66

asko

преди 9 години

Радан Кънев да не говори и да повтаря като папагал за ДПС,той така гледа в чужда купиичка...нека сподели нещо за създателя си "КараИван" - И.К..... или кво да се моткат на тоя нацинален предател и да му спестявам името- Иван Костов !А да Ви е честит !Прочети още на: dnes.bg/izbori-2014/2014/10/08/smianata-na-lidera-ne-stigna-za-da-se-preodolee-katastrofa.241461#comment-newest

65

Призма

преди 9 години

Да пусне една козя брадичка и мустак и е досущ като Ленин. Костов не случайно го е избрал, за да му прилича на неговия кумир Владимир Илич.

64

Анонимен

преди 9 години

До ДениславКакъв премиер бе? ГЕРБ няма повече от 90 депутата, така че той няма право да има претенции за този пост, без коалиционните му партньори да са съгласни. Няма как да иска премиерски пост на всяка цена, защото ще го притиснат и ще върне мандата.

63

Денислав

преди 9 години

Бат Бойко трябва да е премиер. Щом печели избори, то трябва да носи и отговорност, а не да слага бушон на това място.

62

Анонимен

преди 9 години

*** Пу

61

Анонимен

преди 9 години

Герб+БСП+АБВ това е истината и в трите е пълно с комунисти

60

Анонимен

преди 9 години

Давай Радане мачкай герберугите

59

Винету

преди 9 години

До Кошмара-атака. А, бе, пич, ти наистина си неумен. Не може ли да измислиш нещо друго освен на всеки мой коментар да отговаряш реципрочно. Ти обясни вашите кусури, а не ми излизай с вица, който ти написах по-долу.

58

негласувалите

преди 9 години

Ако сме искрени и съобразим факторите коалиция=сбор от партии от една страна и купуването на гласове, АТАКА е втора политическа сила...Смейте се, ама така излиза!!

57

Анонимен

преди 9 години

Дори се бавят

56

Винету

преди 9 години

До 82. Не си оригинален. Има един много стар виц: Един казал на друг "Е-е-, ти си бил голям гений, бе", а другият отговорил "Ти да не си по-хубав". И не ми взимай ника, не отива на лилипут.

55

простотата

преди 9 години

ГЕРБ ще направи фасадна пластична коалиция с всички без БСП и ДПС, като по този начин ще успее спкойно да си управлява държавицата с ДПС и Пеевски и Василев и Доганя, с които коалицията е грозна и неприемлива за обшеството, но радикално действителна, който не го вижда е навино детенце!!

54

Анонимен

преди 9 години

До атакиста. Тук много се смях - ха-ха-ха, Атакист не се продавал! Колко се продадоха в предишните парламенти, къде е Димитър Аврамов, колко ви платиха, за да крепите Орешарски, вашият лилипут за колко служи на Путин? Недей, че имам слаби коремни мускули.

53

Анонимен

преди 9 години

Следващият път със сигурност гласът ми ще е за ДПС. С тия тиквочи, раздробени на стотици партии, които се чудят как да грабнат мазния кокал взе да писва. Затова бай *** ще си остане един *** и *** не само в ЕС, но и в нормалния човешки свят.

52

Анонимен

преди 9 години

Тия май си я карат в някакъв техен си паралелен свят.Тежко на България...

51

Истината

преди 9 години

До Анонимен 78Е баце, който има очи и уши и малко мозък знае! Позор за България и овцете, които я населяват!!

50

Анонимен

преди 9 години

ББ може да стане председател на народното събрание,а ГЕРБ имат много хора за премиери удобни и на РБ - Райков, Близнашки, Цачева, Фидосова, Добрев, Дончев, Фандъкова, кметовете на Бургас, Варна и т.н. Ще си поделят с РБ и министрите после.

49

Анонимен

преди 9 години

Радан Кънев изглжда е пич - Няма да подкрепи тиквата !

48

Хризантема

преди 9 години

Всичко е заради огромната завист и злоба на патладжана от Драгалевци, който не може да приеме, че Бойко му отне дясното и много по-дълго от него води първа политическа сила.

47

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1, 66. Благодаря, че оцени откровеността ми, но имам още неща да кажа. На кои места в класациите бяхме преди управлението на тиквата? Не течеше медовина дори и при Костов, нали? Искам да кажа, че проблемът е много по-дълбок и да обвиняваме само тиквата не е коректно.