78

АТАКА

преди 9 години

Братя, времето лети и отминава! Говорете с вашите близки и приятели и ги помолете да упражнят правото си на глас в името на България! Ние нямаме пари за закупуването на гласове, а не би ни и хрумнало да купуваме българи патриоти, защото такива хора се раждат и не могат да бъдат купени. Моля ви, гласувайте днес, за да не съжалявате утре!

77

все още

преди 9 години

все още имате време да се разграничите от 60те% мозъчни донори!

76

от мене

преди 9 години

До АнонименА ти приятелю, си НАЙ - ПЕКАН. Седищи и не гласуваш. Таковат те наред със всички, ама ти нали им го зачука на изборите, като не участва.Ами те трочно това искат. Да не гласуваш. ТАКА *ИТЕ ТИ ИЗБИРАТ КОЙ ДА ТЕ УПРАВЛЯВА. СЛЕПОК

75

Леле че народ

преди 9 години

Браво 35% ,демек до края на избирателния ден няма да мине 50%

74

от 71

преди 9 години

Така като гледам, някой от плявата се е засегнал от коментара ми.И като гледам какви малоумия е изписал до момента, започвам да се радвам, че не е гласувал.Нямаш ли мозък - нямаш място до урната.

73

Анонимен

преди 9 години

35 % и от тях 90 % за полулистки партии. Ние сме по-зле от Северна Корея и Русия.

72

Митко

преди 9 години

Ми много хубаво, заради ниската избирателна активност ДПС и Атака ще влязат в парламента отново и най-вероятно ще участват във властта, колкото и да не ви се иска. Сам сте си виновни, че не гласувахте. Аз поне гласувах за разлика от тези дето си стоят пред компютрите и телевизорите и се наслаждават как ДПС и Атака вземат високи проценти и как ГЕРБ, БСП, РБ, ББЦ и АБВ са в парламента без да ги желаят. Ами така е като не гласувате. Аз гласувах за нова партия с нови личности в нея.

71

Е-Бах

преди 9 години

Седи дома - чети ШОК.Нещастници.

70

Анонимен

преди 9 години

Като чета коментарите ми идва наум, че най-яростните привърженици против гласуването са ... привържениците на БСП. БСП има най-голямата изгода в тези избори от ниска избирателна активност - за да остане БСП една от 'важните' политически сили в новия парламент.

69

Анонимен

преди 9 години

Да ви е сладка догановата баклава, негласуващи.

68

Анонимен

преди 9 години

какви избори, каква активност. преди 1 час ми откраднаха предната чистачка от центъра на града. не знам за каква държава става дума..за какво племе..

67

Ганьо

преди 9 години

Очаквано , разумът на съселяните ни победи ... 60% отидохме за риба , което е началото на голямата промяна! :)))

66

Анонимен

преди 9 години

Отново победител "партията на не гласувалите"Герб не ги броим - там гласуват по два пъти :)

65

Мартин

преди 9 години

Тези вашите лидери за които се карате и се борите да са на власт Герб , БСП или ДПС ......се правят на политически съперници за да ви вземат жалките гласчета , а всъщност това е престъпна група която има за цел да обира жалките ви гласчета и вие си мислите че са различни , а те са едно и също нещо и така са се устроили че да няма друга партия намесена освен те и техните сателити .....За това и Атака я стъпкаха ! ПО ДЯВОЛИТЕ , СЛЕПИ ЛИ СТЕ ?

64

АТАКА

преди 9 години

ПОБЕДА!

63

Анонимен

преди 9 години

Всички гласували СТЕ големи БУНАЦИ и ЛУЗЪРИ!!!!!

62

TS

преди 9 години

Гласуват и възлагат надежди друг да им подреди живота и бъдещето, да им нахрани децата, да им плати тока, да им реши проблемите. Исусее, Исусее, две хиляди години по-късно още не са ти разбрали думите.

61

Politic

преди 9 години

35,3 до 16 часа, а до утре поне 62 процента...

60

АБВ ГЛАСУВАЙ СТАБИЛН

преди 9 години

Който не е гласувал досега, нека го направи за АБВ , единствения шанс за спасения от нови предсрочни избори !!!

59

Анонимен

преди 9 години

ДНЕС ГЛАСУВАЩИТЕ СЕ ПРОДАДОХА КАТО ТРАВЕСТИТ ПОД МОСТ,ЗА 50 КИНТА,ДНЕС ГЛАСУВАХА САМО МОРАЛНО ПРОПАДНАЛИ И ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