22

Анонимен

преди 9 години

Май за ГЕРБ са гласували най-простите - личи си по това 9/9.

21

Анонимен

преди 9 години

Джабазки излезе патриот колкот Волен, видя меда в Брюксел и не му дреме какво ще става тук !

20

дядо

преди 9 години

@един българоциганин21,кой ще ти донесе стабилност бе ***,тези пред разпад ли,или тези вече разпадащи се,или може би дуписето,ааа сетих се ,според единствената ти мозъчна клетка ПФ(паричния ф(р)онд )тцтцтццт то бива,бива малоумие ,ама цял бивол за мезе не бива,както го обичаше фидосова.Който и да се коалира с мазната мутра ще изгори!!!

19

Внимание

преди 9 години

Герберастките *** изчезнаха от форумите!

18

саму ГЕРП

преди 9 години

99,99% от ЕНТЕЛЕГЕНЦИЯТА гласувахме за ГЕРБЪ. Няма да сбиждате на натшту ора шъ ва замолгам.

17

Един Българин

преди 9 години

До дядоДядка, налягай си парцалите и не се опитвай да мислиш - не ти се отдава! Да си се замислял, че хората може да искат стабилност, а простотия и мизерия каквато се очертава ако няма стабилно мнозинство? Да не мислиш че им е гот с ББ да няма реформи и да си кретаме??? Много ясно че не хората не са мазохисти, но избират най-малкото зло, а то е поне някаква стабилност в държавата. РБ предрекох, че ще се разпаднат след изборите и се вижда, че точно това се случва. Кунева е полит. труп ама седи

16

ИСТ

преди 9 години

На думи всички партии са демократични и са да демократичен преференциален вот. Но наруши ли се политическата мафия от преференция, веднага натиск и по принуда избраните се отказват. Егати демокрацията, егати демократите. Всички са лъжедемократи.

15

Коко

преди 9 години

Защо демократите не зачитат волята на НАРОДА??????? И защо се отказва и по чий съвет?

14

Анонимен

преди 9 години

Типично българска простотия. И какво става сега с т.нар. преференциален вот. Какво значи сгрешили, какво го доказва, ами ако половината например съвсем съзнателно са избрали тези хора ? Откъде - накъде ще се слага общ знаменател, че техният глас е грешно подаден.

13

ха ха

преди 9 години

Немски вестник определя Бойко Борисов на бик - какво точно попадение !!!!!!!Всички знаем какво животно е бика - обикновено му викаме *** . Имаме и доста народни поговорки като - Як като бик ,и почти толкова умен . Ха ха ,ама как са го определили точно тия германци .И сега като се замисля , май не случайно германците са известни с тяхната точност .

12

Ивайло

преди 9 години

Алеко? В дпс? Един твой съименник добре е описал концепцията ганьовска за келепиреца...

Ама къде са медиите сега? Къде са тия дето бучаха и каниха в сутрешните си блокове момчето от БСП, което спечели? ДА го питат как е какво мислите, готов ли сте за парламента? Къде са същите тия демократи? И за какъв *** са в листите като последно съвсем случайно разбираш ли се отказали? ГЕРБ и демокрация = магаре и космос

10

L.

преди 9 години

Е нали само в БСП бяха толкова ***, тези откъде изскочиха?

9

Да

преди 9 години

Ако това са инелигентните гласували за ГРОБ ясно е кави инелигенти са. Мургавелки

8

варненец

преди 9 години

Във Варна във всички райони най много *** гласове има ДПС , непосредствено следвано от ГЕРБ и на космическа разлика от останалите партий!!Какво друго очаквате?

7

Д-р Лекува Герболеза

преди 9 години

Интересен факт е че 22/22 няма толкова но 9/9 има бая. Ето толкова за вишистите на ГЕРБ!

6

Анонимен

преди 9 години

Само на мен ли се струва, че независимите ни телевизии не обръщат никакво внимание на този факт?

5

Д-р Лекува Герболеза

преди 9 години

Интересно феномена 15/15 стана 9/9 и 18/18 аз кмятам за незаконно тези *** да се отказват. Хората са гласували за тях и в такъв случай е незаконно те да се отказват! Направо си е кощунство!

4

Той

преди 9 години

Що се отказвате бре? Нали сте най-демократичните партии!!!! Или щом Тиквун и Доганя наредят, демокрацията на заден план остава!!!!!

3

Ben Gan

преди 9 години

За какво са ни преференциите, ПИТАМ АЗ? Като след това, могат да си ги пренаредят отново? Кой казва дали е грешка или не? КОЙ?