34

Анонимен

преди 9 години

Нещата се изясняват като видите бюджетите на отборите на милионерите - Реал- Мадрид - 500 млн.евро , Лудогорец - 5 млн.евро . Ако такива като Реал , Ливърпул , Базел подат от такива като Лудогорец - ще им падне реномето и ще са им празни стадионите - ще им паднат и бюджетите - това обяснява продажността на футболното съдийство в ШЛ на Европа .

33

Анонимен

преди 9 години

кои беше тоя роналдо,не играеше ли във софииския театър като дублиор на повикване

32

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен32 Лудогорец се прояви като футболен гранд - категорично . Прехваленият Реал Мадрид едва се отърва от равенството , а можеше дори да загуби , ако не беше съдийството - още 3 техни играчи през цялото време с неадекватни на ситуациите решения винаги в полза на Реал - пресилена втора дузпа за прехваления Роналдо , при аналогична ситуаоция с Мисиджан от Лудогорец - неотсъдена дузпа , пресилени жълти картони за нашите футболисти , само 1 жълт картон за Реал при повече заслужаващи наруше

31

Анонимен

преди 9 години

Хахахах затруднили ги вика ... Те ви ПРЪСНАХА ТРЪТКАТА *** смешни и те като Барселона станаха жалко съдииско клубче!

30

до 27

преди 9 години

Моля те, поне не пиши че си българин, защото ни излагаш. Бъди обективен. Не може да сравняваш Лудогорец и Реал.......Та в техниката на боравене, головите ситуации, спиране на топката...в какво Реал не бяха по-добри.......

29

dz

преди 9 години

bravo Loudogorec!velikolepen vratar!chudesen gol!i na drugia mach da se zabavlyavate s igrata si i da vkarate sedem takiva hubavi gola! :)

28

Анонимен

преди 9 години

Абе, пикльовци, които доскоро не са ходили по мачаво, взеха много да разбират от Футбул.Ходя от 6 годишен по мачове.Член съм на фен клуба на най-титулувания отбор в България.Лудогорец не е национален отбор. Лудогорец е отбор без история, без фенове без нищо. Колко хора ще дават от средствата си, от свободното си време , ще се борят за лудогорец?Ако ги няма милионите ще отидат в прахта на историята както са и дошли.

27

Анонимен

преди 9 години

Роналдиня, покажи на всички....как са мяташ, как са бараш...колко са раздаваш...

26

Анонимен

преди 9 години

головете, а и Лудогорец доста добре ги блокира. Самия факт че нямаха свободен удар в близост до вратата е показателен.Тоя Александър Александров и Терзиев са си издънките на отбора. Във всеки важен мач тия все нещо им пречи. Просто Лудогорец да си търси класен защитник и още един класен халф.

25

Анонимен

преди 9 години

Вижте, спрете с глупостите, че Реал не се напъвал. Просто умишлено забавяха играта, защото когато Лудогорец играе на контраатаки, може да бие всеки отбор. Те ако не се напъваха, щяха да поведат с 3-0 и да си доиграят мача, а вкараха втория си гол в 80 минута. С Базел играха открито и биха с 5-1, но Базел имаше 18 удара във вратата и 2 пъти излизаше сам срещу вратаря. Не забравяйте и че Лудогорец им поведе, а това ги смути. Вижте им реакциите на скамейката при изпуснатата дузпа и големия кеф при

24

хшь

преди 9 години

Loreal Madrid по им отива

23

БЪЛГАРИН

преди 9 години

РОНАЛДО Е ПЪЛЕН *** И НЕ СТАВА И ЗА ОТБОРА НА ГОРНО НАНАДОЛНИЩЕ. СВЕТОВНАТА ФУТБОЛНАТА МАФИЯ УЕФА ОТСТРАНИ ЛУДОГОРЕЦ, А НЕ СМЕШНИЦИТЕ НАБЕДЕНИ ЗА ОТБОР РЕАЛ МАДРИД. ВСИЧКО Е МАФИЯ , ОГРОМНИ ПАРИ, ИНТЕРЕСИ, ЗАЛОЗИ И ДАЛАВЕРИ. СРАМ И ПОЗОР. ЛУДОГОРЕЦ НАДИГРАХА СМЕШКОВЦИТЕ ОТ РЕАЛ МАДРИД НАПЪЛНО. НА ТРИМАТА СЪДИИ ДА ИМ ДАДАТ ПО ЕДНА ФЛАНЕЛКА НА РЕАЛ, ЖАЛКИ ***.

