15

един от стадото

преди 9 години

Чета ви коментарите, и не мога да повярвам политиците как си играят с вас, както си искат.Наистина ли си вярвате, че ако даже теоритично "Турците" имат мнозинство и управляват, ще живеете по зле от сега.Много лесно забравяте дереджето се си като ви споменат за турци, *** и други първи приятели на наще политици в нужда.А този ми е най смешен имигранта изгонен в чужбина, дето бягал 250км да гласува :)))

14

Анонимен

преди 9 години

Купуването и продаването на гласове е престъпление... в чужбина.

13

Pink Floyd

преди 9 години

Точно пък този ли се надява купеният вот да има минимална тежест???Дето болшинството от гласовете му са купени. Кой нормален човек ще гласува за подобна неприятна и нечистоплътна личност!?

12

Анонимен

преди 9 години

Платен проект на някой.Откакто влезе в политиката, лицето му се промени, очите му станаха мъртви.Продал се е.Дано някой ден се откаже.Но всъщност такива продажници са доста, например Пеевски, Бисеров, Сидеров...Проблема на ДПС не е само, че е партия на чужд етнос, но и че е партия на чужда религия.Тези дето и сътрудничат предват не само българският етнос, предават и християнството.

11

Анонимен

преди 9 години

На Дудуков парите свършване нямат, то , яко е напазарувал и този път ! Горката КТБ, горките вложители - поне за нещо свястно да им бяха профукани паричките !!!

10

Анонимен

преди 9 години

Чудя се как може все още да има хора,които да гласуват за такива като Бареков,направил заедно с Мая Манолова преврата по ТВ7.Винаги намира кой да му дава пари защото ДС не престава да манипулира с подходящите хора и формации обвързаните с корупция,а те са много.Нормалните хора в България обаче са повече и те няма как да бъдат купени.Не е нужно повече да се вярва на фикуси,бюреци,менти,бисери,пъпки,виагри,сватове-милионери занимаващи се с хазарт и такива,дето ни продават скъпи лекарства.УСПЕХ!

9

Анонимен

преди 9 години

Българи, вие луди ли сте, вече нищо не разбирам ?! Ще допуснете този доказан *** + Сидеров да определят правилата ! Гласувайте, аз ходих на 250 км в чужбина да гласувам, вас ви мързи да си отидете на 200 м до избирателната секция ! После не се оплаквайте, то бива безхаберие и тъпотия, ама нашата нация бие всички рекорди !

8

Хейтър

преди 9 години

Ето го бе, ето го ПАК тоя миризлив мухлясъл червей...Край, бях си намислил да не гласувам, обаче сега набързо се обличам и бягам към урната...Да размием платените гласове на тоя плазмодий.

7

Анонимен

преди 9 години

Чалгарски ***!

6

Сам съм

преди 9 години

Ето г и тоя се появи след месията буда. А дали пак ще станете комбина, предател долен?

5

тролгеносен

преди 9 години

До Анонимен 2Е как що не плюят?!?!!? Че кой си рита трудовата книжка.......

4

Анонимен

преди 9 години

Бюреков, къде е май общата па ли кисне в костинброд?

3

схусху

преди 9 години

Стотици автобуси пристигнаха вчера в Хасково и Кърджали, хиляди турци, които не знаят и една дума на български ще определят нашата съдба. Къде беше лъжецът Бареков, който в типичния си лъжлив стил отново говореше врели некипели, че щял да блокира границата. Дойде преди 5 дни на К. Андреево с 30 платени от него, позавъртя се 1 час да го снимат камерите и се изнесе като п....ня от ***. Българи, приятели, интелигентни хора, ако не искате пак да псувате и да се ядосвате, че ДПС преяждат с власт, просто излезте и гласувайте. Само така ще отрежете пътя на ДПС към властта, а не с Пи

2

Анонимен

преди 9 години

Червени *** тук що не плюете

1

диз

преди 9 години

Бареков знаехме с неговото блокиране на границата, че това са само медийни фойерверки, ясно е че Делян Пеевски и ДПС му дърпат конците. Сега по време на Байряма изборния туризъм ще е голям и ДПС ще вземе голям процент, единствено ние българите можем да попречим на ДПС да бъде отново фактор в българската политика като излезем да гласуваме. Лесно е после като всичко приключи да псуваме политиците по телевизора, това е характерно за българина.Излезте да гласувате за да променим това.