22

Анонимен

преди 9 години

Няма да ги бъде докато не станат модерна социалдемократическа партия и не скъсат завинаги със Станишев и неговите метастази в регионалните партиини организации. Има и нормални хора в БСП и ако получат шанс могат да се измъкнат от блатото.

21

Анонимен

преди 9 години

Заааакривай!! Избирателите им пак показаха феноменално ниво на грамотност,като само там задминават ДПС-в Зарата масово се е гласувало 22/22.....

20

Анонимен

преди 9 години

Единственото спасение за партията е незабавна оставка на цялото и ръководство и избор на нови , значително по-млади от настоящите ръководители !

19

Убеденият анализатор

преди 9 години

ДПС - мотивирана, сериозна, етно-партия, солиден партньор на евро-атлантическото бъдеще на България и естествен противник на националния ни интересГЕРБ - партията на интересджиийте и далаверджиите, хора с бизнес, силно мотивирани да успеят в личен план, често образовани, често радикални простаци, обединени около постолата за личното спасение и отричването от родинатаНФСБ - партия на омразата и дискредитацията на АТАКААТАКА - партията на програмта, лудите и вярващите моралисти, днешните герои

18

Анонимен

преди 9 години

Реформата в партията може да е само една: Закриване на партията!

17

в чужбина

преди 9 години

1. ДПС 48 %2. ГЕРБ 26 %3. Кунева СДС 10 %

16

Новата 3

преди 9 години

ГЕРБ+РБ+ПФ

15

болен

преди 9 години

ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА САМИ УМОРИХТЕ ХОРАТА С ДЕМЕНЦИЯ И СКЛЕРОЗА КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ВАС. ВРЕМЕ БЕШЕ ДА ГИ ПОСЛЕДВАТЕ.

14

Убеденият анализатор

преди 9 години

Вчера се втърдих окончателно в разбиранията ми за партиите в България, имах срещи, разговори, директни и индиректни впечатления и много време за разсмисъл и стигнах до следната квинтесенция:БСП - партията на духа и времето, слаба, коматоза, предала и излъгала с американската си и либерална политика своите избирателиРБ - интересен микс, впечатляващ с драстичен дефицит на разбиране на истинските проблеми на народа, партията на дизайнерите, реституите, интернационалните шувинисти

13

Dan

преди 9 години

Е то само конете с капаци, не виждаха ,че сте зле...и трите тролчета тук в този сайт който ве правеше "мнозинство", аз не съм видял един умен,човек да е казал,че ще спечелите изборите!!!!!Лично за себе си съм изненадан,че пак не извадихте БЕСЕПЕМАТИКАТА да сметнете колко е загубил Борисов и ГЕРБ,но още не е късно а и не съм чел и гледал какво става защото вече сте ми абсолютно безинтересни!!!!!Много здраве на "Кутевчетата" щом и те си траят и не подскачат тук значи и на БСП вече и е ясно-умира!

12

44444444444444444

преди 9 години

ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА СТРОИТЕСТВОТО МУ ЩЕШЕ ДА УВЕЛИЧИ С 3,5 % ОБЩИЯ БВП НА БЪЛГАРИЯ ,КАТО ТОЗИ ПРОЦЕНТ ЩЕШЕ ДА СЪЗДАДЕ НЕОБХОДИМОСТТА ОТ 5000ХИЛ РАБОТНИ МЕСТА.ЮЖЕН ПОТОК

11

Анонимен

преди 9 години

БСП е зле, но ГЕРБ са още по-зле. Тиквата няма полезен ход освен да подаде оставка и ГЕРБ да се разпадне или да сключи договор с дявола ДПС.

10

пълен смях

преди 9 години

Айде всички:Долу БСП!Долу БСП!ДЕМОКРАЦИЯ!Се Де Се!Се Де Се!В едната ръка синьо знаменце, а другата размахана с двата пръста!Що не скачате, бре?!

9

Анонимен

преди 9 години

*** СИ Е ТУРСКИ И ТУРЦИЯ СИ ГО ИСКА

8

4444444444

преди 9 години

прокудили ви от българия а борисов направи същото.САМО ЕДНИ ПРОСТИ И СКАПАНИ БЪЛГАРИ МОЖЕ ДА ГИ ПРОКУДИШ.

7

Анонимен

преди 9 години

Нормално е да ви накажат избирателите - липсваше ви скалъпената афера Костинброд, за да си повдигнете процентите. Очакавам с нетърпение да чуя, че не сте на второ, а на трето място след турците, за да се раздвижат малко празните *** глави на мнозинството негласуващи българи.

6

Анонимен

преди 9 години

BSP PAK 6E BADE PARVA POLITI4ESKA SILA

5

Nasko

преди 9 години

Искам да поздравя цялото ръководство на БСП. Баба ми, която от 60 години гласува за тях, за пръв път в живота си не гласува. Виж дядо ми още гласува за тях, ама той обича да си пийва и си харесва новия лидер бе бесепету.

4

44444444444444

преди 9 години

*** боико ще посттрои ли южен потик не значи бугария умре.краи финито учете турски

3

бегай

преди 9 години

Вие ни предадохте на турция. Вие ни окрадохте и ни създадохте мафия. Вие ни прокудихте от България. Вие сте зло за България, както и ДПС.