22

Анонимен

преди 9 години

А Роналдо е циркаджия! Да, играха като с равен - браво на Лудогорец!!!!

21

ДО 22 от 21

преди 9 години

Така е................ На 100 процента си прав............ и за пореден път се видя снощи!........ Все повече си мисля , Българи и Българки , че в онази знаменита вечер на "Парк Де Пренс" от 17 ноември 1993 , ако гола на Емо Костадинов НЕ беше в последната минута.... а примерно десет минути преди края..... до самия край Лесли Мотръм тогава почти на 99 процента щеше да даде някоя дузпа за Франсетата , за някое падане "тип Роналдо" на Папен примерно.... Прав си , пич ! БОГАТИТЕ ЗДРАВО НИ ***!!!

20

Сандо

преди 9 години

Театрал Мадрид - цял свят ви видя как една сурия от Разград ви разглоби ... Лудогорец заслужаваше да бие !само ЦСКА !

19

Бесен Българин 3

преди 9 години

...... Ясно е , че и "Реал" не се напъваха особено и бяха подценили мача....... Е като са го "подценили" тогава да НЕ го спечелят! Едва ли ще им пука особено! И без това , съм сигурен , че няма да имат проблем с първото място в тази група! Тоя "БРИТИШ ХОМОСЕКСШУЪЛ" , наречен "съдия" все едно ни се изплю в очите на всички Българи и ни каза - "КАКВИ СТЕ ВИЕ , БЕ? ЧЕ ДА СЕ ОПЪВАТЕ НА МУЛТИМИЛИОНЕРИТЕ И СУПЕРЗВЕЗДИТЕ? Я ДА СИ ЗНАЕТЕ МЯСТОТО.... ДОЛУ... В КАЛТА... НА БАЛКАНИТЕ!"... И ни ряза здраво!

18

Бесен Българин 2

преди 9 години

"Реал" са велик отбор и никой НЕ го отрича! Само Роналдо и Бейл сигурно струват колкото всички футболисти във всички дивизии на всички първенства на Балканският Полуостров!!!! :(... И КОМУ БЕШЕ НУЖНО? 2 ДУЗПИ ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ.... РАЗДАВАНЕ НА КАРТОНИ НА ПОРАЗИЯ НА "ЛУДОГОРЕЦ" И "НЕЖНО МИЛВАНЕ ПО ГЛАВИЧКИТЕ" НА МИЛИОНЕРИТЕ ОТ МАДРИД? АБСОЛЮТНА ДУЗПА НАКРАЯ СРЕЩУ МИСИДЖАН - НЕОТСЪДЕНА! Ако това положение , беше в отсрещното наказателно поле и това беше Роналдо щеше да е даде на 200 процента!!!!:(

17

Топалов

преди 9 години

Роналдо, видяхме те че си долен симулант, лицемерк и проститука. Ае чупката оттук, повече да не сме те видели по нашите земи, че и бой ще има.

16

Илс

преди 9 години

Португалското *** още веднъж ми падна в очите, и то много!!! Да играеш циркове в мач с един отбор на 5 години, абсолютен дебютант и с годишен бюджет колкото седмичната ти заплата е наистина жалко! Пълна ***!

15

Бесен Българин

преди 9 години

Какво ми говорите тука изобщо?... :( Каквото беше ОТНОШЕНИЕТО на Шотландският П _ _ _ _ АСТ снощи към "Лудогорец" и как откровено се "слагаше" на "мултимилионерите" от Мадрид.... Такова е ОТНОШЕНИЕТО и на ЕС и НАТО към Държавици , като нашата........ :((( ! Ето това е истината! И не знам дали има още "овце" , които се заблуждават че е друго! :( Имам въпроси , към някои "коментари" по долу , които лекинко защитават "Белия Балет" - ИМА ЛИ НУЖДА СЕЛЕКЦИЯ ЗА БЛИЗО МИЛИАРД ОТ ТАКАВА СЪДИЙСКА ПОМОЩ?!?