha.

91

Анонимен

преди 9 години

Кой ги гледа тия нашите алкохолизирани *** бре? Остава 1 месец до най-грандиозният момент в българският спорт- Кличко -Пулев!Кубрате, всички истински българи сме с теб, брат! Ако спечелиш, печелиш за цял народ!............Сега или никога човече.

90

petar stojn4ev

преди 9 години

футболат ни емного по слаб от футпола ви

89

до 77

преди 9 години

Ти си същия *** като ония дилъри от софия-лапад!Ако си бил на гостуване в Хърватия преди 10 години ще знаеш,че ония *** биха българи,жени и деца!Тогава момчетата от ЦСКА и Ботев пак скочиха да спасяват положението,но как да знаеш новинарски плъх живеещ в интернет!

88

Д. Пенев

преди 9 години

А бе, Любчо, чичовото, затова ли зад врата те плясках, по поляните на село, когато тичаше?Колкото футболист не стана като хората, а сега пред чужденците - срамиш ме само!

87

Циганин

преди 9 години

Футболистите ни са посредствени ,треньора ни е слаб, публиката -***(част от нея) , Боби е непрофсионалист и за какво ЕВРО-2016 ще искаме да се класираме-за да станеме за смях !? За съжалиение и за футбол не ставаме . А защо тъй - друга тема Е.

86

Srict

преди 9 години

"От четири-пет дни сме на лагер и много неща сме говорили. Готвим се сериозно за мача с един от фаворитите в групата. Всичко на лагера е окей, в отбора всичко е окей", коментира ПеневЯвно добре ги е натренирал това недоразумение Л. Пенев. Толкова добре, че горките не знаеха за какво са на терена.

85

Priest

преди 9 години

Не мога да разбера колко поредни квалификации ще играем с едни и същи отбори в предварителните групи. Някой знае ли каква е вероятността да се падаме с три едни и същи отбора ? Адски малка. Аз съм убеден, че това е нагласено. Въпреки това и 100 пъти да играем с Хърватска, няма да можем да ги бием...Жалка работа....

84

Анонимен

преди 9 години

Македонската фудбалска репрезентациа со судни маки го совлада аутсадерот во квалификациската група Ц за ЕП-2106, Луксембург (3-2). Во Скопе пред само 5-6 илади гледачи на Филип Втори, свирежите на краот се преточиа во аплаузи. Убаво е чувството да се победува, па макар тоа било и против Луксембург, па затоа на радоста ~ немаше кра како да паднал во Скопе неко фудбалски великан.

83

Skunka

преди 9 години

Hareswa mi w otbora towa, che ima hus za igra, jelanie i seberazdawane.Moje da im lipswa klasa, no towa e absolutno normalno s ogled niwoto na otborite, w koito igraqt momchetata. Sled Ewropeiskoto w Portugaliq nacionalniqt otbor zamrq, nqmashe nikakuw stimul, predi da se wurne "chichowoto"

82

Make-trol

преди 9 години

Bugaraci-levaci, ha-ha-ha

81

Анонимен

преди 9 години

вк Стандарт: "Минимална загуба за България от Хърватия"Това ми звучи като Минимална загуба за България от Хърватия което си е ЧИСТА ПОБЕДА.

80

муспи

преди 9 години

Този Пенеф е от цесеке, а от там никога не е излизало нищо добро. Но щом е неизбежно при несвършващия комунизъм да не е някой от цесекето, защо точно този *** ***, той е като Бойко умствено неразвит, не се лекува, генетика. Защо когато е тази криза във футбола а и във всичко, този *** ще е на върха???? Той се провали на предишната квалификация, а в цял свят е прието за такъв провал да се сменя, но не и при комунизма.

79

ШибиРиби

преди 9 години

Чичовото бил макцималист... дали знае какво означава това или просто говори

78

Златния крак

преди 9 години

Как да не ги съжалим тези "български" национали, хърватите ги съжалиха и не им вкараха нито един гол с изключение на автогола на Николай Бодуров, който донесе победата на Хърватия. Той е златния крак, както Волен беше златния пръст. Аман от предатели и продажници!

77

Анонимен

преди 9 години

Важното е, че на моабет ги победихме.Пенев ги довърши Това не е библиотека нека се гърми смях за всички от сърце

76

Анонимен

преди 9 години

Какво класиране искате? Не виждате ли, че първо феновете не се държат нормално, а след това футболистите не играят футбол, а нещо друго на терена по време на мача. Чудно ми беше как така загубихме с автогол и то само с 1 гол разлика. С тази ни игра Хърватия можеше да ни вкара 10-15 гола, но ни съжали и реши да не ни унижава с повече голове. Автогол е болезнено изчукване, защо да ни унижават с още 2 гола да стане шведска тройка.

75

Анонимен

преди 9 години

Е толкова ли е беден този български национален отбор по футбол, че да се продава? Смешно е да ги гледаме как жалко играят уж за България и си вкарват нарочно автогол. Или трябва да са мазохисти, или толкова си могат, или са взели парички, за да зарадват Хърватия.