20

Наблюдател

преди 9 години

М/у другото Сивите вълци ( Bozkurtlar ) са пантюркисти, и твърди националисти в Турция и европата... За което само респект ... :))

19

Румбо

преди 9 години

Не берете грижа на Русия как ще се справи с ислямската заплаха!Там се действа с твърда ръка!Може да даде хиляди жертви,но ще победи!Да си гледаме Еврогейската къщичка-ислям не се бори с меки китки!Западна Европа се напълни с всякакви ***,сега искат и при нас да стане същото,хем сме на опасно място-на лъва в устата!

18

Иво

преди 9 години

До do ШибиРибиЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА ОЩЕ ТАМ ***........

17

Анонимен

преди 9 години

DO ACD NEDEI DA GOVORISH ZA TYRDKO SIGANSKA KOCHINA CHE E S TYRSIQ VNIMAVAI MNOGO DA NE GO IZQDESH SELIQT TYRSKI BOZDYGAN

16

аз

преди 9 години

Съжалявам - Афганистан

15

do ШибиРиби

преди 9 години

Колкото Альошата замарширува в Авганистан - обратно към СССР. Големи приказки не думай, че с варвари е най-трудно да се справиш.

14

Анонимен

преди 9 години

ЧеКа е различно от НКВД !.През 1941 няма ЧеКа има НКВД. И те гонят Татарите и други малцинства от Крим и ги Преселват в Централна Азия. След 1990 Украйна предприема политика по връщането им от Узбекистан.

13

simo nm

преди 9 години

да не искате сърп и чук

12

ШибиРиби

преди 9 години

Ислямистите да внимават, че ако альошата обуе ботушите и замарширува към ислямския пущинак ислямистите ще преплуват черно море на автомобилни гуму.

11

Анонимен

преди 9 години

До mimdalЦелта е един миш-маш...типично за пропутинската пропаганда.Смес от елементарна мистичност, откъслечни исторически факти, хипотези тип ЕЖК (една жена ми каза).Буламач.

10

Анонимен

преди 9 години

Кримските татари са протестирали срещу серия необясними случаи на безследно изчезване на членове на тяхната общност в Крим.Близо 400 татари се събраха на митинг близо до град Белогорск да изразят притесненията си от мистериозното изчезване на техни съплеменници.Вчера комисарят на Съвета на Европа за човешките права заяви, че неговата "най-голяма загриженост" в Украйна е бедственото положение на татарите, които останаха в Крим, след като той беше анексиран от Русия през март.

9

mimdal

преди 9 години

само да питам каква е целта на статията, че нещо нишката и поводът за съставянето ѝ малко са се загубили.

8

10

преди 9 години

руската политика е била за колонизациони войни с изтребване на местното население. така е бил колонизиран Сибир. в продължение на 150 години местното население е било избивано.други райони като хабаровск магадан Владивосток са били заграбени и отнети от китай.на заграбените територии руснаците водят паразитно съществуване експлоатирайки природата

7

Анонимен

преди 9 години

в крим още ги има останките от 7-8 български села. жителите им са били разстреляни от сталинските чекисти. има запустели гробове,църкви,къщи и две училища.там беше българска група изследователи и имаше филм за тези хора и места. друга част от българите принудително са били изселвани от руснаците за Казахстан и Узбекистан. по пътя са били убивани или са умирали от глад и болести. така става руската колонизация на крим. сегашното руско население са потомци на пенсионираните чекисти и военни

6

Анонимен

преди 9 години

Добре де кримски татари.Страшната работа -режат глави стрелят взривяват бомби.Всеки може това и аз и вие и те.Леко ме притеснява фактът че нямаме оръжие а при тия всяко хлапе има по 5 калашника базука и планина патрони.Сега със голи ръце да ходим да се лупаме като диви селяни а те със картечници танкове и ракети не върви.Загубена кауза.Но това е най лошият сценарии.Мисля че е с най малък процент вероятност да се случи.

5

Ни ФИЛ, ни ФОБ...

преди 9 години

Аре стига с простотии преведени от западните медии... Татарите си имат своя република и тя се нарича Татарстан! Изоооообщо не е нито малка, нито бедна, нито с лош климат... На Крим са си малцинство (като всяко друго) и не е нужно да ни ги навирате в очите! И България не пропагандира в Европа и по света ***, ама те (чуждите медии) ги вадят ВИНАГИ на преден план, ако стане дума за държавата ни! Оставете хората "НА МИРА" вдигнаха им доходите повече от 2 пъти и то ШОКОВО и те си живеят ДОБРЕ!!!

4

Анонимен

преди 9 години

руското население винаги е било чуждо за крим. крим трябва да бъде област с широка автономия в рамките на украйна или независима държава

3

Булгар-Тюрк

преди 9 години

Измежду сегашните народи в този район, оригинално население на Крим са кримските татари. Там руснаци въобще не е имало. Русия и по-късно СССР принудително заселват руснаци и изселват татари. Що се отнася до Сивите Вълци, статията греши - те въобще не са ислямска организация. Пан-Тюркизмът в дълбоката си същност е анти-ислямски и въздига тюркският идентитет, който е мачкан както от Исляма, така и от Русия. Самите казаци са тюрки по кръв!

2

Анонимен

преди 9 години

чекистите избиха и българското население в крим

1

ммм-да

преди 9 години

Време е Русия да спре да подкрепя ДПС и да си помисли по въпроса дали иска България да е равностоен съюзник или унижена бъдеща губерния.