93

Анонимен

преди 9 години

Лъжа е , че с един обикновен учител се стига до международна олимпиада.. 12-24 деца всяка година се обучават от най-добрите професори в България .. Всяка година се прави един до месец и половина лятна школа.. И се учи яко като в университет за изпит.. Професори като Красимир Манев , Ланджев. Та цялата слава е дължи на Българската държава и българския народ. е това което е..

92

Анонимен

преди 9 години

Какъв успех това е самоубийство да учи в САЩ..

91

Пепи

преди 9 години

Ейййй,колко глупости от този АНонимен,колко е жалък и нищожен на фона на това умно дете,за което четем!!!!!!!Този наистина е платен да пълни сайта с простотии!

90

Анонимен

преди 9 години

Науката в САЩ ... Ирина Сазонова, вирусолог: Вирусът на болестта е мит, който се поддържа с огромни пари!Вижте и лекците на физика проф. дтн П. Р. ПЕНЧЕВ - за квантовата механика и теория на относителността.. Фалшив медиен балон..За Икономиката - Книгите - Валентин Катасонов "Капитализм, Религия денег, От рабства к рабству, О проценте: ссудном, подсудном, безрассудном

89

radost

преди 9 години

Анонимният е мноОООго далеч от истината за САЩ,чул не дочул какво е там!Жалко платено комунистче!Не става за нищо,даже да се зарадва на успеха на това дете!

88

Анонимен

преди 9 години

САЩ са един голям медиен балон .. Какво ще стане с това дете - ще иде да учи в САЩ никой не получава стипендия с която може да се издържа и да плаща такси .. Стипендията ще бъде само за таксите.. След това меркалията математик ще бъде принуден да работи за да яде и да си плаща общежака , като чирак , обучението му ще се проточи понеже труда чираците е почти безплатен.. През това време някой хитър Евреин ще ограби идеите му и ще стане милионер.

87

до 109

преди 9 години

човека който наричаш *** е много далеч от вашите БГ разбирания... !

86

Анонимен

преди 9 години

Абе турците са много изследователски народ и са много упорити в изследванията си. Отдавна е доказано,че мъж не може да забременее,но там опитите не престават

85

Анонимен

преди 9 години

У БГ обществото се е създало мнението , че ако завършиш математика , единственото което можеш да работиш е учител.. Соросоида мръсен по-долу споменава че ще работи за 500лв. у БАН. Най-добрите програмисти и универсални бойци в инженерните науки са математици.. Няма такъв завършил мастер програмите на СУ да работят за 500лв. заплатите им са като на програмистите в БГ..

84

Анонимен

преди 9 години

Това за пореден път доказва,че българина е умен и интелигентен. Но за да успее наистина момчето,трябва да се махне от гетото БГ. Тук може да стигне до ниво,което което вече е надскочил

83

Анонимен

преди 9 години

Браво на момчето, но ми смърди пак че ще работи за 500 лева цял живот у БАН.

82

Анонимен

преди 9 години

Науката в САЩ е фалшива , нарочно раздуват фалшиви открития в науката и карат Европа и други бълаци да храчат милярди.. Като големия Колайдер в Швейцария глътнал като чера дупка милиарди на ЕС.. Фалшиви Балони в науката са: 1. Теория на Относителността на евреина.. 2. Квантова Механика.. 3. Спин - още никой не видял вируса на спин. 3. Рак - причината се знае.. Само преди 150 години тази болест не е съществувала.. 4. Икономика - това е религия не е наука..

81

Анонимен

преди 9 години

Дрън-дрън...Германия и Швейцария имали школи...Първите от Риман насам не са имали голям математик, вторите още от Ойлер.А това за ЦРУ са пълни глупости. Пий си хапчетата, човече.

80

Анонимен

преди 9 години

Най-добрите математически школи са Германия , Русия , Швейцария , Унгария , Китай и България.. В България - ЦРУ унищожава математиката , всички програми по математика в ФМИ - СУ първо минават на одобрение през ЦРУ.. Само 100 студента в цяла България във всички университети от всички курсове учат математика.. ЦРУ забрани програма във ФМИ по Криптография , държавната поръчка само 2 бройки и на следващата мастер програмата бе закрита..

79

Анонимен

преди 9 години

САЩ и математика .. Соросоида въобще не знае че отива при най-тъпите хора.. В САЩ тези които математика и инженерни науки са азиатци и източно европейци..

78

Анонимен

преди 9 години

Естествено, че ще иде в САЩ,Европа още не е тръгнала за там, където са Щатите, а и иде ли, няма и да се обърне назад-все пак умно е момчето,математик...И стига с този изтъркан Сорос и врагомания по съветски образец.Просто светът се върти в правилната посока,колкото и да не се харесва на някои.

77

СТРАННИК

преди 9 години

До 62Ще завърши в Америка, а после ще отиде в Москва като Симеон Дянков!

76

гъза

преди 9 години

Моля интервю .. 4x5 = 25 - булка, запали ми една цигара

75

Анонимен

преди 9 години

Вместо да иде в Швейцария или Германия , Соросоида мръсен за САЩ си мечтае.. Може да иде къде си иска , само че соросоида проклет сам се предлага на САЩ..

74

Анонимен

преди 9 години

Малко Соросоидче , просто го отпишете го от българите. отиде ли в САЩ..