44

Иван

преди 9 години

В Стара Загора снощи са помляли офиса на ДПС! И там е пълно с изборни фалшификации и манипулации и ДПС са втори, преди БСП. И има огромен брой невалидни бюлетини за ДПС поради неграмотността на ромите. Браво момци!

43

набюдател

преди 9 години

Браво Българи гордия си с вас :)

42

Анонимен

преди 9 години

Спазването на такива престъпни закони те прави съвестен гражданин или участник в престъпление,,,

41

Анонимен

преди 9 години

Платени сорсоиди!ПЛатени сте платени!Платени!!1!!

40

Анонимен

преди 9 години

Затова трябва да се забрани гласуването от чужбина и за българи и за турци. Който иска да заповяда в България и преди изборите да е живял най-малко 6 мсеца в България. Сега излиза че ДПС избран от Турция и ГЕРБ избран от ЕС и САЩ ще управляват България.

39

ДО 62

преди 9 години

И ГЕРБ е виновен за този изборен кодекс когато се разпадна правителството на Ореха БСП бе готова да го отмени но ГЕРБ си замълча защото този кодекс е добър за тази партия която е на власт и най-вече на ДПС! И така замирише ли на власт ГЕРБ и БСП са едни и същи а на България майната и

38

Анонимен

преди 9 години

Затова трябва да се забрани гласуването от чужбина и за българи и за турци. Който иска да заповяда в България и преди изборите да е живял най-малко в България. Сега излиза че ДПС избран от Турция и ГЕРБ избран от ЕС и САЩ ще управляват България.

37

поданник

преди 9 години

Егати държавата, егати законодателството, егати ЦИрК.....дойде време "НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ" да се назначават....нищо добро не очаква българския поданник.......

36

Анонимен

преди 9 години

Ама то тука си е едно голямо семейство. Бат Бойко, Бат Сали, леля Цецка, кака Лили и т.н.

35

Анонимен

преди 9 години

До ЛюбомирА Волен как гласува помниш ли?

34

Любомир

преди 9 години

До АнонименЕй не съм атакист ама аман от невежи, този изборен кодекс е на КУНЕВА СПЕЦИЯЛНО ЗА ДПС!!!

33

Анонимен

преди 9 години

Това е изборен кодекс приет със златния пръст.Хайде пак да обяснява как подкрепял само предложения добри за България.

32

bg

преди 9 години

Нима не разбрахте, че ДПС, респективно турците, командват какво ще стане в България! Каквото каже Доган - това ще бъде,а нашите политици са пионки в ръцете му!

31

Gosho

преди 9 години

Mai izliza che "bulgarite" v turcia sa poveche otkolkoto turcite v Bulgaria.

30

Анонимен

преди 9 години

Спешни промени в изборния кодекс и изборното законодателство, когато има ново правителство!

29

Анонимен

преди 9 години

ЗАЩО НЕ ПОПИТАТЕ ТЕЗИ "ПРОТЕСТИРАЩИ" КЪДЕ РАБОТЯТ? ЗАЩО НЕ ГИ ПОПИТАТЕ ОТКЪДЕ ЗНАЯТ КОЙ ЗА КОГО ГЛАСУВАЛ??? А БЕ НАГЛИ ГЕРБЕРАСИ ИСКАТ ВСИЧКО ДА ЗАГРАБЯТ! ПИШАТ ЛИ ФАКТИТЕ ТОЛКОВА И ТОЛКОВА СА ГЛАСУВАЛИ.....ТО ТАКА И АЗ МОГА ДА ИЗВИКАМ 20 ЧОВЕКА И ДА ВИКАТ КАКВОТО ИМ КАЖА...НЕ СМЕШНИ - ЖАЛКИ СТЕ!

28

BG

преди 9 години

Хората бяха от Дупница, а не от Кюстендил !!

27

Дедо

преди 9 години

Как да няма, бе *** такъв? Колко години трябва да минат, та да разберете че този *** е избран с гласовете на турците в Турция, а не с тези на живущите в България.

26

veda

преди 9 години

Ами господа от ЦИК, като сте разбрали къде са слабите места на закона, защо не сте инициирали промяната му?! Или БГ е ничия и вече е продадена?!!!

25

истината

преди 9 години

бат сали - до кога хора които не живеят в България- ще се разпореждат с нас. Изборите да са задължителни за всички -тогава ДПС- ще видим колко депутата ще има. Тези който не живеят да не могат да гласуват- като турците с два паспорта.Стига казвам - или да променят изборния закон- Мая Манолова да върви на майна си.продажна ***.