6

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 7 Аууу,голяма помощ,голямо нещо Сетиха се ,че идва зима и укр. армията ще я кара с летни униформи ,ама е късно вече Началото сме на Октомври и да тръгнеш сега да екипираш армия за студа е късно,особено с тия партизани в Харков и Запорожие Бас хващам,че скоро време тия неща от хуманитарната помощ ще попаднат в EBAY за продаване,а до укр. воиниците я стигне нещо я не Нали имали пари за стена на руската граница? Да,ама не ,8млн. са откраднати вече

5

Анонимен

преди 9 години

"към разпределителен център близо до Киев, където помощта ще бъде натоварена на камиони за Харков, Мариупол, Славянск, Запорожие и Днепропетровск."Помощта включва полеви кухни, отоплителни уреди, генератори, дизелови резервоари, зимни облекла и одеяла.Да ще помогнат на хунтатада зимува!

4

NORMALEN

преди 9 години

IZOSTANALI STOKI PO SKLADOVETE NA FIRMITE+KOSH-MARKET.VSIAKA SUTRIN GERMANZITE IZHVARLIAT NENUGNITE IM NESTA NA SPECIALNI MESTA, KOITO PRAVITELSTVOTO IZPRASHTA KATO POMOSHTI V AFRIKA, A SEGA V UKRAINA.

3

Registriran

преди 9 години

Е Германците май не си вадят поуки, къде 1941г пак ходиха, и какво? после посрещаха червената армия в Берлин, какво ги кара да мислят. че тоя път ще им се размине? като почнат да им връщат хуманитарните воиници в чували ще ревнат, ама тогава ще е късно, лесно е да изкараш мечка от бърлогата,ама никой не е успял да я върне обратно.

2

Анонимен

преди 9 години

Хуманитарната помощ е за бандеровците

1

Анонимен

преди 9 години

Военната германска помощ си е отделно и легално.