39

Анонимен

преди 9 години

До АнонименZA TEBE 500000 BALGARI SA NISHTO KIRIAK STEFCOV?.

38

realist utopis

преди 9 години

До Анонименколега ,няма идеално чист човек.такива са били времената.На тази база Воленв миналото е бил журналист редактор,ама последните 10 години...Затова се ограничавам.По делата им ще ги познаете.Буда е бил принц,просяк,а сега е бог.Пътя който изминаваме е важен ,дали е нагоре или надолу.Ако Борисов не лъже и казва ,че си е взел поука за социалната политика и фирмите ....то уравнението е решено.Лошото е чв БСП ни върнаха много назад

37

NORMALEN

преди 9 години

DA SE IZHVARLI TOZI DRAGOMIR PELTEKOV,NANESAL GOLEMI SHTETI NA BCP.

36

Бай Иван

преди 9 години

Братята БСП и ДПС са почти с равни проценти. БСП заслужава болезнено да загуби от ДПС и да си понесе наказанието за коалициите с ДПС.

35

бацо железничара

преди 9 години

Каква е разликата между Станишев и Борисов?Някой може ли да я обясни?Защото аз не виждам разлика между две *** излезли от едно и също котило-БКП.

34

Любомир

преди 9 години

До П.ПетровНе бъркай с някой атакист, който ще ти обърне внимание, просто исках да кажа, че следкато гледах пресконференцията на БСП и РЕФОРМАТОСКИ БЛОК щях да повърна колко некадърни и нахални хора има и да на този етап предпочитам дебилара Сидеров пред всички.

33

Х

преди 9 години

Кутев по малък от бат Сали разбра се най после.

32

Той

преди 9 години

До БСП - Не просто губят електоратът, а ще изчезнат! Независимо от това обаче, ако всички тези, по професия депутат, които влязоха в Парламента отново не се разкарат, въпросът с изчезването на БСП, виси, като Дамоклев меч, върху техните глави!

31

DRAGNI

преди 9 години

NIKOGA S TIKVATA ZA6TOTO TOVA 6TE E KRAYT NA BSP MLADITE IZGONETE DABOV UZUNOV I DRUGI ZA6TOTO TE 6TE POGREBAT PARTYTA

30

Анонимен

преди 9 години

то пък един електорат - за чудо и приказ - 500 000 души. но иначе сет прави не може някой да ти плюе в лицето, и ти да мо целуваш ръцете, говори за безпринципност. те БСп ако се бяха опънали на ДПС друго щеше да е резултатът им днес. И на НДСв щеше да е друго ако след като влязохме вЕС и Нато беше излязло от властта 2007 г.

29

Анонимен

преди 9 години

Никога Герб. с всички рисокове да бъдат опозиция, трябав да приемат че хората не харесват в тях точон това - че иската да се доберат на всяка цена до властта. Откажете се от властта и бъдеет градиван опозиция.

28

БСП

преди 9 години

Никаква подкрепа иначе губите електората си.

27

П.Петров

преди 9 години

До ЛюбомирЗащото няма министерство на фотографията да сложат Сидеров там

26

Да

преди 9 години

Коалирате ли се с ГЕРБ моят глас никога няма да го получите отново. БСП е единствената партия в която има качествени честни хор5а които вярват в лявото. Трябва да им се даде път и да се изгонят всички слагачи. Лява с евро-руска ориентация партия е тази която искам да видя аз.

25

КНСБ

преди 9 години

При създалата се ситуация на безверие-безхаберие в самата БСП най-добре е на поредния пленум двате фракции да вземат едно решение : РАЗПУСКАНЕ НА БСП ! Така всички ще бъдат доволни !А е и справедливо,след като толкова години БКП с приемницата си БСП не можаха да ни изведът в "края на тунела",за да видим светлото бъдеще,а видяхме и познахме какво е това мизерия,нищета и скъпотия до шия,редно е да опитаме сега без тях как ще сме...но е по вече от сигурно,че ще е по-добре! Вземайте решението!Успех!

24

Любомир

преди 9 години

Никой не говори даже за коалиция с Атака пък и всички ги плют зверски яко. На следващите избори знам за кой ще гласувам...

23

Анонимен

преди 9 години

Ръководството на БСП да не помисля за някакво участие във властта.След последното им управление,това е идиотко.Нека заявят какво ще подкрепят и какво не на някакво правителство на победителя в тези избори.Да си заемат мястото като истинска сериозна опозиция и да се захванат с вътрешнопартийната си реформа,обновяване на ръководството,идейната си визия и послания,за връщане на доверието си сред обществото и с това влиянието си сред избирателите,ако искат да са победители.България има нужда от силна лява партия и ляво управление.Избори ще има до година-две и ако на са готови...ЕПИТАФИЯ.

22

vdch

преди 9 години

До БСП-съвет!На такива като теб обикновено предлагам книгата "Отвъд политическия театър през погледа на Жан Виденов". Ако не цялата поне я попрехвърли оттук-оттам и ще ти станат ясно много работи.

21

Анонимен

преди 9 години

KOI SHTE IGRAE NA BUTILKA AIDE NA ZASILKA. NISHTO PAK STE GLASIVAME

20

П.Петров

преди 9 години

Коалирайте се ГЕРБ, БСП, ДПС, АБВ със "съгласна" Бюреков, че да лъсне истината, която всеки що годе интелигентен човек я знае, че сте все БКП и 25 години ни играете "театър на демокрация" или по точно казано "преход".