42

ksarax

преди 9 години

Да си ходят и да се съберат повечко на едно място. Послее... F16 ...и така

41

Анонимен

преди 9 години

До Митко. Митко, не обиждай пигмеите, сигурно имат повече морал от мюсулманите/ките.

40

God

преди 9 години

Нека всички мюсюлманки да ходят при *** от ИДИЛ. Преди да напуснат странта да минават на задължителна ваксинация като във ваксинита сложат и вируса на СПИН. След това природата си знае работата. ЕС е християнски съюз и независимо от ислямската *** в него, той трябва да остане християнски. На когото не му изнася, да се изнася към ислямските кочини. Такива в Близкият изток колкото искаш.

39

Анонимен

преди 9 години

Да вървят, прав им път! Само да не се връщат повече!

38

Shark

преди 9 години

Мда, някой нещо да каже за морала на мюсулманите, а!! Винаги съм твърдял че това е една мазна, двулична религия, покриват жените си с чаршафи за пред хората, а иначе са *** в дъното на душата си. А мъжете им масово са извратени педофили. Ми да, кой нормален мъж ще тръгне да е.е 13-14 годишно дете, ами утре някой може да прави същото с дъщеря му нали. Ама явно не им пука. Извратена, нечистоплътна религия, да не говорим на кво мирише в джамиите, веднъж влизах, щях да повърна!!!

37

OMG_Lucker

преди 9 години

Е всичко е нормално: първо пускат тях или техните родители в излишно толерантния към извращения ЕС, после те отиват да раждат отрочета на *** от ИДИЛ, след време тези отрочета порастват и отново ще пробват да дойдат в ЕС, най - вероятно като "революционери", "реваншисти" и "отмъстители". Някакъв естествен кръговрат се получава един вид, не мислите ли?Но според западняците (напр. ингилизи и франсета) е най- важно да се спре притока на българи и румънци. Шанс.

36

Анонимен

преди 9 години

А, че това даже си е прекрасна новина! Наводниха Европа и сега бавно, бавно почват да си се прибират по родните места! Не е ли прекрасно? Дано целите им семейства ги последват и Европа най-накрая се изчисти от тия. Защото вие нали не вярвате, че тези момичета са бели? Ами това са си дъщерите и сестрите на мюслитата, които наводниха Европа.

35

рио

преди 9 години

*** са си по природа и това си е

34

Анонимен

преди 9 години

Луд умора няма! Нищо, нищо! Като почнат да ги бият с повод и без повод ще се сетят.

33

biohazard

преди 9 години

нека да заминават ве мамка им проста к**венска, така им се пада като нямат мозък в главата, нека да мрът първобитните ***, та нали сами заминават, животни

32

Анонимен

преди 9 години

Че то от *** секс ражда ли се?

31

анонимен

преди 9 години

Да заминават! Европа трябва да се очисти от тези мюсюлмански ***, родени и израсли с европейски помощи!

30

Анонимен

преди 9 години

...както и младите и наивни протестъри в България, завлечени в пипалата на олигархопроституиращите

29

Анонимен

преди 9 години

Те са млади, но не са наивни и има се...е*е...Накрая си го получават наглите имигранти-родители, които държат децата им да учат в мюсюлмански училища, за да не се смесват с останалите "неправоверни". В UK е пълно с такива частни училища, където се учи предимно коран, а не това което трябва.Нека им, повече такива *** да има и да ходят в Сирия, че да се поизчисти света от такива ***

28

Анонимен

преди 9 години

NENORMALEN, не бъркай вярата с идиотщината!

27

Исмаил

преди 9 години

Тия по-ми мясат на монахини.

26

Анонимен

преди 9 години

какви момичета от Запада. тия са от арабските термити дошли в Европа, и сега ги викат по заповед. момичета от Запада, смешки.

25

Анчо

преди 9 години

Тази тема я дъвчат много медии в момента. Това, което не се съобщава в статията, е, че 99% от тези жени и момичета всъщност са арабки, сомалийки, пакистанки и др. родени в Западна Европа, защото родителите им са се преселили там. Четох само за едно момиче от Австрия, което си е европейка и което е заминало за Сирия, но останалите са си от мюсюлмански семейства.Аз мисля, че не трябва да ги ограничават да заминават. *** я влече към клона и оправия няма. :)

24

Анонимен

преди 9 години

ЕС и САЩ трябваше отдавна да освободи и Константинопол от 6 века робство на мюсюлманите и османските турци на Ердоган, но явно имат важни интереси в Турция. Така е и с поредната мюсюлманска и петролна държава -ислямската.

23

щурофон

преди 9 години

Ами като са тръгнали - прав им път! И без това тези бъдещи секс роби с това тяхно вероизповедание не ни трябват бре!А и запада като че ли прекалено много се наводни с мюсулмани бре!А и у нас станаха ужасно много бре!