301

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** Борисов има огромно его и се е самозабравил отвсякъде. Иска цялата власт на всяка цена. Абдолютно инфантилно държание, при положение, че сега е важно да се работи и да се съвземе държавата, а не да се играят к*рвенски игрички. Но какъвто премиерът, такъв и избирателят... ***, ***, *** народ !

300

Анонимен

преди 9 години

Дали Буда си е подострил ножичките? А лентите сигурно ще са с ЧЕРВЕН цвят....А сърп и чук готови ли са за "употреба"???????????

299

Анонимен

преди 9 години

мачкай боко червените ***

298

Анонимен

преди 9 години

Избори до дупка!

297

Анонимен

преди 9 години

Какви са ми красавци само,еле па Лъчо мозъка и цвъко и всички гледат като напикано мушкато.И тия пак ще ни управляват.Божеее,защо така ни наказваш.

296

Пикльо

преди 9 години

Същийййй ПИКЛьО ..............Доктор пита пациента:Как си, как си?Много по-добре съм докторе, направо съм "победител". До вчера си пиках на пръстите на краката, а от днеска пикам по-високо, пикам си на коленете!!!!!!!!!!!Та и ТИКВАТА..... По лани имаше 117 дупетате, лани имаше 97 кат "победител"..... а сега е още "по-победител" и има около 80 дупетата и е супер "победител" и си пика нам къде си.....!!!!!!!!

295

zoo

преди 9 години

chestito i uspeh v upravlenieto na bg narod! :)

294

Кайо

преди 9 години

Човекът от Банкя няма да успее.

293

Киро

преди 9 години

Като резултат от изборите: интелектът остана на заден план. С интерес очаквам как ще заживеем по-добре след безкрайните театрални протести.След изборите тези, които не мислят с главите си, а попиват внушения, развиват фалшива активност само и само да изглеждат "по-образовани и будни", ще страдат най-много.

292

tikos

преди 9 години

Toz film s GROP veche sme go gledali , mersi

291

istina govorq

преди 9 години

BORISOV NE E CVETE .NIKAK DAJE .NO PITAM AZ ...KAK TAKA MINAHA 25 GOD PREHOD ...NIE VINAGI SME JIVQLI ZLE ZA TIA GODINI.....BORISOV E UPRAVLQVAL SAM 3 ....A OSTANALITE 22 KAKVO ?...DA NE JIVQHTE KATO LORDOVE AA?...

290

ТАРИКАТ

преди 9 години

ТАЗИ ГОДИНА 1 МИЛИОН ЛИ ТИ БЯХА ФАЛШИВИТЕ БЮЛЕТИНИ?

289

Анонимен

преди 9 години

Не искам акъл от един осъден гражданин какъвто е цв цв.

288

БоСимеонов

преди 9 години

Бойко трябва да вземе властта отново и февруари да го изгонят с камъни...

287

Анонимен

преди 9 години

На отворените политици-броят на депутатите да и според % гласували.Гласували 42%-депутатите не 240 ,а 100.Толкова е 42% от 240.

286

Божо

преди 9 години

Заглавието е многозначително !!! На кое малцинство, защото те са две ???

285

Анонимен

преди 9 години

Цецо, ти кога ще влизаш в панделата?

284

"Хейтър"?

преди 9 години

Полинке, то пред теб ако се опитвам да изпъкна, за***би ...Между другото, ако не са те накарали насила или нямаш някакъв финансов интерес - "батко и братко" покрай някоя партийка, то това говори единствено, че си с промито аполитично съзнание, макар и да си твърдо убедена в точно обратното. Изобщо, всички дето ми обясняват как щом не гласува, значи нямам право да мрънкам, да ми направят фю-фююю. А, да, вие, гласуващите, как досега потърсихте отговорност на тия? Айде, аз нали нямам право, а вие?

283

поля

преди 9 години

До "Хейтър"?Мен "Те" не са ме карали да гласувам. Чувала съм оттук оттам че така се прави в Европа, пък реших че е правилно. Много се радвам, че ме избра за събеседник за да изпъкнеш сигнално жълтото си IQ, но фактът е че сме в режим "демокрация", че това са политиците ни и че ние трябва да правим каквото трябва, така както очакваме от абстрактното понятие 'Държава"

282

"Хейтър"?

преди 9 години

Автоматчик, след осмия ти опит вероятно ще успееш да го напишеш правилно. Ние разбрахме и от първия път, споко. Също и друго разбрахме, пълната ти липса на интелект!