202

Анонимен

преди 9 години

Реал и подобни! Нищо подобно! Сами си създаваме идоли навсякъде - политиката, спорта, изкуството и ги мислим за незаменими и безсмъртни.За футбола - отбор подбрани талантливи, мотивирани и тренирани момчета би затруднил всеки. Спомнете си, че миналата година по едно време Любимец бе на върха и родните ,,грандове' ги тупкаше наред.Пръв от натупаните бе именно Лудогорец.След това най успешните момчета на полусезона бяха разпродадени и толкова.

201

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

От коментарите е видно защо България е пред пълен обществен разпад. Позеленели от злоба фенове на левски и цска, лузъри, мразещи майка си, защото ги е родила, псевдограждани, които си мислят, пардон - опитват се да мислят, че държавата се казва софия, а не България! Срещу тях има група осъзнали се хора, хора, за които Лудогорец е национална гордост. За съжаление разломът между двете "части" е огромен и символичен за цялото ни общество. И на изборите ще е така, а и след тях. Бой трябва тук! Яко!

200

Анонимен

преди 9 години

Вместо да съжалявате се радвайте, толкова апатичен отбор няма да дойде никога вече. Ако се бяха разиграли както срещу Депортиво, сега ситуацията щеше да е доста различна... Все пак има и ответен мач, така че още не се е разминало.BTW, жалки са тези, които се гордеят от двете загуби :) Марибор вече е с победа...

199

Анонимен

преди 9 години

До Фен на ЦСКАТочно заради ситуацията в нашето първенство се радвам за неуспехите на този турски отбор. Сега за 2 мача им свириха повече дузпи, отколкото в 4 сезона в БГ. Какво да коментираме повече? Хранят съдии, хранят журналисти, хранят фенове, жалки са!

198

прави сте,

преди 9 години

да се ядосваме,голямо подпиране беше.На моменти нашите бяха дори по добри.Но,Безяк гонеше ,стартираше,и все не можеха да го намерят в движение.Дани Абало направи няколко припряни грешки,май прегоря ,за да се докаже на сънародниците си.Или както каза учудващо предпазливия Сираков-имаме вече средноевропейски отбор.

197

Анонимен

преди 9 години

английските фенове, които са гледали мача, си го казаха ясно днес по техните форуми: 'money talks'. парите наистина са говорили в снощната игра.

196

Анонимен

преди 9 години

лудогорец играха добре, даже твърде добре. липсват им опит, истински нападатели и пресметливост. все пак това е реал мадрид, само един от футболистите им струва колкото целия лудогорец със стадиона. трябва ли да напомняме как левски паднаха 3 или 4 на 0 от барселона в идентична ситуация? надали. пожелавам успех и най-вече повече късмет на лудогорец срещу базел, а ливърпул спокойно може и трябва да ги бием при гостуването им. в крайна сметка, това е дебют на незнаен балкански отбор сред големите.

195

мнение

преди 9 години

Няма да е зле Източна Европа да си направи собствена шампионска лига. Тази да си я пазят за богаташите и платените им съдии.

194

до 212

преди 9 години

Като чета коментарите до тук те обявявам за ТОП *** на форума.Съжалявам те.Очевидно животът ти е скапан.Трудно е да се реализира некадърник в днешно време.Нямаш бъдеще.Дано ако речеш да се самоубиеш не навредиш на някой невинен.

193

Shark

преди 9 години

Е, видяхте ли го натруфения Роналдо, облечен за няколко хиляди евро, а?? То не бяха циркове, то не беше търкаляне, държане за краката и кво ли не. Реал бяха жалка картинка, това е истината!!! А съдиите са за наказание.

192

Мен

преди 9 години

Добре че беше съдията, да оправи букмейкърите, че доста назад щяха да останат.Лудогорец никой няма да ги пусне напред.

191

ПЕТЪР

преди 9 години

СРАМ И ПОЗОР ЗА РЕАЛ ДА ПЕЧЕЛЯТ ПО ТОЗИ НАЧИН НО Е НОРМАЛНО СЛЕД КАТО *** КАТО РОНАЛДО ИГРАЕ ТАМ.ОЩЕ В МАНЧЕСТЪР БЕШЕ ЛАКОМ ЗА ГОЛ. МЕЖДУ ПОРТУГАЛИЯ И АНГЛИЯ ИЗКАРА КАРТОН НА СЪОТБОРИКА СИ РУНИ ПАК СЛЕД СИМУЛАЦИЯ И ИМАШЕ НАХАЛСТВОТО НА ИРОНИЧНО НАМИГВАНЕ КЪМ РЕЗЕРВНАТА СКАМЕЙКА. ПЪЛЕН ***

190

ярост

преди 9 години

Съдиите долу!! Мафия!!!!

189

Анонимен

преди 9 години

първо Касияс го направихем Луд - към 60 минута как спаси положението от врата си - просот не знам - посел имаше три четиир атаик където ако съдията небеизмислял засади или пък реал не бяха извървали нарушение, почит пред пеналат за което съдията си затваряше очите нещата щяха да са други. на края и дяков се засуети, докато касияс бе на съвсем друго място.

188

Анонимен

преди 9 години

Колко картона имаше за реал - само един. А играха доста грубо съдията им спесит поне 4-5 жълит картона и със сигурност един червен през второто полрувреме на един от наште му влязоха ОТЗАД БЕЗ ТОПКА и той се строполи, чак аз го чух как извика а даже фаул не дадоха. Да бяха казаил че игарем РЪГБИ да си вземе екипите. съдийствоот беше скандално. А Защитата на реал бе гола вода, реалният резултат за мен бе 3-2 заЛудогорец

187

Анонимен

преди 9 години

първо съдията даде поне една измислена дузпа за роналдо. Но освен тази дузпа той при всяко падане на роналод даваше фаул. А роналод си се търкаляше на терена хей така. Втоор - щом това беше дузпа логичон беше ситуацията намисиджан да е дузпа - довен стандарт. Трето измислена засада в края на мача. четвърот може да сес *** даил при втория гол на реал нямаше засада. пето поне в ощеедин момент когато бяхемв подем съдията даде много споран засада. шесто - всяко съприкосновение бе картон за нашите.

186

Анонимен

преди 9 години

Роналдо сам се бутва в противников играч и сам си пада- фаул в полаз на роналдо!роналод е леко чукнат в левия крак, държи се за десиня и си криив лицето от болки....този да го вземат в Народния.ще учи артистите ни на мимики.

185

Анонимен

преди 9 години

Роналдо пада в наказателното поле на реал мадрид - дузпароналдо пада в центъра на терена - дузпаРоналдо пада извън терена- дузпа роналдо пада....абе всъщност трябав ли да пада роналод той може даже и да не не пада направо да му дават здузпата.Даже може и да не влиза даиграе - пак ще му дадат дузпа. Ще измислят някаков правило.

184

Анонимен

преди 9 години

БРАВО на Лудогорец, че не се гипсираха пред Реал и играха със самочувствие. Браво, че отбелязаха толкова ранен гол. ОБАЧЕ - пичове, айде без ревове за "несправедливи дузпи". И дузпата, която вкара Джерард на мача с Ливърпул, и първата, която това Роналдо изпусна си, бяха съвсем реални. Втората вече беше измислена, но имаше и още една в полза на Реал, която съдията не свири. (за наша радост). С повече практика по европейски мачове ще се ошлайфаме повече, де :) Успех на другите мачове.

183

Анонимен

преди 9 години

Не рал Мадрид лудогорец 2-1 , Съдията - лудогорец 2-1