7

Тц

преди 9 години

Класацията е нечестна!Някои са имали право на много опити!"На пето място е класирана екранната легенда Елизабет Тейлър с първия си брак с хотелиерския наследник Конрад Хилтън през 1950 г. Тейлър е минавала под венчило осем пъти и намира място в Топ 20 на най-стилните булки на всички времена още веднъж - на 15-а позиция с третия си брак с филмовия продуцент Майк Тод."

6

Не е само превод, то

преди 9 години

Ам' снимки? Как така без тях ще се убедим в достоверността на таз класация? Око да види- ръка да пипне...

5

Райна

преди 9 години

До Pink FloydМного грешиш!Синът ни беше на почти 8 години когато правихме сватба с баща му. И "стилна булка" понятието го покрих. Знам, че от деня на развода ни за мен мисли някогашният любимец. А булчинската рокля трябва да се облече, поне 1 път в живота. Ако това отнемаш от гаджетата си, затова си сам.

4

Анонимен

преди 9 години

До Pink FloydПрез соца разработен автомобил струваще повече от нов. Така е и с булките - що сергишев си взе проверена булка?

3

AZ

преди 9 години

Do...Pink Floyd! Priatel, da znaesh mnogo si prav, absoliutno vsichko , koeto si napisal e tochno taka.Bravo!!!!!!!

2

Pink Floyd

преди 9 години

Няма такова нещо като "стилна булка". Бракът е дълбок примитивизъм, а булчинската рокля - брутален кич. Имала е някакъв смисъл в древността, когато булките са били девствени и символиката на бялото им е отивала. В съвремието, който им се радва, трябва да е пълен *** и да мисли не с главата си, а с някоя друга част от тялото.

1

Аз

преди 9 години

Да бяхте качили и снимки