139

Иван Бухов

преди 9 години

Време е народът ни да се вразуми и да глясува масово за Реформаторския блок! Само тези хора обещават умун преход към бързото ни развитие по правилен и добре обоснован път. Те ни водят към спасителен мирен преход към Велико събрание и след него по нов път, по нови закони и държавен ред!! Мир между партии и хора и вървеж напред чрез обосновани обществени реформи за доброто на народа и държавата! Без личен и партиен егоизъм да се върви към бързия и общ напредък!! Хайде нашите!

138

Ристо

преди 9 години

Атака! И пак Атака! Ние пеем само за Атака! Кой ще бъде номер 1? Атака! Атака! Атака!Атака - винаги ще е в парламента! На пук на всички останали! Има истина една и тя е САМО АТАКА!

137

П.Петров

преди 9 години

Афис са продажни *** на червената мутро-олигархия, която съсипа и окраде държавата!Всяко тяхно изказване е само и единствено с цел манипулация !

136

скъпи сънародници

преди 9 години

Искам да ви заявя, че на нашите политици им е пределно ясно, че България е една разсипана държава и всъщност на никой не му се управлява или изкарва цял мандат. По-лошото е, че го знаят, защото самите те го докараха с некадърност, корупция, самовлюбеност и рекет. Ще видите как след изборите, всеки ще бъде срещу всеки, особено когато не могат да крадат. А най-отвратителното е, че 50% от българите пак няма да бъдат представени в никакъв парламент. Така че или рестартираме системата, или ще свършим

135

KLO

преди 9 години

GOLIAMA KOALICIA OT 4-5 PARTII POZVOLIAVA PO-GOLIAM KONTROL NAD BORISOV. NE POZVOLIAVA NA DPC DA KONTROLIRA POLOGENIETO. POZVOLIAVA NA HORATA DA RAZBERAT SILATA NA SVOIA GLAS. POKAZVA NA BORISOV,CE NEGOVOTO VREME SVARSHVA.

134

NORMALEN

преди 9 години

DA SE OBEDINIM NARODE,DAPOMOGNEM NA HORATA DA RAZBERAT GERB E VREDNA PARTIA ZA DARGAVATA.BEZ BORISOV,ZVETANOV I DRUGITE NAD 120KG.VIGTE GI KOLKOSA DEBELI,OTKADE LI IMAT PARI V TAZI KRIZA.

133

Маркс

преди 9 години

Никой и нищо не може да ме убеди, че сред нашия народ има 1200000 кръгли *** дето ще гласуват за Тиквата, човек с тъмно и заличено престъпно минало, а свидетелите на това минало гушнали букетите скоропостижно!Виж, бюлетини бол!!!

132

АНТИ

преди 9 години

България ще стане като Палестина!Уж трябва да живеят там палестинци, а евреите са си направили държава и командват палестинците!И тук ще стане така!

131

Розовите очила

преди 9 години

До до 163 Розовите очилНе , аз няма да се самоубивам , защото не разчитам на социални помощи и на пенсия .Влагам в образованието на децата си . В момента вече едното изкарва повече пари от мен далеч от България , за което се гордея. Скоро и сестра му ще отиде при него да учи .Надявам се , че ще имат по добър живот от мен , ако съм ги възпитал добре , те ще го оценят и ще се грижат за мен , за жалост далеч от България.

130

Осъзнайте се

преди 9 години

До АлиАбе това са глупости и пропаганда срещу Атака, но това че *** открито каза че не изключва коалиция с ДПС и това че е по-близък с Ердоган от самото ДПС не е нито глупост нито пропаганда. Както и това че в европейските статистики Българие не е просто най-бедната в Европа а много по-бедна от другите бедни страни.

129

Розовите очила

преди 9 години

Абе хора защо си губете времето с глупости ... Отговора е , че който и да спечели ще става по зле ...Защото ...-пенсионерите са 2 мнл-ромите са около 1 мнл , 90% неграмотни-работещите са малко около 1.5мнл които трябва да изхранват 5 мнл70% от завършващите отиват да учат в чужбина , голяма част няма никога да се върнат.След 20 години в България няма да има пари и за пенсии и за социалниЩе останат 5 мнл от които 1.5 мнл роми и 2.5 мнл пенсионериПогледнете истината в очите

128

Али

преди 9 години

Атака с 15% и коалиция с ДПС така ги виждам нещата...

127

15/15

преди 9 години

С 50 лв на глас, нещата ще се променят бързо. Пак ще управлява БСП-ДПС+(Барека или Атака - който излезе по евтино)

126

Анонимен

преди 9 години

Когото и да изберем, все тая. Никой няма да изпълни и едно от обещанията си. Никой не може да ме убеди ,че идва на власт за да живеем аз и ти по-добре. Идват само за кинтите. А Боко , освен за тях идва и от чист нарцисизъм, токо е влюбен в себе си. За да станат те още по-богати и да си чешат ЕГО-то, как ли пък не.

125

Анонимен

преди 9 години

Хора, само не гласувайте за ДПС, БСП, ГЕРБ И РБ . Всички ги знаем как ни управляваха през годините така че събодете се и не бъдете мазохисти

124

България в АТАКА

преди 9 години

ATAKA!!! ПОБЕДА!!!!!

123

Некой Си Там

преди 9 години

Каквито и социологически проучвания да публикувате НЕ ВИ ВЯРВАМ !!!!!!!!!!!!!!

122

АНТИ

преди 9 години

Ще плачете за бай Тошо!Как ще плачете...

121

Анонимен

преди 9 години

Николай Колев-Босия пред "СКАТ":За каква Демокрация ми говориш, бе?!

120

макето

преди 9 години

до 141 ако имаш паре у ктб-то ке разбереш кой е фалирал при бат ви Боко се натрупаха токо заеми дет бай Тошо за 40 години не успя да не изреждам и другите разсипници да живее комунистическият манифест другари