6

Анонимен

преди 9 години

Не съм гадател гледам реалистично на нещата. Докато държавата не се оправи ще има още много трагедии.

5

Анонимен

преди 9 години

Останалото пълно сираче само на 5 години като порасне, трябва да ликвидира чорбаджията-изедник, пратил на оня свят родителите му!

4

Анонимен

преди 9 години

Лека им пръст на починалите, но смятам че е морално задължение на чорбаджията да им плати обезщетения, а не общината. Още повече надали може да се оплаче от липса на пари.

3

lol

преди 9 години

Не собствениците, ами тези, които са взели рушветите за да си затварят очите. Защо като са констатирани нарушения завода не е затворен, говори се и за предишни инциденти. Изпълнителен директор на 30 години, син на собственика? А какви са тия заплати под минималната за страната, на хората направена ли е застраховка "трудова злополука", задължителна е по закон. Кой кой кой спи в тая държава и за шише уиски и кутия бонбони си затваря и ушите и очите и устата, а хората *** като мухи.

2

Анонимен

преди 9 години

2500 leva e podigravka na oligarhiata mafiata prestapnicite v sofia hahaha 2500 / 1000/ evro mesto da gi izbesite vi davat podaqnia djobni pari.

1

Анонимен

преди 9 години

Трябва собствениците на цеха да изплащат обезщетения. Ако имат чест и достойнство собствениците да излязат и да си признаят, че вината е тяхна и да дадат те обезщетенията.