123

Анонимен

преди 9 години

не се правете на тарикати червените че не трети а пети ще станете ако Бойкови закара на ИЗБОРИ преди коледа

122

шоп

преди 9 години

Бойко Борисов досега не е правил грешен ход.Който не вижда това, е ***.Политиката е изкуство да спечелиш максимално възможното, а не всичко.

121

1

преди 9 години

еми до хората дето викат Русия еми вижте тези държави дето останаха с Русия кво става сърбия македония и тем подобни катастрофа. от тезе детосе махнаха са България и Румъния имам проблем в европа.Чехи и тем подобни са толкова напред че не може да ги настигнем никога

120

Анонимен

преди 9 години

До дидопо добре МУТРА АМА НАША не ЧЕРВЕНИ москали

119

дидо

преди 9 години

Защо народе гласува за тази МУТРА

118

сбор и разлика

преди 9 години

Леле всички сте много наясно. Писна ми от ревящи пенсии, обидени калудки, досадни самовлюбени.Искам повчко НОРМАЛНОСТ.

117

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да ревете червените се тази русия губи от МНОГО по могъща сила от нея а без нея сте нищо както вашите бащи потомствени червени предатели

116

време е

преди 9 години

Ами това е. Така ли не се намери един български журналист да опише ситуацията, така просто и ясно като този колега. Браво. И за България и за света се налага да четем чужди анализи, за да познаем истината. Срам за журналистиката ни.

115

Анонимен

преди 9 години

Бойко ще се сблъска с още едно неудобство - сега вече почти е невъзможно да се оправдава със Станишев, защото бкп-то управлява само една година. Каквото е, това е оставеното от самия Бойко от 2013г.

114

Възмутен

преди 9 години

Стойте и чакайте да дойдат МАРСИАНЦИТЕ да ви оправят. Приказки, приказки и пак безполезни приказки. Като вас безполезни червени ***. Герб ще се справят. Но вие никога няма да станете човеци,оставате си мижитурки.

113

Аз съм

преди 9 години

Този анализ е писан от Кънчо лъжеца, Райчо поплювкото и Радаманчо дупето! Няма нищо, за което да кажеш, че е истина. ....Загубих си времето да го прочета.

112

аз

преди 9 години

До мдаИмам чувството, че освен псевдо енергийна криза и високи цени на тока, Русия като врътне кранчето на газта, веднага ще ни нагласят друг доставчик на газ, заради което цената на топлото ще скочи и Топлофикацийте ще свалят кожи и ще пълнят касичката на управляващите.

111

raymen

преди 9 години

Страхотен анализ, от всичко казано е ясно, че България трябва да е единна и да работи за общото бъдеще на хората, дано политиците прозрат тази елементарна истина!

110

Анонимен

преди 9 години

И такива като 134 и гербаджиите ще се хвалят - на ГЕРБ ни пуснаха отново еврофондовете . Гадни *** !

109

Анонимен

преди 9 години

До 134 , който е написал "...Колкото до еврофондовете, всеки път, когато БСП е на власт, ги спират за кражби..." - така е - гербаджиите на власт крадат , народът ги гони с камъни от властта , БСП идва на власт , но чак тогава в ЕС разкриват кражбите на гербаджиите и спират еврофондовете по ОПОС и ОПРР . БСП донякъде оправя КРАДЛИВИТЕ ГЕРБАДЖИЙСКИ ПРОЕКТИ и сега , когато гербаджиите вземат /ако/ властта , голяма част от европарите ще влязат в България -но след оправянето на проект от Орешарски

108

Ali

преди 9 години

Tozi exzempler boyko da si podade ostavka oste stoto ste pocnem otnovo stacki.....I protesti ok!!!!!Muha....fucking bastards""$$

107

AZ

преди 9 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ РЕШЕНИЕТО Е ЕДНО - РЕВОЛЮЦИЯ . ДРУГ ИЗХОД НЯМА , ИНАЧЕ ОЩЕ 50 ГОДИНИ ЩЕ СА ТИЯ НА ВЛАСТ , ДОКАТО НЕ УМРЪТ ОТ СТАРОСТ

106

Хм...

преди 9 години

Така,така! В предизборната нощ ББорисов преспа с шефът на ДПС за да да има скрита/прикрита подкрепа от ДПС ! За чест, достойнство, гордост и дума неможе да *** реч! Та, някои може ли да развие темата за лошият материал и евтините подобия на хора в българската политика от 25-т години насам?

105

мда

преди 9 години

Тиквата отново премиер. Сега ще получи потупване по гърба от меркел и обама. В брюксел ще изразят своята подкрепа за "реформите". Следва теглене на нови няколко милиярда заеми. И всички са доволни и щастливи. Това ще бъде поредното правителство, което няма да реши проблема в енергетиката (щото всички цицат от там). А всички проблеми там идват от подписаните неизгодни договори с американските тецове и веи-тата. Интересно ми е дали този народ ще преглътне и очертаващия се режим на тока.

104

Анонимен

преди 9 години

До има ли значение?Замразиха пенсиите и от първия месец на управлението си ГЕРБ започнаха да плащат с 10% по-високи пенсии, защото добричкият Станишко ги увеличи на книга, преди да сдаде властта, но без да ги предвиди в бюджета.Колкото до еврофондовете, всеки път, когато БСП е на власт, ги спират за кражби.